Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Εχω δεη στο δικο μου σπιτι αλλα οχι σταθερο προγραμμα, γενικα μεχρι το φλεβαρη-μαρτη που ακουστηκε πολυ το περιφημο excel εδω στο insomnia δεν ειχα ιδεα οτι η δεη προσφερε τετοια προγραμματα😁 αλλα νταξει ευτυχως δεν εχω τρομερη καταναλωση οποτε καπως σωθηκε η κατασταση... δεν ειχα παει σε αλλο παροχο γιατι οσοι φιλοι και γνωστοι ειχαν παει μου ελεγαν τα χειροτερα, στην αρχη ηταν καλα  μετα μας εμφανιζαν χρεωσεις απο το πουθενα και αλλα τετοια που θα τα ξερεις. Ακομα, δεν χωνευα το γεγονος οτι ο αλλος εβαλε κεφαλαιο ανοιξε μια εταιρια και απλα πουλουσε ρευμα χωρις να παραγει οποτε λεω κατσσ δεη να μαστε σιγουροι... Παντως εκτος απο το γολγοθα για την αλλαγη ονοματος στο λογαριασμο ή τελος παντων τον ελεγχο αυτου που συζητουσαμε παραπανω, η δεη δεν ειχε καταφερει να επικοινωνησει επαρκως οτι ειχε τετοια προγραμματα, δηλαδη ουτε καν φιλοι και γνωστοι δεν μου ελεγαν ξερεις εχει η δεη αυτο το σταθερο προγραμμα αλλα επειδη οι ιδιωτες παροχοι ειχαν φθημοτερο πηγα σ'αυτους. 

Καλημερα.. Απλα η ΔΕΗ δεν  ειχε επικοινωνησει τα προιοντα της τοσο πολυ .. Απλα οι παροχοι ειχαν την μεριδα στην διαφημιση... Και ηταν η φθηνοτερη σε σταθερα τιμολογια και μαλιστα πηρε αρκετο κοσμο πισω..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Παντως εκτος απο το γολγοθα για την αλλαγη ονοματος στο λογαριασμο ή τελος παντων τον ελεγχο αυτου που συζητουσαμε παραπανω

Σαν να υπερβάλλεις λιγάκι, που τον είδες τον "γολγοθά"? Η αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ 10 λεπτά υπόθεση είναι συν την πιθανή αναμονή αν πας χωρίς ραντεβού, και για το άλλο που συζητούσατε παραπάνω ούτε 1 λεπτό μια και θα σου ρίξουν άκυρο.

Πάντως δεν ξέρω τον λόγο που θέλεις να μάθεις αν ο ενοικιαστής πληρώνει τη ΔΕΗ του, αλλά αν φοβάσαι ότι κάποια από τα χρέη μπορεί να επιβαρύνει εσένα μάθε ότι ο Δήμος το μόνο που θα σου ζητήσει είναι το ΤΑΠ.

• Confused 1

10 ώρες πριν, Titos301 είπε

Εχω δεη στο δικο μου σπιτι αλλα οχι σταθερο προγραμμα, γενικα μεχρι το φλεβαρη-μαρτη που ακουστηκε πολυ το περιφημο excel εδω στο insomnia δεν ειχα ιδεα οτι η δεη προσφερε τετοια προγραμματα😁 αλλα νταξει ευτυχως δεν εχω τρομερη καταναλωση οποτε καπως σωθηκε η κατασταση... δεν ειχα παει σε αλλο παροχο γιατι οσοι φιλοι και γνωστοι ειχαν παει μου ελεγαν τα χειροτερα, στην αρχη ηταν καλα  μετα μας εμφανιζαν χρεωσεις απο το πουθενα και αλλα τετοια που θα τα ξερεις. Ακομα, δεν χωνευα το γεγονος οτι ο αλλος εβαλε κεφαλαιο ανοιξε μια εταιρια και απλα πουλουσε ρευμα χωρις να παραγει οποτε λεω κατσσ δεη να μαστε σιγουροι... Παντως εκτος απο το γολγοθα για την αλλαγη ονοματος στο λογαριασμο ή τελος παντων τον ελεγχο αυτου που συζητουσαμε παραπανω, η δεη δεν ειχε καταφερει να επικοινωνησει επαρκως οτι ειχε τετοια προγραμματα, δηλαδη ουτε καν φιλοι και γνωστοι δεν μου ελεγαν ξερεις εχει η δεη αυτο το σταθερο προγραμμα αλλα επειδη οι ιδιωτες παροχοι ειχαν φθημοτερο πηγα σ'αυτους. 

^...κοίτα, δεν πήγε ακριβώς έτσι το πράμμα - γενικά μέχρι το περσινό καλοκαίρι, ΗΤΑΝ καλή φάση οι εναλλακτικοί (...όχι όλοι - όχι όλα τα προγράμματα, αλλά σε γενικές γραμμές, καλύτερα από την ΔΕΗ που ήταν πάντα ο μονολιθικός δεινόσαυρος που ξέραμε. Απλά με το που έγινε ό,τι έγινε πέρσι, ξεβρακώθηκαν οι εναλαλκτικοί, πέταξαν τις μάσκες (γαμώ τα κλισέ ε :ρ), άρπαξαν τον βούρδουλα, και πού σε πονεί και πού σε σφάζει...Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τί ακριβώς ουρανοσφόντυλος ερχόταν (εκτός από κάποιους πολύ μπασμένους στο ζήτημα για το πώς λειτουργούσε ακόμη και πέρσι οι πάροχοι, που βγάζανε κι απ' τη μύγα ξύγκι, με το τυράκι των φθηνών κυμαινόμενων, χωρίς καν διμερείς συμφωνίες με τους παραγωγούς, για να μην μείνουμε εκτεθειμένοι τελικά οι καταναλωτές, όπως και μείναμε...). 

Επίσης, οι,,,"ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ" από τους εναλλακτικούς, ήταν (και είναι) αυτοί που παράγουν (δεν παράγει μόνο η ΔΕΗ, αν και φυσικά αυτή έχει τη μερίδα του λέοντος στην παραγωγή, και γι' αυτό έχει και τα περιθώρια να είναι λάρτζ, μιας και τα περισσότερα "υπερκέρδη", στα δικά της ταμεία μπήκαν)....Αλλά όλ' αυτά είναι ψιλά γράμματα για 'μας, τους καθημερινούς λακαμάδες, πού τώρα απλά έχουμε βάλει την βαζελίνη στα πάγια έξοδά μας κι αυτό είναι που πάνω απ' όλα έχει σημασία (και η σούμα λέει ότι της ΔΕΗ η βαζελίνη, είναι αυτή με τις λιγότερες παρενέργειες, οπότε.......)

• Like 1

2 ώρες πριν, korakios είπε

Μάλλον δεν έχει καταλάβει οτι το χρέος ακολουθεί το ΑΦΜ και όχι τον αριθμό παροχής

Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο.

Τέλος πάντων, αν πραγματικά έχει κάποια απορία εδώ είμαστε, και έχουμε όλη την καλή διάθεση να του τη λύσουμε.

Να συμπληρώσω κι εγώ ότι τελικά η ηλεκτρονική διαδικασία αλλαγής ονόματος δούλεψε μια χαρά.

Μου έστειλαν με email τη Σύμβαση και κάποιες Υπ. Δηλώσεις για συμπλήρωση και υπογραφή και τις έστειλα πίσω μαζί με σκαναρισμένη ταυτότητα κι Ε9. 

Σήμερα πέρασε ο καταμετρητής του ΔΕΔΔΗΕ κι ήρθε αμέσως SMS ότι το αίτημα ολοκληρώθηκε. Μένει μόνο να τους στείλω την ΥΔΕ μέσα σε ένα εξάμηνο.

Αν δεν έχεις κοντά σου κατάστημα ΔΕΗ ή δεν μπορείς να αφιερώσεις κάποιες ώρες από τη δουλειά σου είναι μια λύση.

• Like 1

15 λεπτά πριν, nikko_ είπε

Να συμπληρώσω κι εγώ ότι τελικά η ηλεκτρονική διαδικασία αλλαγής ονόματος δούλεψε μια χαρά.

Μου έστειλαν με email τη Σύμβαση και κάποιες Υπ. Δηλώσεις για συμπλήρωση και υπογραφή και τις έστειλα πίσω μαζί με σκαναρισμένη ταυτότητα κι Ε9. 

Σήμερα πέρασε ο καταμετρητής του ΔΕΔΔΗΕ κι ήρθε αμέσως SMS ότι το αίτημα ολοκληρώθηκε. Μένει μόνο να τους στείλω την ΥΔΕ μέσα σε ένα εξάμηνο.

Αν δεν έχεις κοντά σου κατάστημα ΔΕΗ ή δεν μπορείς να αφιερώσεις κάποιες ώρες από τη δουλειά σου είναι μια λύση.

Joker παιζεις ? Αν οχι παιξε .

3 μηνες ειχε ζητησει ηλεκτρονικα συγγενης διακοπη παροχης και αν δεν μεσολαβουσα ακομα θα περιμενε 

• Like 1

12 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Joker παιζεις ? Αν οχι παιξε .

3 μηνες ειχε ζητησει ηλεκτρονικα συγγενης διακοπη παροχης και αν δεν μεσολαβουσα ακομα θα περιμενε 

Δεν ξερω την πολυπλοκότητα της διαδικασίας διακοπής, αλλά για την αλλαγή ονόματος είναι συγκεκριμένα χαρτιά που ζητάνε και έχουν και αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης κι υποβολής.

Αν τις ακολουθήσει κάποιος δε βλέπω το λόγο της απόρριψης, εγώ φοβόμουν περισσότερο την καθυστέρηση, αλλά σε 4 εργάσιμες καθάρισα.

52 λεπτά πριν, nikko_ είπε

Δεν ξερω την πολυπλοκότητα της διαδικασίας διακοπής, αλλά για την αλλαγή ονόματος είναι συγκεκριμένα χαρτιά που ζητάνε και έχουν και αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης κι υποβολής.

Αν τις ακολουθήσει κάποιος δε βλέπω το λόγο της απόρριψης, εγώ φοβόμουν περισσότερο την καθυστέρηση, αλλά σε 4 εργάσιμες καθάρισα.

Δεν έχει καμία πολυπλοκότητα η διαδικασία της διακοπής, ίσα ίσα που είναι και λιγάκι πιο απλή από την αλλαγή ονόματος.

Ο λόγος που προτείνουμε αυτές οι διαδικασίες να μην γίνονται ηλεκτρονικά αλλά σε κατάστημα είναι ότι έχουμε παρατηρήσει πως όταν γίνονται ηλεκτρονικά συνήθως (όχι πάντα) υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις.

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Δεν έχει καμία πολυπλοκότητα η διαδικασία της διακοπής, ίσα ίσα που είναι και λιγάκι πιο απλή από την αλλαγή ονόματος.

Ο λόγος που προτείνουμε αυτές οι διαδικασίες να μην γίνονται ηλεκτρονικά αλλά σε κατάστημα είναι ότι έχουμε παρατηρήσει πως όταν γίνονται ηλεκτρονικά συνήθως (όχι πάντα) υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Για διακοπη ειναι ακαμο α πιο απλη ....Μια αιτηση μονο θελει αλλα πολλες φορες κολαλει το συστημα απο οτι καταλαβα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα σημερα εμαθα οτι ο ενοικιαστης μου δεν βρισκει απο το νοεμβριο του 21 το λογαριασμο της δεη και πληρωνει εναντι λεει!! 
μπορω να κανω αλλαγη ονοματος στο λογαριασμο της δεη και να μπει στο ονομα του ενοικιαστη και να μεταφερθουν και τα οποια χρεη εχει;(θα επικοινωνησω με τη δεη και θα ενημερωσω)
να σημειωθει οτι ο λογαριασμος αυτος δεν ειναι ουτε στο δικο μου ονομα ειναι στου παππου μου ο οποιος εχει φυγει απο τη ζωη

Επεξ/σία από Titos301

1 ώρα πριν, Titos301 είπε

τελικα σημερα εμαθα οτι ο ενοικιαστης μου δεν βρισκει απο το νοεμβριο του 21 το λογαριασμο της δεη και πληρωνει εναντι λεει!! 
μπορω να κανω αλλαγη ονοματος στο λογαριασμο της δεη και να μπει στο ονομα του ενοικιαστη και να μεταφερθουν και τα οποια χρεη εχει;(θα επικοινωνησω με τη δεη και θα ενημερωσω)
να σημειωθει οτι ο λογαριασμος αυτος δεν ειναι ουτε στο δικο μου ονομα ειναι στου παππου μου ο οποιος εχει φυγει απο τη ζωη

Καλα... Δικαιολογιες λεει...Απλα αν φυγει ο ενοικιαστης και αφησει φεσια;;

1 ώρα πριν, Titos301 είπε

Ο κληρονόμος του παππού είσαι εσύ ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Titos301 είπε

Και γιατί δεν έβαλε την ΔΕΗ στο όνομα του?

Το δηλώνετε το σπίτι?

ΥΓ. Αν δεν υπάρχει 'κομπίνα', έχεις κάνει μεγάλη βλακεία.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...