Joshua21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορει να ειναι κι ετσι γιατι δεν το ξεκαθαριζει αλλα ξερω και περιπτωσεις που ΔΕΗ "εξαναγκαζει" να υπογραψουν και για χρεη τριτων που ειχαν την παροχη προκειμενου να γινει αλλαγη ονοματος . Εγώ δεν μίλησα για "εξαναγκασμό" δλδ για προφορικές δηλώσεις του τύπου "αν δεν εξοφληθεί το προηγούμενο υπόλοιπο δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ονόματος", μίλησα για το περιεχόμενο των τυπικών δηλώσεων που μερικές φορές βάζουν τον πελάτη να υπογράψει. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ δεν μίλησα για "εξαναγκασμό" δλδ για προφορικές δηλώσεις του τύπου "αν δεν εξοφληθεί το προηγούμενο υπόλοιπο δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ονόματος", μίλησα για το περιεχόμενο των τυπικών δηλώσεων που μερικές φορές βάζουν τον πελάτη να υπογράψει. Δεν ειπα οτι μιλησες εσυ για εξαναγκασμο .Δικη μου αποψη και σε εισαγωγικα . 4 λεπτά πριν, korakios είπε αυτό γίνεται στα καταστήματα , ζητώντας το διευθυντή όμορφα και ήρεμα και απαιτείς να στο δώσουν γραπτώς αλλιώς φωνάζεις αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος αλλάζουν άποψη Κι αυτο μια καλη λυση .Επίσης μηνυση για παραβαση καθηκοντος στον προισταμενο αν δεν κανει πισω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 παιδια γιατι το κουραζετε το θεμα; απλο ειναι το θεμα : μακρια απο δεη και πας σε ενα ιδιοτικο παρωχο ρευματος και σε 10 λεπτα γινετε η αλλαγη ονοματος αυτο εκανα εγω πριν δυο χρονια , οταν χρειαστικα να αλλαξω το λογαριασμο στο ονομα μου λογω του κεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, pontez2 είπε Χμ... Αρα αν το ΑΦΜ έχει πεθάνει πχ, ο κληρονόμος το άφησε το ρευμα να διακοπεί και πουλά το σπιτι, ο νέος ιδιοκτητης πρέπει να πληρωσει το παλιό χρέος; Δεν είπα αυτό. Εγώ απλά είπα ότι αν κάποιος τρίτος θέλει να ξαναβάλει ΔΕΗ "σε παροχή που έχει μείνει χρέος (προς την ΔΕΗ)", η ΔΕΗ θα αρνηθεί αν δεν πληρωθεί πρώτα. Ασχέτως εάν παρανομεί και το τί μπορεί κανείς να κάνει ώστε να τους υποχρεώσει στην νομιμότητα. Τελευταία μου εμπειρία με το συγκεκριμένο, ήταν 12 μήνες πριν (έχω τρία τουλάχιστον παραδείγματα, από το '15). Αν και δεν νομίζω να άλλαξε κάτι στην συγκεκριμένη τακτική τους έκτοτε, δεν το ξέρω κι όλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 @Γιάννης Platano ή όποιος γνωρίζει. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, μπορει να κατατεθεί μόνο μέσω ίντερνετ ή χρειάζεται να πας και απο τη ΔΕΔΔΗΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, pontez2 είπε @Γιάννης Platano ή όποιος γνωρίζει. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, μπορει να κατατεθεί μόνο μέσω ίντερνετ ή χρειάζεται να πας και απο τη ΔΕΔΔΗΕ; Κανονικά το στέλνει ο ηλεκτρολόγος με κούριερ δεδδηε, αν δεν είναι τσιπης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κανονικά το στέλνει ο πελάτης , ο οποίος εξάλου υπογράφει και για την παραλαβή από τον ηλεκτρολόγο. Δεν έχει καμμία υποχρέωση ο ηλεκτρολόγος να ταχυδρομεί έγγραφα τα οποία παρέδωσε ενυπόγραφα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από Vasileios-gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKTOYO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 μια ερωτηση παρακαλω... νοικιαζα με συμβωλαιο κανωνικα , και αλλαγη επωνυμιας ΔΕΗ (το ρευμα το ειχαν στο ονομα τους) σε κατι κογλολεζους που εφυγαν πριν κανα 2μινο απο περιεργεια ρωτησα και χρωστανε , τι γινεται στην περιπτωση που θα μπει νεος ενοικιαστης? σας ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, NEKTOYO είπε μια ερωτηση παρακαλω... νοικιαζα με συμβωλαιο κανωνικα , και αλλαγη επωνυμιας ΔΕΗ (το ρευμα το ειχαν στο ονομα τους) σε κατι κογλολεζους που εφυγαν πριν κανα 2μινο απο περιεργεια ρωτησα και χρωστανε , τι γινεται στην περιπτωση που θα μπει νεος ενοικιαστης? σας ευχαριστω.. Αν εισαι εσυ ιδιοκτητης μπορεις να ζητησεις την διακοπη του ρευματος στον Δεδδηε...Με το Ε9.. Αλλα οταν θα μπει νεος ενοικιαστης μπορει να ζητησει αλλαγη του ονοματος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKTOYO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 το ρευμα το εχουν κωψει .απλα χρωστανε σας ευχαριστω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, NEKTOYO είπε το ρευμα το εχουν κωψει .απλα χρωστανε σας ευχαριστω . Α καλα τοτε.. Θα ζητησει ο νεος ενοικιαστης την επανασυνδεση του ρευματος...Με το εντυπο απο την εφορια του ενοικιου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKTOYO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 δηλαδη ? καταλαβα καλα ? μπωρει καπιος αγνοστος να κανει επανασυνδεση σε αλλο ονομα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NEKTOYO είπε δηλαδη ? καταλαβα καλα ? μπωρει καπιος αγνοστος να κανει επανασυνδεση σε αλλο ονομα ? Όχι, δεν κατάλαβες καλά, για να πάρει κάποιος το ρεύμα στο όνομα του θα πρέπει να δείξει πρώτα την εκτύπωση από το taxis για να αποδείξει πως είναι ενοικιαστής. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKTOYO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 ειπα κ εγω , γιατι ειμαι λιγο στοκεν γιου νο ?😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δεν ξέρω, εμείς οι τζαμάδες πλέον χρησιμοποιούμε σιλικόνη, όχι στόκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα