teo_3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 22 minutes ago, GREGORYMO said: Άρα, δεν στέκει το επιχείρημα ότι αφού είχες δωσει εγγύηση στην ΔΕΗ (για άλλη παροχή), τώρα στην δεύτερη ΔΕΝ σου ζητά. Τι να σου, δεν το ξέρω. Όπως και να έχει, όποιος ενδιαφέρεται να κάνει το e-contract και "φοβάται"/έχει απορία για την εγγύηση, πριν υπογράψει ηλεκτρονικά την αίτηση σύμβασης, μπορεί κάλλιστα να τη διαβάσει επί τόπου πρωτού πατήσει Υποβολή, 2 σελίδες + 1 υπεύθυνη δήλωση είναι, στη 2η σελίδα άρθρο 3 αναφέρει το ποσό εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, teo_3 είπε Τι να σου, δεν το ξέρω. Όπως και να έχει, όποιος ενδιαφέρεται να κάνει το e-contract και "φοβάται"/έχει απορία για την εγγύηση, πριν υπογράψει ηλεκτρονικά την αίτηση σύμβασης, μπορεί κάλλιστα να τη διαβάσει επί τόπου πρωτού πατήσει Υποβολή, 2 σελίδες + 1 υπεύθυνη δήλωση είναι, στη 2η σελίδα άρθρο 3 αναφέρει το ποσό εγγύησης. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 υδε τί είναι? έχω κάνει ηλεκτρονική αίτηση για αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό δεή τέλος καλοκαιριού και συμπλήρωσα αριθμό παροχής στην διαδικτυακή εφαρμογή για υδε και εμφανίζει κανονικά το όνομα που έχω αιτηθεί. επίσης, έχει μνμ που γράφει Η καταληκτική ημερομηνία ισχύος της Υ.Δ.Ε. της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής .... όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ, είναι η 13/10/2030. αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος λογαριασμός που θα εκδοθεί θα είναι στο καινούριο όνομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Για αλλαγή του ονόματος στην παροχής (να το πάρει στο ονομα του που λεμε) της ΔΕΗ, θέλει κατάστημα? Η μπορεις και ηλεκτρονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, panosno1com είπε Για αλλαγή του ονόματος στην παροχής (να το πάρει στο ονομα του που λεμε) της ΔΕΗ, θέλει κατάστημα? Η μπορεις και ηλεκτρονικα? Σε κατάστημα αν δεν έχει ουρά γίνεται άμεσα. Ηλεκτρονικά από το e-contract το οποίο αποτελεί προβληματική εφαρμογή. Πέρσι άργησαν πολύ οπότε πήγα σε κατάστημα ενώ φέτος άλλαξε η εφαρμογή και απαιτούν είτε να γίνει μέσω Η/Υ με κάμερα για να βγάλεις φωτογραφία δική σου και των δικαιολογητικών είτε μέσω κινητού. Πιθανόν να μπορείς και τηλεφωνικά αλλά δεν είμαι σίγουρος, εγώ έκανα αλλαγή πακέτου στο 8009001000 και έγινε άμεσα αλλά ήμουν ο ίδιος πελάτης με τα στοιχεία μου αν είσαι νέος πελάτης γενικά η στην εν λόγω παροχή δεν ξέρω τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/12/2022 στις 11:54 ΠΜ, kxtsao είπε υδε τί είναι? έχω κάνει ηλεκτρονική αίτηση για αλλαγή ονόματος στον λογαριασμό δεή τέλος καλοκαιριού και συμπλήρωσα αριθμό παροχής στην διαδικτυακή εφαρμογή για υδε και εμφανίζει κανονικά το όνομα που έχω αιτηθεί. επίσης, έχει μνμ που γράφει Η καταληκτική ημερομηνία ισχύος της Υ.Δ.Ε. της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής .... όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ, είναι η 13/10/2030. αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος λογαριασμός που θα εκδοθεί θα είναι στο καινούριο όνομα? υδε = Υπεύθηνη Δήλωση Εγκαταστάτη (Ηλεκτρολόγου) Η ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνετε από τον πάροχο , άρα ο παροχος σου σε έχει δηλώσει για πελάτη και ο λογαριασμός θα έρθει στο καινούριο όνομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Στις 17/1/2023 στις 4:02 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Σε κατάστημα αν δεν έχει ουρά γίνεται άμεσα. Ηλεκτρονικά από το e-contract το οποίο αποτελεί προβληματική εφαρμογή. Πέρσι άργησαν πολύ οπότε πήγα σε κατάστημα ενώ φέτος άλλαξε η εφαρμογή και απαιτούν είτε να γίνει μέσω Η/Υ με κάμερα για να βγάλεις φωτογραφία δική σου και των δικαιολογητικών είτε μέσω κινητού. Πιθανόν να μπορείς και τηλεφωνικά αλλά δεν είμαι σίγουρος, εγώ έκανα αλλαγή πακέτου στο 8009001000 και έγινε άμεσα αλλά ήμουν ο ίδιος πελάτης με τα στοιχεία μου αν είσαι νέος πελάτης γενικά η στην εν λόγω παροχή δεν ξέρω τι γίνεται. Πόσο αργει? Σε αφηνει χωρις ρευμα? Νεος στην παροχη ναι,αλλα δεη παραμενω, απλά το ονομα -παροχη-ρευμα-whatever θελουμε να περάσει απο τον γιονιο στο παιδι Δεν μας πειράζει να περιμενουμε ενα λογικο διάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, panosno1com είπε Πόσο αργει? Σε αφηνει χωρις ρευμα? Νεος στην παροχη ναι,αλλα δεη παραμενω, απλά το ονομα -παροχη-ρευμα-whatever θελουμε να περάσει απο τον γιονιο στο παιδι Δεν μας πειράζει να περιμενουμε ενα λογικο διάστημα Το πόσο θα αργήσει δεν είναι συγκεκριμένο, μπορεί να γίνει την ίδια μέρα, μπορεί να πάρει πολλές μέρες, έχει αναφερθεί ακόμα και περίπτωση που η διαδικασία είχε κολλήσει και ολοκληρώθηκε μετά από πολλές ενοχλήσεις. Εδώ ταιριάζει το "αν έχεις τύχη διάβαινε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, panosno1com είπε Πόσο αργει? Σε αφηνει χωρις ρευμα? Νεος στην παροχη ναι,αλλα δεη παραμενω, απλά το ονομα -παροχη-ρευμα-whatever θελουμε να περάσει απο τον γιονιο στο παιδι Δεν μας πειράζει να περιμενουμε ενα λογικο διάστημα Τον Δεκέμβρη του 21 που επιχείρησα αλλαγή ονόματος. Έστειλα ένα αίτημα. Την επόμενη μέρα μου έρχεται email με προσυμπληρωμενη αίτηση επισύναψη σε αρχείο pdf ώστε να την υπογράψω και να την στείλω σκαναρισμενη. Η αίτηση είχε λάθος στοιχεία ταυτότητας περασμένα και δεν μπορούσα να την αλλάξω, τους έστειλα νέο email και τους ζήτησα να μου διορθώσουν τα στοιχεία με τα σωστα, απάντηση δεν έλαβα. Πήγα σε κατάστημα και έκανα την δουλειά άμεσα. Έλαβα απάντηση ένα κενό email μετά από 2-3 εβδομάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Ξέρει κανείς αν πρέπει υποχρεωτικά να στείλουμε το ΥΔΕ με ταχυδρομείο στο τοπικό ΔΕΔΔΗΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ξέρει κανείς αν πρέπει υποχρεωτικά να στείλουμε το ΥΔΕ με ταχυδρομείο στο τοπικό ΔΕΔΔΗΕ; Και αυτοπροσώπως, γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Αν έχει υποβληθεί ψηφιακά με την νέα διαδικασία, δεν χρειάζεται ταχυδρομική αποστολή , αλλιώς είναι καλύτερα να την στείλετε ταχυδρομικά, διότι πολλές υπηρεσίες ΔΕΔΔΗΕ δεν δέχονται επισκέψεις από πολίτες. Άλλα καταστήματα όπως της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έχουν κουτί από έξω στο οποίο μπορείτε να ρίξετε το φάκελο με το πιστοποιητικό. Επειδή λοιπόν μπορεί να ταλαιπωρηθήτε , επιλέξτε την ταχυδρομική αποστολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Και αυτοπροσώπως, γίνεται Δυστυχως δεν γινεται . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 καλημερα στη παρεα! Ερωτηση. Θελω να βαλω στο ονομα μου την ηλεκτροδοτηση στη ΔΕΗ στο νεο διαμερισμα που ενοικιαζω. Το προγραμμα θα ειναι το απλο οικιακο και μπορει να γινει αιτηση Online. Γνωριζετε σε ποσες ημερες γινεται η αλλαγη και αν χρειαζεται να πληρωσω εγγυηση , οπως οταν γινεται μια τετοια αιτηση/αλλαγη δια ζωσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, panosdes είπε καλημερα στη παρεα! Ερωτηση. Θελω να βαλω στο ονομα μου την ηλεκτροδοτηση στη ΔΕΗ στο νεο διαμερισμα που ενοικιαζω. Το προγραμμα θα ειναι το απλο οικιακο και μπορει να γινει αιτηση Online. Γνωριζετε σε ποσες ημερες γινεται η αλλαγη και αν χρειαζεται να πληρωσω εγγυηση , οπως οταν γινεται μια τετοια αιτηση/αλλαγη δια ζωσης; Γινεται και Online... η και στο τηλεφωνο 8009001000... Παρε τηλεφωνο... Απλα αργει λιγο απο εκει...5-7 Μερες...... Ενω στο καταστημα γινεται αμεσα... Αναλογα την περιπτωση.. Μπορει να περσαει και ο ΔΕΔΔΗΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα