takoulou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Silverage είπε Αν θέλω να αλλάξω τό όνομα στο λογαριασμό πόση εγγύηση πρέπει να πληρώσω; Στο site της ΔΕΗ βλέπω λέει αυτό: Δηλαδή δεν είναι κάποιο στάνταρ ποσό; Όσο θέλουν βγάζουν; Είναι ανάλογο το πρόγραμμα που θα διαλέξεις.. Αν είσαι ΚΟΤ...Θα πρεπει να πας από κοντά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Το απλό Γ1 έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Είναι ανάλογο το πρόγραμμα που θα διαλέξεις.. Αν είσαι ΚΟΤ...Θα πρεπει να πας από κοντά.. Δηλαδή? Άλλη η εγγύηση αν διαλέξεις enter+, και άλλη αν διαλέξεις Γ1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Silverage είπε Αν θέλω να αλλάξω τό όνομα στο λογαριασμό πόση εγγύηση πρέπει να πληρώσω; Στο site της ΔΕΗ βλέπω λέει αυτό: Δηλαδή δεν είναι κάποιο στάνταρ ποσό; Όσο θέλουν βγάζουν; 100€ εκτός αν βάλεις πάγια εντολή πληρωμής ή πιστωτική, όπου και θα σου επιστραφούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Αίτηση από 26/7 μέσω econtract για my home online σε σπίτι που νοικιάζω για πρώτη φορά όποτε έπρεπε να μεσολαβήσει και η αλλαγή στο όνομα μου από τον ΔΕΔΔΗΕ. από ΔΕΗ μου λένε εμείς είμαστε εντάξει περιμένουμε την καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. απο τον ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν την Πέμπτη στις 11/8 για καταμέτρηση και ακόμα δεν έχει πάει στο σύστημα τους η καταμέτρηση λόγω 15 Αυγοστου όπως μου είπαν 😂😂😂 πως μέρες μετά την επίσκεψη για καταμέτρηση να περιμένω πια την ενεργοποίηση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε Αίτηση από 26/7 μέσω econtract για my home online σε σπίτι που νοικιάζω για πρώτη φορά όποτε έπρεπε να μεσολαβήσει και η αλλαγή στο όνομα μου από τον ΔΕΔΔΗΕ. από ΔΕΗ μου λένε εμείς είμαστε εντάξει περιμένουμε την καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. απο τον ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν την Πέμπτη στις 11/8 για καταμέτρηση και ακόμα δεν έχει πάει στο σύστημα τους η καταμέτρηση λόγω 15 Αυγοστου όπως μου είπαν 😂😂😂 πως μέρες μετά την επίσκεψη για καταμέτρηση να περιμένω πια την ενεργοποίηση ; Καλημέρα.. Νομίζω περιμενε ακόμα 1-2 μέρες.. Αφού περασαν από τον Δεδδηε είναι σαν να έγινε η αλλαγή αυτή.. Ποια περιοχη είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε Αίτηση από 26/7 μέσω econtract για my home online σε σπίτι που νοικιάζω για πρώτη φορά όποτε έπρεπε να μεσολαβήσει και η αλλαγή στο όνομα μου από τον ΔΕΔΔΗΕ. από ΔΕΗ μου λένε εμείς είμαστε εντάξει περιμένουμε την καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. απο τον ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν την Πέμπτη στις 11/8 για καταμέτρηση και ακόμα δεν έχει πάει στο σύστημα τους η καταμέτρηση λόγω 15 Αυγοστου όπως μου είπαν 😂😂😂 πως μέρες μετά την επίσκεψη για καταμέτρηση να περιμένω πια την ενεργοποίηση ; Εφόσον 11/08 έγινε η καταμέτρηση, τότε άσχετα το πότε θα ενημερώσουν το σύστημα τους ο προηγούμενος κάτοχος της γραμμής θα χρεωθεί πάγια + κατανάλωση μέχρι 11/08 και εσύ θα χρεωθείς με πάγια + κατανάλωση από 11/08 και μετά. Στην ουσία η μετάβαση έχει γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, johnnyf95 είπε Αίτηση από 26/7 μέσω econtract για my home online σε σπίτι που νοικιάζω για πρώτη φορά όποτε έπρεπε να μεσολαβήσει και η αλλαγή στο όνομα μου από τον ΔΕΔΔΗΕ. από ΔΕΗ μου λένε εμείς είμαστε εντάξει περιμένουμε την καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. απο τον ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν την Πέμπτη στις 11/8 για καταμέτρηση και ακόμα δεν έχει πάει στο σύστημα τους η καταμέτρηση λόγω 15 Αυγοστου όπως μου είπαν 😂😂😂 πως μέρες μετά την επίσκεψη για καταμέτρηση να περιμένω πια την ενεργοποίηση ; Δεν απάντησες; Έγινε η αλλαγή αυτή...Σε ποια περιοχη είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Στον άγιο Νικόλαο στα πατησια, ευελπιστώ μέχρι το τέλος της βδομάδας να έχει τελειώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, johnnyf95 είπε Στον άγιο Νικόλαο στα πατησια, ευελπιστώ μέχρι το τέλος της βδομάδας να έχει τελειώσει Ανήκεις στην περιοχή του Δεδδηε Αθήνας.. Έχει γίνει η αλλαγή αυτή.. Αφού πέρασε ο τεχνικός... Θα έχει περάσει και στην ΔΕΗ.. Πάρε τηλέφωνο📱.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, johnnyf95 είπε Στον άγιο Νικόλαο στα πατησια, ευελπιστώ μέχρι το τέλος της βδομάδας να έχει τελειώσει To θέμα είναι με τί τιμές θα σε βάλουν στο Ονλάιν. Να είσαι στην τσίτα γιατί ενδέχεται να ξεκινήσεις μία μίνι (έως και μάξι) μάχη για να σε βάλουν με τις τιμές της ημερομηνίας που το αιτήθηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Οταν κάποιος αλλάξει το όνομα σε λογαριασμό της ΔΕΗ (Γ1) χρειάζεται εγγύηση επειδή κάνει νέο συμβόλαιο? Και αν ναι ποιο είναι το ποσό? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2022 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε Οταν κάποιος αλλάξει το όνομα σε λογαριασμό της ΔΕΗ (Γ1) χρειάζεται εγγύηση επειδή κάνει νέο συμβόλαιο? Και αν ναι ποιο είναι το ποσό? 100€, αλλά αν κάνεις ΠΑΓΙΑ εντολή 0€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 100€, αλλά αν κάνεις ΠΑΓΙΑ εντολή 0€. Oταν έκανα εγώ το 2017 μου κράτησαν 32! Γιατί τόσα πολλά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyf95 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Στις 17/8/2022 στις 10:12 ΠΜ, johnnyf95 είπε Αίτηση από 26/7 μέσω econtract για my home online σε σπίτι που νοικιάζω για πρώτη φορά όποτε έπρεπε να μεσολαβήσει και η αλλαγή στο όνομα μου από τον ΔΕΔΔΗΕ. από ΔΕΗ μου λένε εμείς είμαστε εντάξει περιμένουμε την καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. απο τον ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν την Πέμπτη στις 11/8 για καταμέτρηση και ακόμα δεν έχει πάει στο σύστημα τους η καταμέτρηση λόγω 15 Αυγοστου όπως μου είπαν 😂😂😂 πως μέρες μετά την επίσκεψη για καταμέτρηση να περιμένω πια την ενεργοποίηση ; Ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ενώ από ΔΕΗ μου είπαν ότι θα ισχύει η τιμή που ισχύει όταν υπέγραψα, πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει το κακό τόσο που έχει καθυστερήσει. Σε σημερινή επικοινωνία μου είπαν ότι βλέπουν κανονικά τη μέτρηση που έγινε στις 11/8 αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει στο σύστημα τους. τι μπορώ να κάνω πέρα από υπομονή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα