UpToDate_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εξακριβωμενο αυτο;Αν οντως ισχυει να παρω το hp... Δεν έχεις ψαχτεί με τα Acer για να δεις τι μουφιά σε κατασκευή παίζει; :Ρ Ναι ισχύει
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να μην προτιμήσεις acer.. ενώ μπορείς να πας σε άλλες 2-3 εταιρίες. καλύτερες Προσωπικά, προτιμώ την σταθερότητα και την κανονική εγγύηση του προιοντος από τις επιδόσεις και προβλεπόμενη μη σταθερότητα κάποια στιγμή. Γιατί άλλωστε λες να δίνουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση; Χαζοί δεν είναι.. Σωστος! Δεν έχεις ψαχτεί με τα Acer για να δεις τι μουφιά σε κατασκευή παίζει; :Ρ Ναι ισχύει Συμφωνω απολυτα με τους...προλαλησαντες εχοντας τραγικη εμεπρια απο service Acer.
sentoner Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μαλιστα,αρα παω για το hp,για να το λετε κατι θα ξερετε... Ξαναευχαριστω για τη βοηθεια και τις αμεσες απαντησεις σας
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Αν και δεν ειχα ποτε Toshiba μονο και μονο για την 2ετη εγγυηση που εχει σε πολλα μοντελλα ή και 3ετη σε πιο ακριβα θα επαιρνα ενα .Τον ενα χρονο εγγυηση τον θεωρω απατη και ειναι αλλα αντε να τρεχεις στα δικαστηρια.
blacksuede Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 καλά κανονική και ακανόνιστη εγγύηση δεν υπάρχει, και η lenovo ένα χρόνο δίνει, ύποπτο είναι? ή δεν είναι καλή μάρκα??? οι τσίπηδες στο πλαίσιο χρεώνουν 20€ την εγγύηση του δεύτερου χρόνου για τα ντούρμπο χιχιχι, ό,τι να ναι δηλαδή...
xristoforos89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 οι τσίπηδες στο πλαίσιο χρεώνουν 20€ την εγγύηση του δεύτερου χρόνου για τα ντούρμπο χιχιχι, ό,τι να ναι δηλαδή... Επειδη για αυτα τα ΤΟΥΡΜΠΟ δεν εχω ιδεα.. 1 χρονο σου δινουν μολις το αγορασεις. Σωστα; Αν θες πληρωνεις αλλα 20 ευρω και πας στα 2 χρονια;
sentoner Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μολις ειδα κατι αυτο το Turbo-X.Ειμαι ανα μεσα σε αυτο και στο HP...
Giorgos09 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ναι παρε το Turbo x που λες και εχει 2 χρονια εγγυηση αναγκαστικα συμφωνα με νομο της Ευρωπαικης ενωσης. Απλα μπορει να χρειαστουν φωνες.
telegamesvg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ναι παρε το Turbo x που λες και εχει 2 χρονια εγγυηση αναγκαστικα συμφωνα με νομο της Ευρωπαικης ενωσης. Απλα μπορει να χρειαστουν φωνες. Καπου στο site υπαρχει ενα θεμα με αυτον τον νομο . Καλα θα κανει να το εχει παντα μαζι του οποιος παει να αγορασει κατι , γιατι εμενα απο το Πλαισιο μου ειπαν οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να δινουν 2 χρονια εγγυηση .
sentoner Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Αν μπορουσε καποιος να μου το βρει θα του ημουν υποχρεος...
xristoforos89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αν μπορουσε καποιος να μου το βρει θα του ημουν υποχρεος... http://www.pcw.gr/forum/viewtopic.php?f=38&t=17992
black16 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 και εγώ φιλε ψηφίζω το turbo x!! πολύ καλο laptop με αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής και προσιτό για αυτά που δίνη!! άσε που υποστηρίζεις και την ελληνική οικονομία!!
UpToDate_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 και εγώ φιλε ψηφίζω το turbo x!! πολύ καλο laptop με αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής και προσιτό για αυτά που δίνη!! άσε που υποστηρίζεις και την ελληνική οικονομία!! Ελληνικό κατάστημα... που σε έχει "κλέψει" 15 φορές.... όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.