Προς το περιεχόμενο

Υπολογιστής για γραφείο Mini-ITX

koozoop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να στήσω ένα μικρό pc για γραφείο, με όσο το δυνατόν μικρότερο μέγεθος και κατανάλωση. Έχω καταλήξει στο έξής σύστημα:

Gigabyte MIB T5140 GZ-SPIM51 €56,00

INTEL BOXD525MW €65,20

Turbo-X Card Reader Black Bulk €12,40

Sony DVD-RW Sata AD-5260S-0B Bulk €20,00

KINGSTON KVR1333D3N9K2/2G 2GB (2X1GB) PC10666 1333MHZ VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT €25,00

Western Digital Caviar Green WD5000AADS 500GB HDD 3.5" (Cache 32MB, IntelliPower, SATA 3Gb/s) €43,00

LG E2260T-PN 22'' LED TFT PIANO BLACK €150,00

Το pc θα τρέχει μόνο εφαρμογές γραφείου (microsoft word & excel) και θα μπάινει στο internet. Πως σας φαίνεται;

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ! Θα τα κοιτάξω. Για τα nettop (zotac, shuttle xs) τι γνώμη έχετε για τέτοια χρήση; Ξέρω ότι κοστίζουν κάτι παραπάνω, κάνουν όμως για χρήση σε γραφείο;

Δημοσ.

koozoop αμα θες να πέσεις πολύ σε λεφτά πάρε ενα motherboard E350 με τον zacate πανω

να τελειώνεις.

Αυτο που σου προτεινε ο Νικοσαεκ21 ειναι η καλυτερη επιλογη.

Τα νετοπ που λες το ζοτακ zbox d03πχ το πιο ακριβο με το bluRay

εχει ιδιο επεξεργαστη και τσιπσετ με αυτο που σου πε ο νικοs21aek.

OΠότε καλύτερα να φτιάξεις εσύ ενα δικό σου πάνω σε αυτη τη πλατφορμα.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια! Κάτι τελευταίο: ένας φίλος μου έδωσε μια mini-itx μητρική με atom 230 (intel d945gclf). Αν χρησιμοποιήσω αύτη, με ένα σκληρό δίσκο και ένα hdd, τι τροφοδοτικό θα χρειαστώ; Τα περισσότερα itx κουτιά που βλέπω έχουν από 60 έως 160Watt.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια! Κάτι τελευταίο: ένας φίλος μου έδωσε μια mini-itx μητρική με atom 230 (intel d945gclf). Αν χρησιμοποιήσω αύτη, με ένα σκληρό δίσκο και ένα hdd, τι τροφοδοτικό θα χρειαστώ; Τα περισσότερα itx κουτιά που βλέπω έχουν από 60 έως 160Watt.

Μη φανταστεις κατι ιδιαιτερα "πολυ": ο 330 (διπυρηνος) Atom,

overclocked, με 2 δισκους (2.5"), 2 ram, nvidia ION integrated,

Asrock εχει 65watt εξωτερικο τροφοδοτικο output 19v 3.42A :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...