Finn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, μετά απο κάποιες συζητήσεις που έκανα με δικηγόρο μου είπε ότι ο χρόνος που απαιτείται για τη σύσταση μιας μονοπρόσωπης ΕΠΕ (θυγατρική εταιρίας άλλης χώρας της Ε.Ε) είναι περί τους 4 με 6 μήνες. Μου φάνηκε υπερβολικό το νούμερο.Έχει κανείς εμπειρία σ αυτό το θέμα;
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, μετά απο κάποιες συζητήσεις που έκανα με δικηγόρο μου είπε ότι ο χρόνος που απαιτείται για τη σύσταση μιας μονοπρόσωπης ΕΠΕ (θυγατρική εταιρίας άλλης χώρας της Ε.Ε) είναι περί τους 4 με 6 μήνες. Μου φάνηκε υπερβολικό το νούμερο.Έχει κανείς εμπειρία σ αυτό το θέμα; Φυσικά και είναι υπερβολικό. Έχει ξανακάνει; Επειδή θα συνεργαστείς σίγουρα με λογιστή για τη λογιστική παρακολούθηση, θα σου πρότεινα να το κάνεις από τώρα για να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία.
Finn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Υπάρχει ήδη λογιστής ο οποίος πολύ απλά συμφωνεί με το δικηγόρο.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Κοίτα. Αν με ρωτούσες θα σου έλεγα 2 μέρες. Δε θα ασχολούνται και όλη μέρα με τη σύστασή σου, θα έχουν κι άλλες δουλειές Αν όλες οι κινήσεις γίνουν γρήγορα (επιμελητήρια, πρωτοδικεία, ΟΑΕΕ, ΔΟΥ κτλ) το μόνο που μπορεί να καθυστερήσει λίγο είναι το ΦΕΚ (το οποίο δε σε ενδιαφέρει εφόσον έχεις το ΤΑΠΕΤ) και η αυτοψία. Εϊναι γενικά χρονοβόρα διαδικασία, αλλά όχι και 6 μήνες. Με τίποτα. Άντε μια βδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.