Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η δεη παρακαλω δεν μπορει να μου πει αν εχει χρεη...πρεπει λεει πρωτα να μεταφερθει στο ονομα μου (η' του ενοικιαστη για να μην κανω τη δουλεια 2 φορες) και μετα μπορω να ξερω, ελπιζω να βγαλω ακρη με τον ενοικιαστη..

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλα... Δικαιολογιες λεει...Απλα αν φυγει ο ενοικιαστης και αφησει φεσια;;

αυτο θελω να δω τωρα..

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Ο κληρονόμος του παππού είσαι εσύ ή όχι;

εγω

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Titos301 είπε

η δεη παρακαλω δεν μπορει να μου πει αν εχει χρεη...πρεπει λεει πρωτα να μεταφερθει στο ονομα μου (η' του ενοικιαστη για να μην κανω τη δουλεια 2 φορες) και μετα μπορω να ξερω, ελπιζω να βγαλω ακρη με τον ενοικιαστη..

Ναι φυσικα δεν μπορει να σου πει.. Πιεσε τον ενοικιαστη να το παρει στο ονομα του... Βλακειες σου λεει... Βαλε κανεναν γνωστο σου στην ΔΕΗ να ρωτησει αν υπαρχει οφειλη...

• Like 1
Δημοσ.

@Titos301 Εφόσον είσαι και ιδιοκτήτης κληρονόμος, δεν έχουνε λόγο να αρνηθούν να σου πούνε το ποσό. Πήγες ΔΕΗ με Ε9 και αποδοχή κληρονομιάς ή προσπαθείς να βγάλεις άκρη τηλεφωνικά;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

@Titos301 Εφόσον είσαι και ιδιοκτήτης κληρονόμος, δεν έχουνε λόγο να αρνηθούν να σου πούνε το ποσό. Πήγες ΔΕΗ με Ε9 και αποδοχή κληρονομιάς ή προσπαθείς να βγάλεις άκρη τηλεφωνικά;

τηλεφωνικα, θα προσπαθησω μεσω γνωστου γνωστης να μαθω το ποσο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για το πρωτο οκ μονο με το Ε9 αλλα για το δευτερο ξεχασε το .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για το πρωτο οκ μονο με το Ε9 αλλα για το δευτερο ξεχασε το .

αν δεν βγαλω ακρη αυριο, θα παω απο κοντα με το Ε9, τι κοντα δλδ εξω απο την πολη ειναι το υποκαταστημα

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Titos301 είπε

αν δεν βγαλω ακρη αυριο, θα παω απο κοντα με το Ε9, τι κοντα δλδ εξω απο την πολη ειναι το υποκαταστημα

Και τη κληρονομιά και παλιό λογαριασμό.

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Αφου τα εχεις οπως τα λες μπορεις να ζητησεις και διακοπη του ρευματος.. Εχεις το δικαιωμα αυτο.. Οποτε για να παρει το ρευμα αυτος , σε επανανσυνδεση θα παει  και ζητησει να το παρει στο ονομα του...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αφου τα εχεις οπως τα λες μπορεις να ζητησεις και διακοπη του ρευματος.. Εχεις το δικαιωμα αυτο.. Οποτε για να παρει το ρευμα αυτος , σε επανανσυνδεση θα παει  και ζητησει να το παρει στο ονομα του...

Ναι στην καλη περιπτωση αλλα στην κακη θα μου αφησει το σπιτι και θα μου αφησει οτι χρεος εχει

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Ναι στην καλη περιπτωση αλλα στην κακη θα μου αφησει το σπιτι και θα μου αφησει οτι χρεος εχει

αν υπάρχει ενοικιαστήριο άνετα φαίνεται οτι έμενε εκεί , αλλά μην προτρέχεις ,

4 ώρες πριν, Titos301 είπε

τελικα σημερα εμαθα οτι ο ενοικιαστης μου δεν βρισκει απο το νοεμβριο του 21 το λογαριασμο της δεη και πληρωνει εναντι λεει!! 

θα φανεί τι ισχύει και τι όχι

Αν δεν υπάρχει ενοικιαστήριο φεύγει την επόμενη μέρα και τα πληρώνεις όλα

Αν βέβαια έκανε mining και είναι 3ψήφιο το ποσό ρωτάς δικηγόρο τι είναι πιο φθηνό , το φέσι ή το πρόστιμο 😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Δεν γίνεται.

Προσωπικά δεδομένα.

59 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Και τη κληρονομιά και παλιό λογαριασμό.

Δεν γίνεται.

Προσωπικά δεδομένα 

• Confused 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Μπορεί και να άλλαξε πάροχο πέρυσι παίρνοντας το ρολόι στο όνομα του (μπορεί αν έχει μισθωτήριο) και να άφησε φέσι στο αφμ του παππού.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μπορεί και να άλλαξε πάροχο πέρυσι παίρνοντας το ρολόι στο όνομα του (μπορεί αν έχει μισθωτήριο) και να άφησε φέσι στο αφμ του παππού.

Ισχύει σαν πιθανότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...