vasilisga Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 και εγω στο δικο μου γαλαξια εχω 80+ εφαρμογες τρεχει οπως ετρεχε οταν δεν του ειχα καμια μεσα μαλλον του barman ηταν φολα galaxy
barman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 και εγω στο δικο μου γαλαξια εχω 80+ εφαρμογες τρεχει οπως ετρεχε οταν δεν του ειχα καμια μεσα μαλλον του barman ηταν φολα galaxy ναι Γυφτικο ηταν !! χα χα
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δηλαδή σου λένε τόσα άτομα ότι, με υπερ-φορτωμένα τα κινητά τους, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα (καιάσε με εμένα, οι άλλοι το έχουν ψάξει πολύ το θέμα), δεν εμφανίζεται κανένας να συμφωνήσει μαζί σου, δεν παραθέτεις κανένα ουσιαστικό επιχείρημα (πέρα από τό "ήταν φόλα και το έστειλα", well done), και ούτε καν λες "ok παιδιά ΜΠΟΡΕΙ, ΙΣΩΣ να έχετε και δίκιο, δεν το χώνεψα σαν κινητό από τη μέρα που το πήρα και το έδωσα", ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Whateva bro. Αν μου το έλεγες αυτό τον περασμένο Οκτώβρη, μπορεί και να συμφωνούσα, αλλά τώρα απλά δεν παιζει. Για την ιστορία, μου μυρίζει απλά κακό φλασάρισμα. End of story και πολλά είπαμε νομίζω.
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δηλαδή σου λένε τόσα άτομα ότι, με υπερ-φορτωμένα τα κινητά τους, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα (καιάσε με εμένα, οι άλλοι το έχουν ψάξει πολύ το θέμα), δεν εμφανίζεται κανένας να συμφωνήσει μαζί σου, δεν παραθέτεις κανένα ουσιαστικό επιχείρημα (πέρα από τό "ήταν φόλα και το έστειλα", well done), και ούτε καν λες "ok παιδιά ΜΠΟΡΕΙ, ΙΣΩΣ να έχετε και δίκιο, δεν το χώνεψα σαν κινητό από τη μέρα που το πήρα και το έδωσα", ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... Whateva bro. Αν μου το έλεγες αυτό τον περασμένο Οκτώβρη, μπορεί και να συμφωνούσα, αλλά τώρα απλά δεν παιζει. Για την ιστορία, μου μυρίζει απλά κακό φλασάρισμα. End of story και πολλά είπαμε νομίζω. +1.αν και ειναι απο πανω,λεει μαλακιες και επιμενει Μάλλον ο barman το είχε απείραχτο το Blade με κλειδωμένη ram κτλ. Είναι γνωστό ότι θέλει παίδεμα αλλά στα $$ αυτά μετά το φτιάξιμο αξίζει (δεν το έχω ακόμα, σκοπεύω να το πάρω για δώρο αλλά θα μείνει εντός σπιτιού οπότε θα το χειρίζομαι αρκετά). και απειραχτο μια χαρα ειναι.απλα δεν μεταφερεις τις apps στην καρτα,και κατι αλλα πραγματουδια αλλα δεν ειναι για τα σκυλια το τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.