Προς το περιεχόμενο

Aγορα DELL

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι εχετε να πειτε για το συγκεκριμενο μοντελο? http://public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-15r-5010-3455-laptop-core-i7-740qm-173-ghz-156%22-led-aloyminio/prod991412pp/

Ο i7 αυτος ειναι νεο μοντελο? στο desktop μου εχω τον i7 920 αγορασμενο πριν 2 χρονια. Εχουν διαφορες? Eπισης μπορω να βαλω παραπανω μνημη σε αυτο το λαπτοπ?

ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν έδινα με τίποτα 1.100 ε για αυτόν τον υπολογιστή γιατί πολύ απλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με αυτόν , η ουσιαστική τους διαφορά είναι ο επεξεργαστής αν τον θέλεις κυρίως για παιχνίδια δεν υπάρχει λόγος να πας στον i7 .

Μνήμη μπορείς να βάλεις μέχρι 8gb.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τον θελω κυριως για δουλεια οταν λειπω απο το γραφειο. Κανω 3d/post production καθως και δουλευω ολη τη suite της Adobe

Δημοσ.

Τον θελω κυριως για δουλεια οταν λειπω απο το γραφειο. Κανω 3d/post production καθως και δουλευω ολη τη suite της Adobe

Επειδη και μονο τον θελεις για δουλεια,

πρεπει να πας σε i5/i3.

Με τον i7 επανω δεν θα εχεις σχεδον καθολου αυτονομια της μπαταριας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδη και μονο τον θελεις για δουλεια,

πρεπει να πας σε i5/i3.

Με τον i7 επανω δεν θα εχεις σχεδον καθολου αυτονομια της μπαταριας.

Δηλαδη? ποση μπαταρια τρωει ο i7? ενταξει γενικα δε δουλευω στον δρομο :D αλλα καλο θα ηταν να εχω μια ιδεα τι παιζει απο θεμα αυτονομιας

Στην κατηγορία των 1000€ σε dell θα κοιτούσα στην σειρά XPS 15 L501x και εδώ για Full HD

o πρωτος που εβαλες τι διαφορα εχει απο αυτον που εχω βαλει? τα ιδια πραγματα δεν ειναι πανω κατω?

Δημοσ.

Απο οτι εχω διαβασει 1:15 συνηθως κρατανε οι μπαταριες με i7.

Βεβαια ειναι και αναλογως την μπαταρια που εχει το λαπτοπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...