nikolasR200 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 καλησπέρα παιδιά, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ψάχνω για εκτελέσιμο κώδικα για το Mιnimum lαtency prοblem καθώς και θεωρητικούς και πρακτικούς αλγόριθμους που να το τεκμηριώνουν..αν κάποιος έχει κάτι από αυτά θα με βοηθούσε πάρα πολύ
nikolasR200 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 απ'ότι αντιλαμβάνομαι δεν το βρίσκω μόνο εγώ δύσκολο τελικά..
sockod Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 δε ντρεπεσαι λιγο; και μετα το 83-82 θα επρεπε περισσοτερο....
nikolasR200 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Σ'ευχαριστώ φίλε virxen75...Το πρώτο Link είχε όντως έναν αλγόριθμό, ο οποίος μου φάνηκε δύσκολα υλοποιήσιμος βέβαια με μια γρήγορη ματιά, το τελευταίο link το είχα ήδη και εγώ από την αναζήτησή μου, και το δεύτερο θα το ξανακοιτάξω, αλλά μου φάνηκε πιο πολύ να προσεγγίζει τους χρόνους, και την πολυπλοκότητα και δεν είδα να αναφέρει συγκεκριμένο αλγόριθμο..σ'ευχαριστώ για τη βοήθειά σου..
nikolasR200 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δε ντρεπεσαι λιγο; και μετα το 83-82 θα επρεπε περισσοτερο.... βιάστηκες να μιλήσεις Σωκράτη και μάλιστα σε άσχετο θέμα και τιμωρήθηκες.. εμείς πάμε για το 6ο και εσείς στον καναπέ σας..-
sockod Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ναι έχεις δίκιο.. εμείς από τον καναπέ... θα βλέπουμε τα play off!! άντε καλή επιτυχία σου εύχομαι στο MLP τώρα τα θέλει και power point!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.