barman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 τι ποιος ειπε ρε φιλε ; 2 αλλαξα . Ασε μας με το Galaxy s το ειχα. Μουφα.
vrwmiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 τι ποιος ειπε ρε φιλε ; 2 αλλαξα . Ασε μας με το Galaxy s το ειχα. Μουφα. μιλας για blade ετσι?αν ναι ελα να σε δωσω το δικο μου να δεις.εισαι και απο πανω μπορουμε να βρεθουμε
barman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ενταξει κρατα το να το χαιρεσαι. ΠΡΟΤΙΜΩ το Desire μου.
mindtrapper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μάλλον ο barman το είχε απείραχτο το Blade με κλειδωμένη ram κτλ. Είναι γνωστό ότι θέλει παίδεμα αλλά στα $$ αυτά μετά το φτιάξιμο αξίζει (δεν το έχω ακόμα, σκοπεύω να το πάρω για δώρο αλλά θα μείνει εντός σπιτιού οπότε θα το χειρίζομαι αρκετά).
barman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μάλλον ο barman το είχε απείραχτο το Blade με κλειδωμένη ram κτλ. Είναι γνωστό ότι θέλει παίδεμα αλλά στα $ αυτά μετά το φτιάξιμο αξίζει (δεν το έχω ακόμα, σκοπεύω να το πάρω για δώρο αλλά θα μείνει εντός σπιτιού οπότε θα το χειρίζομαι αρκετά). χα χα οχι βεβαια..το ειχα με 2,2 και 512ΜΒ μνημη. Σερνεται οτι και αν το κανεις. Ασε που το καπακι κατω δεξια ετοιμο να σπασει ειναι. * Ψαξε στις αγγελιες μου να δεις ΠΟΣΑ κινητα αλλαξα σε 4 μηνες. 3 Blade +++++++
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ασε μας με το Galaxy s το ειχα. Μουφα. δηλαδή θεωρείς ότι το Desire είναι καλύτερο από το Galaxy S; Οκ dude, ό,τι πεις. Προφανώς αυτό που είχες έμεινε με την αρχική stock ρομ και ούτε το ακούμπησες. Καλύτερα που το'δωσες, να το χαρεί κάποιος άλλος. Σόρι, δεν κρατήθηκα, αλλά αυτό που λες είναι τεράστια ανακρίβεια (πλέον).
barman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 δηλαδή θεωρείς ότι το Desire είναι καλύτερο από το Galaxy S; Οκ dude, ό,τι πεις. Προφανώς αυτό που είχες έμεινε με την αρχική stock ρομ και ούτε το ακούμπησες. Καλύτερα που το'δωσες, να το χαρεί κάποιος άλλος. Σόρι, δεν κρατήθηκα, αλλά αυτό που λες είναι τεράστια ανακρίβεια (πλέον). ΠΟΙΟ ΣΤΟΚ ρε φιλε ; Σε ατομο απο εδω μεσα πουληθηκε το Galaxy S . Μη μας πουλας τρελα. φορουσε την 2.2.1 και οταν αρχισα να του βαζω 50+ εφαρμογες ΣΕΡΝΟΤΑΝ !!! Ασε τωρα δε θα μου πεις εσυ για κινητα. Αλλαξα σχεδον τα παντα. To Desire με καλυπτει μεχρι στιγμης. ** Ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ εχει καν Android κινητο
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 τι ποιος ειπε ρε φιλε ; 2 αλλαξα . Ασε μας με το Galaxy s το ειχα. Μουφα. Θελεις να εξηγησεις γιατι θεωρεις μουφα το Galaxy? Και αν ελεγες και που υπερτερει το Desire, πιστευω πως οσοι διαβαζουν θα ειναι ευγνωμονες... EDIT γιατι ειδα την απαντηση στον αρχαγγελο. Σοβαρολογεις? Με 50 εφαρμογες σερνοταν? Εισαι σιγουρος πως μιλαμε για το Galaxy S ετσι?
barman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Θελεις να εξηγησεις γιατι θεωρεις μουφα το Galaxy? Και αν ελεγες και που υπερτερει το Desire, πιστευω πως οσοι διαβαζουν θα ειναι ευγνωμονες... Μουφα διοτι η μνημη τηλεφωνου ειναι πολυ αργη. Πηγαινε παρτο και βαλτου "πραγμα " και θα με θυμηθεις. ΚΑθενας εχει την γνωμη του. Δεν θα απαντησω αλλο. Οποιος θελει αγοραζει Galaxy S
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Γκουχ γκουχ ποιος κατηγορεί το Galaxy S ωρέ;
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ΠΟΙΟ ΣΤΟΚ ρε φιλε ; Σε ατομο απο εδω μεσα πουληθηκε το Galaxy S . Μη μας πουλας τρελα. φορουσε την 2.2.1 και οταν αρχισα να του βαζω 50+ εφαρμογες ΣΕΡΝΟΤΑΝ !!! Ασε τωρα δε θα μου πεις εσυ για κινητα. Αλλαξα σχεδον τα παντα. To Desire με καλυπτει μεχρι στιγμης. Δεν πουλάω καμία τρέλα. Το έχω και παει ΣΦΑΙΡΑ, επίσης με 2.2.1 JS8 επίσημη (χωρίς ΚΑΜΙΑ customιά) και 50 εφαρμογές περίπου. Και αν δεν βαριέσαι να κάνεις ένα post search, θα δεις ότι δεν μιλάω ποτέ αν δεν ξέρω τί να πω, και σίγουρα δεν είμαι εριστικός σαν εσένα.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μουφα διοτι η μνημη τηλεφωνου ειναι πολυ αργη. Πηγαινε παρτο και βαλτου "πραγμα " και θα με θυμηθεις. Αστειευεσαι? Εχω 240 εφαρμογες εγκατεστημενες και του εχω βγαλει τα ματια. Και δεν lagαρει ουτε ελαχιστα. Ποσο παραπανω να βαλω? Επαναλαμβανω, μιλαμε για το Galaxy S ε?
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μουφα διοτι η μνημη τηλεφωνου ειναι πολυ αργη. Πηγαινε παρτο και βαλτου "πραγμα " και θα με θυμηθεις. ΚΑθενας εχει την γνωμη του. Δεν θα απαντησω αλλο. Οποιος θελει αγοραζει Galaxy S Δες το πόσο πολύ κολλάει με 120 apps edit: Εσύ με 50 είχες θέμα να καταλάβω;
barman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εγινεεεεεεεεεεεεεε. Καληνυχτα Να κλεισει το POST . ΜΕ κουραζουν
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ΚΑθενας εχει την γνωμη του. Δεν θα απαντησω αλλο. Οποιος θελει αγοραζει Galaxy S Ναι, απλως οταν μιλαμε για συσκευες τεχνολογιας δεν τιθεται μονο θεμα γνωμης, αλλα και αντικειμενικων στοιχειων. Τελος απλα να πω πως το thread σε ενα forum εχει ενημερωτικο σκοπο. Οποτε καλο ειναι να γινεται ακριβως αυτο, ενημερωση. Γιατι το διαβαζουν πολλοι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.