Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ονόματος λογαριασμού ΔΕΗ

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μαλλον δεν το ξερεις και πολυ καλα... Μεσα στο προγραμμα του Δεδδηε φαινεται  πρωτα η διακοπη... Και μετα οταν εκτελεστει η διακοπη  γινεται η επανανσυνδεση... Αυτο γινεται...Ισως να το γνωριζω καλυτερα!!!!

Ισως ναι αλλα αν δεν εχει γινει η διακοπη στην πραξξη μπορει και να μην ζητησουν αμεσα ΥΔΕ .Με επιφυλλαξη αυτο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, tomasss είπε

Εντός 5 ημερών της είπανε της προηγούμενης εκμισθώτριας ότι θα έχουν διακόψει το ρεύμα.

Εσύ από τη μεριά σου θα υπογράψεις "νέα σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος", έχει δεν έχει κοπεί το ρεύμα.

Απλά στην περίπτωση που έχει κοπεί και το παλιό σχέδιο έχει λήξει, θα ζητήσουν να κατατεθεί άμεσα νέο.

10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το πρώτο που γίνεται είναι η εντολή από τη ΔΕΗ στον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να πάει κάποιος να πάρει ένδειξη για να εκδοθεί τελικός λογαριασμός (το οποίο παίρνει αρκετές ημέρες), και αφού γίνει αυτό μόνο τότε δίνεται εντολή για διακοπή. Σε συγκεκριμένη περίπτωση που ξέρω από πρώτο χέρι η αίτηση λύσης έγινε 5 ημέρες πριν υπογραφεί η νέα σύμβαση, διακοπή όμως δεν έγινε. Αρχές Αυγούστου 2019 έγιναν όλα αυτά.

Γειά σου..Όταν πάει ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ κόβει το ρεύμα και παίρνει την ένδειξη..Η εντολή εκτελείται μέσα σε 3 μερες..Και μετά  βγαινει η έντολη επανασύνδεσης...Το ξέρω γιατί ίσως να έχω κάποια σχέση!!!

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Γειά σου..Όταν πάει ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ κόβει το ρεύμα και παίρνει την ένδειξη..Η εντολή εκτελείται μέσα σε 3 μερες..Και μετά  βγαινει η έντολη επανασύνδεσης...Το ξέρω γιατί ίσως να έχω κάποια σχέση!!!

Ετσι  ειναι και ξερω τι σχεση εχουμε αλλα αν ο αλλος παει και ζητησει συνδεση πριν τις 3 μερες ?Δεν ειμαι σιγουρος τι γινεται αν βεβια χρειαζεται ΥΔΕ.

• Like 1

Εσύ ίσως και να έχεις κάποια σχέση, αυτά όμως που περιγράφεις δεν συμβαδίζουν με όσα έχω δει στην πράξη.

15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εσύ ίσως και να έχεις κάποια σχέση, αυτά όμως που περιγράφεις δεν συμβαδίζουν με όσα έχω δει στην πράξη.

Αφού αυτό γίνεται...Έτσι είναι στην πράξη... Γίνεται πρώτα η διακοπή κατευθείαν......Και δεν πάει  πρώτα κάποιος από τον ΔΕΔΔΗΕ να πάρει την ένδειξη και μετά ξαναπάει άλλος να κάνει την διακοπη....

Αφού αυτό γίνεται...Έτσι είναι στην πράξη... Γίνεται πρώτα η διακοπή κατευθείαν......Και δεν πάει  πρώτα κάποιος από τον ΔΕΔΔΗΕ να πάρει την ένδειξη και μετά ξαναπάει άλλος να κάνει την διακοπη....

Επέτρεψε μου - ειδικά για τη δική μου περίπτωση - να γνωρίζω καλύτερα από σένα τι ακριβώς έγινε στην πράξη.

10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Επέτρεψε μου - ειδικά για τη δική μου περίπτωση - να γνωρίζω καλύτερα από σένα τι ακριβώς έγινε στην πράξη.

Καλώς..Ότι πεις... Απλά σκέψου μήπως δουλεύω κάπου σχετικά με τα παραπάνω!!!! Και γι'αυτό το λέω..

Καλώς..Ότι πεις... Απλά σκέψου μήπως δουλεύω κάπου σχετικά με τα παραπάνω!!!! Και γι'αυτό το λέω..

Δεν χρειάζεται να το σκεφτώ καν, έχεις αναφέρει στο παρελθόν ότι η εργασία σου έχει κάποια σχέση με την ενέργεια.

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα, για μεταβίβαση παροχής (ρολογιού ΔΕΗ) σε κληρονόμο (από την αποβιώσαντα μητέρα στη κόρη) τι διαδικασίες, έντυπα απαιτούνται, πέραν της ενδεχομένως δήλωσης εγκατάστασης ηλεκτρολόγου;

Επίσης, για να δημιουργηθεί ηλεκτρονικός λογαριασμός μέσω του website της ΔΕΗ, όταν η παροχή είναι στο όνομα άλλου προσώπου τι απαιτείται;

Όταν σε ένα αντρόγυνο η μία παροχή (μόνιμη κατοικία) είναι στο όνομα του ενός και η έτερη παροχή (χωριό) στο όνομα του άλλου, για να έχουν κοινό e-bill στη ΔΕΗ γίνεται;

Θα γινει η αλλαγη ονοματος.. Θα πρεπει να υπαρχει πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν αυτο εχει ληξει.. Αυτο θα πρεπει να κατατεθει στον Δεδηηε.. Ολα τα χαρτια  απο την κληρονομια, ταυτοτητα, κτλπ.. Στο e-bill θα πρεπει να  ειναι τα ιδια στοιχεια ονομα ταυτοτητα, ΑΦΜ κτλπ..

Το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου σε ΔΕΔΔΗΕ και για αλλαγη ονοματος σε ΔΕΗ

Θα σου ελεγα για ebil να το κανεις αφου αλλαξει το ονομα.

Για αλλαγη ονοματος κατι που να φινεται οτι η κορη  ειναι μοναδικος κληρονομος

Κοινο ebil σε αλλα ονοματα δεν γινεται .

Ενα ebil για ενα ατομο για ολλες τις αροχες που εχει γινεται .

• Like 1

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!

Έχει σημασία αν η απεβίωση έγινε πολλά χρόνια πριν, για τα χαρτιά;

Επειδή το σπίτι είναι πολύ παλιό (από τέλη '50, αρχές '60) λογικά θα απαιτηθεί και σχέδιο ή κάτι άλλο από ηλεκτρολόγο ή και κάποια άλλη ειδικότητα;

Καλά αυτό με τα ξεχωριστά e-bill όταν προκύπτουν κοινά συμφέροντα και συμβίωση δεν μπορώ να καταλάβω πως το αγνοούν εκεί στη ΔΕΗ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...