Προς το περιεχόμενο

σχολές kickboxing στην αθηνα;

twinsakia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το ξέρω ότι υπαρχει σχετικό θέμα,αλλά δε με βοήθησε..ψάχνω σχολές kickboxing στην Αθήνα!βασικά μένω δάφνη,οπότε θα προτιμούσα είτε σχολές εδώ στις γύρω περιοχές είτε να εξυπηρετούν οι συγκοινωνίες!ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

καπου ακουσα οτι το club του ζαμπιδη γλυφαδας ειναι στα ~70ε το μηνα..

δεν ξερω τι προπονηση κανουν κτλ.αλλα νομιζω οτι θα πρεπει να αγορασεις και εξοπλισμο

Δημοσ.

Πραγματικα γιατι το εστειλες αυτο το μυνημα?

Ενα απο τα καλυτερα αθληματα ειναι το kick boxing.Οχι μονο γυμναζεσε,μαθαινεις πειθαρχια και μια φοβερη πολεμικη τεχνη.Απορω για ποιον λογο η ειρωνεια.

δε μιλησα για το αθλημα. μιλησα για τους ανθρωπους που τωρα το θυμηθηκανε μετα απο τη "διαφημιση"!

μαζα....

αν αυριο βγει ενας Ελληνας παγκοσμιος πρωταθλητης στο ταβλι, μετα ολοι θα τρεξουν να παρουν ταβλι

το ιδιο εγινε και με το μπιλιαρδο, bowling, σκακι και παει λεγοντας!

πιο πριν δε το ξερανε??

ειναι της μοδας πλεον και το kick boxing! lol

το καρατε αραγε που πηγε? καιρο εχει να δειξει η τηλεοραση μπρους λι

Δημοσ.

δε μιλησα για το αθλημα. μιλησα για τους ανθρωπους που τωρα το θυμηθηκανε μετα απο τη "διαφημιση"!

μαζα....

αν αυριο βγει ενας Ελληνας παγκοσμιος πρωταθλητης στο ταβλι, μετα ολοι θα τρεξουν να παρουν ταβλι

το ιδιο εγινε και με το μπιλιαρδο, bowling, σκακι και παει λεγοντας!

πιο πριν δε το ξερανε??

ειναι της μοδας πλεον και το kick boxing! lol

το καρατε αραγε που πηγε? καιρο εχει να δειξει η τηλεοραση μπρους λι

Το καράτε η αλλιώς μπαλέτο είναι για παιδάκια 11-12 χρονων, δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση με το kick boxing.

Δημοσ.

μετα το Ζαμπιδη ξαφνικα ολοι θελουν να κανουν καριερα στο ιδιο..

Εγώ πάλι είχα φίλους που το κάνανε έτσι για γούστο, για τη προπόνηση και μόνο. Δεν είναι ανάγκη να θες να κάνεις καριέρα για να κάνεις ένα άθλημα.

Ούτε είναι κακό το να δεις κάποιον σε κάτι και να σε τραβήξει, ίσα ίσα που έτσι πάνε αυτά, βλέπει ο ένας τον άλλο και νιώθει ενδιαφέρον να δοκιμάσει, έστω και για πλάκα. Στους 10 που θα πάνε για πλάκα, 5 μπορεί να συνεχίσουν για πλάκα κι ένας μπορεί να το δει και πιο σοβαρά, πού είναι το κακό;

Η μόδα με τα μπαλέτα και τα τοιαύτα είναι άλλο θέμα, όταν πρόκειται για μαμά που στέλνει το παιδί. Η συνειδητή επιλογή όμως είναι κάτι καλό για κάθε τί, ακόμα κι αν δε πρόκειται να "κάνεις καριέρα", ελάχιστοι κάνουν καριέρες και πάρα πολλοί τα κάνουν χόμπι. ^_^

Δημοσ.

Παιδιά το ξέρω ότι υπαρχει σχετικό θέμα,αλλά δε με βοήθησε..ψάχνω σχολές kickboxing στην Αθήνα!βασικά μένω δάφνη,οπότε θα προτιμούσα είτε σχολές εδώ στις γύρω περιοχές είτε να εξυπηρετούν οι συγκοινωνίες!ευχαριστώ εκ των προτέρων!

αν μένεις κοντά Λ.Βουλιαγμένης υπάρχουν σχολές στα Ν.προάστια που ίσως σε βολεύουν.. π.χ στην ηλιούπολη νομίζω το 237 περνάει έξω απο την σχολή http://www.kronosboxing.gr/ (αν δεν έχουν αλλάξει τα λεωφορεία)

επίσης στο Ελληνικό υπάρχει για muay thai http://www.diamondcamp.gr/ (και απο ότι είδα μόλις τώρα έχει και στην δάφνη) .. πάντως να ξέρεις οτι είναι ότι πιο κουραστικό έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα και θέλει προσοχή για να μην έχεις τραυματισμούς (αυτοτραυματισμούς εννοώ απο απότομες κινήσεις καθώς για τα άλλα φοράς προστατευτικά)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ας πώ κι εγώ την άποψή μου...

Σχολή kickboxing Hellas fit & Power

Κάνει και πυγμαχία...

Δές εδώ..

http://www.facebook.com/pages/Kickboxing-Hellas-Fit-Power/204749349550141

αν και μπήκες καθαρά για διαφήμιση θα κάνω το θετικό σχόλιο μου για την τιμή... είναι πολύ καλή σε σχέση με ότι έχω δεί στις εδώ σχολές, αρκεί βέβαια να γίνεται καλή προπόνηση. (για την προσφορά χρόνου λέω)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου δε μπήκα για διαφήμηση,μπήκα για να πω την άποψή μου γιατί στη σχολή αυτή και δουλειά γίνεται

(έχει αθλητές με διακρίσεις σε πρωταθλήματα κλπ) και είναι και πολύ φθηνή όπως είπες!

Απλά είναι μια πολύ καλή λύση για να ασχοληθεί κάποιος με το kickboxing.

Δημοσ.

Φίλε μου δε μπήκα για διαφήμηση,μπήκα για να πω την άποψή μου γιατί στη σχολή αυτή και δουλειά γίνεται

(έχει αθλητές με διακρίσεις σε πρωταθλήματα κλπ) και είναι και πολύ φθηνή όπως είπες!

Απλά είναι μια πολύ καλή λύση για να ασχοληθεί κάποιος με το kickboxing.

κοιτα τα 15€ εγγραφη δεν τα σχολιαζω (στη σχολη μου που ειναι και γυμναστηριο δεν χρεωνω εγγραφη) τωρα τα 40€ ενταξει... νορμαλ μπορω να πω!

Δημοσ.

κοιτα τα 15€ εγγραφη δεν τα σχολιαζω (στη σχολη μου που ειναι και γυμναστηριο δεν χρεωνω εγγραφη) τωρα τα 40€ ενταξει... νορμαλ μπορω να πω!

τα 40 είναι νορμαλ, τα 280 τον χρόνο είναι πολύ καλά. εκεί που πάω εγώ δεν έχει με χρόνο και στο χρόνο βγαίνει περίπου.... 500 :cry: :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...