GREGORYMO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Oταν έκανα εγώ το 2017 μου κράτησαν 32! Γιατί τόσα πολλά??? Άλλαξαν τα δεδομένα. Άλλο το 2017, άλλο 2022. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Oταν έκανα εγώ το 2017 μου κράτησαν 32! Γιατί τόσα πολλά??? Από τότε μέχρι τώρα τα φέσια προς τη ΔΕΗ πολλαπλασιάστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, johnnyf95 είπε Ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ενώ από ΔΕΗ μου είπαν ότι θα ισχύει η τιμή που ισχύει όταν υπέγραψα, πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει το κακό τόσο που έχει καθυστερήσει. Σε σημερινή επικοινωνία μου είπαν ότι βλέπουν κανονικά τη μέτρηση που έγινε στις 11/8 αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει στο σύστημα τους. τι μπορώ να κάνω πέρα από υπομονή ; Πηρες τηλεφωνο τον Δεδδηε να δεις...Εχει γινει η καταμετρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, takoulou είπε Πηρες τηλεφωνο τον Δεδδηε να δεις...Εχει γινει η καταμετρηση... Τι εννοείς ; Η καταμέτρηση εγινε αλλά δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα τους και στη ΔΕΗ το αίτημα μου για το my home online είναι ακόμα υπό εξέταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε Τι εννοείς ; Η καταμέτρηση εγινε αλλά δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα τους και στη ΔΕΗ το αίτημα μου για το my home online είναι ακόμα υπό εξέταση Υπομονή τότε.. Για στείλε κανένα email τις επόμενες μέρες.. Να δεις πώς πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, Joshua21 είπε Από τότε μέχρι τώρα τα φέσια προς τη ΔΕΗ πολλαπλασιάστηκαν. Kαι με τα +70 θα τα καλύψουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Και κάτι άλλο γιατί δεν το θυμάμαι αν ξέρει κάποιος να μου πει τα 100 ευρώ τα πληρώνεις με την υπογραφή του συμβολαίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Kαι με τα +70 θα τα καλύψουν? Ένα μικρό μέρος αυτών ναι, το σύνολο φυσικά και όχι. Υπόψιν πριν λίγους μήνες ήταν 130 και το μείωσαν στα 100. 9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Και κάτι άλλο γιατί δεν το θυμάμαι αν ξέρει κάποιος να μου πει τα 100 ευρώ τα πληρώνεις με την υπογραφή του συμβολαίου? Ναι, αν υπογράψεις σε κατάστημα τα ζητάνε εκείνη τη στιγμή, αν και κάποιοι ελάχιστοι εδώ στο insomnia έχουν αναφέρει ότι δεν τα πλήρωσαν εκείνη τη στιγμή αλλά τους τα χρέωσαν στον πρώτο λογαριασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, dtk-386 είπε Και κάτι άλλο γιατί δεν το θυμάμαι αν ξέρει κάποιος να μου πει τα 100 ευρώ τα πληρώνεις με την υπογραφή του συμβολαίου? Υπάρχει ανοχή να πληρωθούν στον 1' λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, dtk-386 είπε Και κάτι άλλο γιατί δεν το θυμάμαι αν ξέρει κάποιος να μου πει τα 100 ευρώ τα πληρώνεις με την υπογραφή του συμβολαίου? ...εναλλακτικά συμβόλαιο μέσω Teleperformance (5-10' ιστορία) και δεν πληρώνεις τίποτα, ούτε πάγια βάζεις (αν δεν την θες δηλαδή, για να μην δώσεις εγγύηση). Το έκανα 5/8 και ισχύει (ενεργοποίηση στη ΔΕΗ 9/8 (παρεμβλήθηκε Σ/Κ) και για 2η παροχή συμβόλαιο 8/8 (17:30) και ενεργοποίηση και πάλι 9/8. Ρώτας τους βέβαια (ΤΡ) αν έκτοτε άλλαξε κάτι. Από μεριάς τους πάντως (όπως και μου είχαν τάξει), καμμάι καθυστέρηση, καθώς ενημερώνουν άμεσα τον ΔΕΔΔΗΕ για το αίτημα μετάβασης (ενώ η ίδια διαδικασία μέσω ΔΕΗ, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω econtract είτε μέσω mail, ίσως καθυστερήσει περισσότερο). Από εκεί και πέρα είναι και θέμα "τύχης", για τυχόν καθυστέρηση από μεριάς ΔΕΔΔΗΕ (εξαρτάται από το κατάστημα, από το αν θα δεχτούν την ένδειξη μετρητή που έδωσες στη ΔΕΗ ή θα στείλουν καταμετρητή, από τη ζέστη, τα λόγια του παπά κτλ :ρ). Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makislolo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Καλήμερα άλλαξα χθες το όνομα στην ΔΕΗ και θέλω να κάνω αίτηση για επίδομα στέγασης και να ενεργοποιήσω το ebill. Στην αίτηση για το επίδομα ο αριθμός παροχής μου εμφανίζει σφάλμα. Το περίεργο είναι ότι τα τελευταία δύο ψηφία που δείχνουν την διαδοχή λογικά θα έπρεπε να γίνουν - 06 (ήταν - 05 στον προηγούμενο). Όμως στην εγγύηση που πλήρωσα (ενώ στη νέα σύμβαση αναγράφονται μόνο τα 9 πρώτα ψηφία) τα τελευταία δύο ψηφία είναι - 99. Η αίτηση στο επίδομα είτε με 99 είτε με 06 δε γίνεται δεκτή. Που μπορώ να απευθυνθώ για να το λύσω?Μήπως δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα η αλλαγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Makislolo είπε Καλήμερα άλλαξα χθες το όνομα στην ΔΕΗ και θέλω να κάνω αίτηση για επίδομα στέγασης και να ενεργοποιήσω το ebill. Στην αίτηση για το επίδομα ο αριθμός παροχής μου εμφανίζει σφάλμα. Το περίεργο είναι ότι τα τελευταία δύο ψηφία που δείχνουν την διαδοχή λογικά θα έπρεπε να γίνουν - 06 (ήταν - 05 στον προηγούμενο). Όμως στην εγγύηση που πλήρωσα (ενώ στη νέα σύμβαση αναγράφονται μόνο τα 9 πρώτα ψηφία) τα τελευταία δύο ψηφία είναι - 99. Η αίτηση στο επίδομα είτε με 99 είτε με 06 δε γίνεται δεκτή. Που μπορώ να απευθυνθώ για να το λύσω?Μήπως δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα η αλλαγή? Καλημέρα.. Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα και να εκτελεστεί.... Υπομονή..Δεν γίνεται άμεσα.. Θα πρέπει ο Δεδδηε να δει την ένδειξη για την αλλαγή... Πάρε τηλέφωνο τον Δεδδηε να δεις αύριο μεθαύριο.. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Makislolo είπε Καλήμερα άλλαξα χθες το όνομα στην ΔΕΗ και θέλω να κάνω αίτηση για επίδομα στέγασης και να ενεργοποιήσω το ebill. Στην αίτηση για το επίδομα ο αριθμός παροχής μου εμφανίζει σφάλμα. Το περίεργο είναι ότι τα τελευταία δύο ψηφία που δείχνουν την διαδοχή λογικά θα έπρεπε να γίνουν - 06 (ήταν - 05 στον προηγούμενο). Όμως στην εγγύηση που πλήρωσα (ενώ στη νέα σύμβαση αναγράφονται μόνο τα 9 πρώτα ψηφία) τα τελευταία δύο ψηφία είναι - 99. Η αίτηση στο επίδομα είτε με 99 είτε με 06 δε γίνεται δεκτή. Που μπορώ να απευθυνθώ για να το λύσω?Μήπως δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα η αλλαγή? Βασικά αυτό που έκανες χτές ήταν η υπογραφή συμβολαίου, η παροχή δεν αλλάζει όνομα τόσο γρήγορα (μέσα σε μια μέρα δλδ), συνήθως χρειάζεται 3-4 ημέρες. Υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 @washcloud @ekrepali update εκλεισα σημερα ραντεβου και πηγα, με ενημερωσαν οτι δεν χρειαζεται να κανω εγω κατι και οτι πρεπει να ερθει ο ενοικιαστης εχει ενα χρεος 650€ και οτι θα πρεπει να δωσει προκαταβολη το 60% του ποσου για να μπει στο ονομα του και το υπολοιπο ποσο μπορει να το κανει διακανονισμο. αυτο που εμαθα με τα χιλια ζορια (η υπαλληλος τραγικη σχεδον ξεχασε να μου πει για το ηλεκτρολογικο σχεδιο) ειναι οτι του το ειχανε κοψει το ρευμα και αυτος το ξανασυνδεσε παρανομα (ειδε αυτη στο συστημα) δεν ειχα ιδεα οτι ειχε κανει κατι τετοιο, τωρα οταν πανε να του το "ξανασυνδεσουν" και το δουν συνδεμενο φανταζομαι θα πεσει προστιμο; εν παση περιπτωση ξεχασε να μου πει τι θα γινει με το ποσο της εγγυησης που ειχε δωσει ο παππους μου οταν εβαλε ρευμα, πηρα σε ενα τηλ του υποκαταστηματος που ειχα απο οταν εκλεισα ραντεβου φυσικα και δεν το σηκωναν και μετα πηρα στο 8009001000 και δεν μπορουσαν να μου πουν ουτε το ποσο ποσο τραγικοι;; απλα μου ειπαν οτι στο τελευταιο λογαριασμο που θα σας ερθει στο ονομα τους παππου σας, θα ειναι μεσα και η εγγυηση ελα ομως που τις εξηγω οτι αυτος ο λογαριασμος δεν ερχεται σε μενα αρα δεν μπορω να ξερω το ποσο, η απαντηση της; δεν μπορω να κανω τπτ γι αυτο, πφφφφ σκετη ταλαιπωρια, + κατι κουλα οτι για να αλλαξει η διευθυνση πρεπει λεει να παω στο δεδδηε αν και αυτη εχουν τι κανονικη διευθυνση στο συστημα τους αλλα δεν μπρουν να την βαλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Titos301 είπε τωρα οταν πανε να του το "ξανασυνδεσουν" και το δουν συνδεμενο φανταζομαι θα πεσει προστιμο; ...μόνο "πρόστιμο"; Για ρευματοκλοπή θα τον πάνε... 4 λεπτά πριν, Titos301 είπε πφφφφ σκετη ταλαιπωρια ...GDPR και ΤΑΜΚ.... 5 λεπτά πριν, Titos301 είπε + κατι κουλα οτι για να αλλαξει η διευθυνση πρεπει λεει να παω στο δεδδηε αν και αυτη εχουν τι κανονικη διευθυνση στο συστημα τους αλλα δεν μπρουν να την βαλουν Όταν λες αλλαγή δ/σης, εννοείς της παροχής; Ή αποστολής του λογαριασμού; Γιατί αν είναι το 2ο, της ΔΕΗ "δουλειά" είναι... Σε κάθε περίπτωση, για ό,τι χρειάζεσαι από ΔΕΔΔΗΕ, τηλ. στο 800 400 4000, καθώς δεν,,,,μπορείς να ΠΑΣ στα γραφεία, από κόβιντ κι έκτοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα