alexdev Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 @Joshua21 @GREGORYMO Σας ευχαριστω παιδια, να ειστε καλα!
GREGORYMO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν θα περάσει σε κανένα άλλο όνομα, θα επιστραφεί/συμψηφιστεί στον τελικό λογαριασμό που θα εκδοθεί στο όνομα του παππού. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πληρώσει ΕΓΓΥΗΣΗ.
Joshua21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πληρώσει ΕΓΓΥΗΣΗ. Τι πάει να πει "σε αυτή τη περίπτωση"? Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση, όταν για οποιοδήποτε λόγο τελειώσει μια σύμβαση τότε τυχόν εγγύηση που έχει καταβληθεί επιστρέφεται με συμψηφισμό στον τελικό λογαριασμό. Επίσης από ότι έχουν γράψει άλλοι συμφορουμίτες αν υπογράψεις την σύμβαση μέσω teleperformance δεν χρεώνεσαι εγγύηση.
teo_3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Προ ημερών έκανα αλλαγή ονόματος μέσω του e-contract στο πρόγραμμα Γ1/Γ1Ν και στο νέο συμβόλαιο γράφει ξεκάθαρα ΜΗΔΕΝ (0) € εγγύηση. 2
GREGORYMO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, teo_3 είπε Προ ημερών έκανα αλλαγή ονόματος μέσω του e-contract στο πρόγραμμα Γ1/Γ1Ν και στο νέο συμβόλαιο γράφει ξεκάθαρα ΜΗΔΕΝ (0) € εγγύηση. Για το νέο όνομα, τι χαρτί σου ζητήσε να επισυνάψεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Για το νέο όνομα, τι χαρτί σου ζητήσε να επισυνάψεις? Για αλλαγη ονοματος η μισθωτηριο απο τα taxis ή Ε9 αν ειναι να το παρει ο ιδιοκτητης . Επισης ΥΔΕ αν εχει ληξει .
GREGORYMO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για αλλαγη ονοματος η μισθωτηριο απο τα taxis ή Ε9 αν ειναι να το παρει ο ιδιοκτητης . Επισης ΥΔΕ αν εχει ληξει . Η ΥΔΕ είναι προϋπόθεση για να γίνει η διαδικασία? Η υπάρχει περιθώριο 6 μήνες?
teo_3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, GREGORYMO said: Για το νέο όνομα, τι χαρτί σου ζητήσε να επισυνάψεις? Μου ζητήθηκε να προσκομίσω Υ.Δ.Ε εντός 6μήνου. Απο χαρτιά ταυτότητα και αποδεικτικό ΑΦΜ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από teo_3
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Η ΥΔΕ είναι προϋπόθεση για να γίνει η διαδικασία? Η υπάρχει περιθώριο 6 μήνες? Αν δεν εχει γινει διακοπη 6 μηνες .Αν ομως εχει γινει διακοπη αμεσα
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, teo_3 είπε Προ ημερών έκανα αλλαγή ονόματος μέσω του e-contract στο πρόγραμμα Γ1/Γ1Ν και στο νέο συμβόλαιο γράφει ξεκάθαρα ΜΗΔΕΝ (0) € εγγύηση. Εχεις άλλη σύνδεση στο όνομα και το ΑΦΜ σου και για αυτό δεν σου ζήτησαν. Μου το είπε υπάλληλος στα κεντρικά γραφεια πέρσι.
GREGORYMO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Εχεις άλλη σύνδεση στο όνομα και το ΑΦΜ σου και για αυτό δεν σου ζήτησαν. Μου το είπε υπάλληλος στα κεντρικά γραφεια πέρσι. Έχει μια λογική
teo_3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Basilhs23___ said: Εχεις άλλη σύνδεση στο όνομα και το ΑΦΜ σου και για αυτό δεν σου ζήτησαν. Μου το είπε υπάλληλος στα κεντρικά γραφεια πέρσι. Όχι, δεν είχα τα στοιχεία μου στη ΔΕΗ ούτε σε κανένα για την ακρίβεια. Όλα ήταν στου πατέρα μου. Αν και τώρα που το θυμήθηκα είχα μία σύνδεση σε άλλη πόλη που είχα δώσει τα στοιχεία μου όντως. Άρα πιθανό αυτό που λες. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από teo_3
GREGORYMO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, teo_3 είπε Όχι, δεν είχα τα στοιχεία μου στη ΔΕΗ ούτε σε κανένα για την ακρίβεια. Όλα ήταν στου πατέρα μου. Αν και τώρα που το θυμήθηκα είχα μία σύνδεση σε άλλη πόλη που είχα δώσει τα στοιχεία μου όντως. Άρα πιθανό αυτό που λες. Ενεργή η σύνδεση στην άλλη πόλη?
teo_3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 10 minutes ago, GREGORYMO said: Ενεργή η σύνδεση στην άλλη πόλη? Όχι, είχα κάνει την σύνδεση πριν 8 χρόνια για ένα τετράμηνο.
GREGORYMO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, teo_3 είπε Όχι, είχα κάνει την σύνδεση πριν 8 χρόνια για ένα τετράμηνο. Άρα, δεν στέκει το επιχείρημα ότι αφού είχες δωσει εγγύηση στην ΔΕΗ (για άλλη παροχή), τώρα στην δεύτερη ΔΕΝ σου ζητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα