Titos301 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 η δεη παρακαλω δεν μπορει να μου πει αν εχει χρεη...πρεπει λεει πρωτα να μεταφερθει στο ονομα μου (η' του ενοικιαστη για να μην κανω τη δουλεια 2 φορες) και μετα μπορω να ξερω, ελπιζω να βγαλω ακρη με τον ενοικιαστη.. 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλα... Δικαιολογιες λεει...Απλα αν φυγει ο ενοικιαστης και αφησει φεσια;; αυτο θελω να δω τωρα.. 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Ο κληρονόμος του παππού είσαι εσύ ή όχι; εγω
takoulou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Titos301 είπε η δεη παρακαλω δεν μπορει να μου πει αν εχει χρεη...πρεπει λεει πρωτα να μεταφερθει στο ονομα μου (η' του ενοικιαστη για να μην κανω τη δουλεια 2 φορες) και μετα μπορω να ξερω, ελπιζω να βγαλω ακρη με τον ενοικιαστη.. Ναι φυσικα δεν μπορει να σου πει.. Πιεσε τον ενοικιαστη να το παρει στο ονομα του... Βλακειες σου λεει... Βαλε κανεναν γνωστο σου στην ΔΕΗ να ρωτησει αν υπαρχει οφειλη... 1
Titos301 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το δηλώνετε το σπίτι? ναι κανονικα...
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 @Titos301 Εφόσον είσαι και ιδιοκτήτης κληρονόμος, δεν έχουνε λόγο να αρνηθούν να σου πούνε το ποσό. Πήγες ΔΕΗ με Ε9 και αποδοχή κληρονομιάς ή προσπαθείς να βγάλεις άκρη τηλεφωνικά; 1
Titos301 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, ekrepali είπε @Titos301 Εφόσον είσαι και ιδιοκτήτης κληρονόμος, δεν έχουνε λόγο να αρνηθούν να σου πούνε το ποσό. Πήγες ΔΕΗ με Ε9 και αποδοχή κληρονομιάς ή προσπαθείς να βγάλεις άκρη τηλεφωνικά; τηλεφωνικα, θα προσπαθησω μεσω γνωστου γνωστης να μαθω το ποσο
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Titos301 είπε τηλεφωνικα, θα προσπαθησω μεσω γνωστου γνωστης να μαθω το ποσο Αα καλά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ekrepali είπε @Titos301 Εφόσον είσαι και ιδιοκτήτης κληρονόμος, δεν έχουνε λόγο να αρνηθούν να σου πούνε το ποσό. Πήγες ΔΕΗ με Ε9 και αποδοχή κληρονομιάς ή προσπαθείς να βγάλεις άκρη τηλεφωνικά; Για το πρωτο οκ μονο με το Ε9 αλλα για το δευτερο ξεχασε το . Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano 1
Titos301 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για το πρωτο οκ μονο με το Ε9 αλλα για το δευτερο ξεχασε το . αν δεν βγαλω ακρη αυριο, θα παω απο κοντα με το Ε9, τι κοντα δλδ εξω απο την πολη ειναι το υποκαταστημα 1
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, Titos301 είπε αν δεν βγαλω ακρη αυριο, θα παω απο κοντα με το Ε9, τι κοντα δλδ εξω απο την πολη ειναι το υποκαταστημα Και τη κληρονομιά και παλιό λογαριασμό. 1
takoulou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, Titos301 είπε αν δεν βγαλω ακρη αυριο, θα παω απο κοντα με το Ε9, τι κοντα δλδ εξω απο την πολη ειναι το υποκαταστημα Αφου τα εχεις οπως τα λες μπορεις να ζητησεις και διακοπη του ρευματος.. Εχεις το δικαιωμα αυτο.. Οποτε για να παρει το ρευμα αυτος , σε επανανσυνδεση θα παει και ζητησει να το παρει στο ονομα του... 1
Titos301 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, takoulou είπε Αφου τα εχεις οπως τα λες μπορεις να ζητησεις και διακοπη του ρευματος.. Εχεις το δικαιωμα αυτο.. Οποτε για να παρει το ρευμα αυτος , σε επανανσυνδεση θα παει και ζητησει να το παρει στο ονομα του... Ναι στην καλη περιπτωση αλλα στην κακη θα μου αφησει το σπιτι και θα μου αφησει οτι χρεος εχει Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από Titos301
korakios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ναι στην καλη περιπτωση αλλα στην κακη θα μου αφησει το σπιτι και θα μου αφησει οτι χρεος εχει αν υπάρχει ενοικιαστήριο άνετα φαίνεται οτι έμενε εκεί , αλλά μην προτρέχεις , 4 ώρες πριν, Titos301 είπε τελικα σημερα εμαθα οτι ο ενοικιαστης μου δεν βρισκει απο το νοεμβριο του 21 το λογαριασμο της δεη και πληρωνει εναντι λεει!! θα φανεί τι ισχύει και τι όχι Αν δεν υπάρχει ενοικιαστήριο φεύγει την επόμενη μέρα και τα πληρώνεις όλα Αν βέβαια έκανε mining και είναι 3ψήφιο το ποσό ρωτάς δικηγόρο τι είναι πιο φθηνό , το φέσι ή το πρόστιμο 😁
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, ekrepali είπε @Titos301 Εφόσον είσαι και ιδιοκτήτης κληρονόμος, δεν έχουνε λόγο να αρνηθούν να σου πούνε το ποσό. Πήγες ΔΕΗ με Ε9 και αποδοχή κληρονομιάς ή προσπαθείς να βγάλεις άκρη τηλεφωνικά; Δεν γίνεται. Προσωπικά δεδομένα. 59 λεπτά πριν, ekrepali είπε Και τη κληρονομιά και παλιό λογαριασμό. Δεν γίνεται. Προσωπικά δεδομένα 1
ekrepali Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ναι στην καλη περιπτωση αλλα στην κακη θα μου αφησει το σπιτι και θα μου αφησει οτι χρεος εχει Μπορεί και να άλλαξε πάροχο πέρυσι παίρνοντας το ρολόι στο όνομα του (μπορεί αν έχει μισθωτήριο) και να άφησε φέσι στο αφμ του παππού.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μπορεί και να άλλαξε πάροχο πέρυσι παίρνοντας το ρολόι στο όνομα του (μπορεί αν έχει μισθωτήριο) και να άφησε φέσι στο αφμ του παππού. Ισχύει σαν πιθανότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα