Προς το περιεχόμενο

δεν βλεπω τιποτα στην οθόνη

ΚΛΑΙΝΜΑΙΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.θα ηθελα να μου πειτε για ενα προβλημα.ωρα πεντε μ.μ δουλευει κανονικα.φευγω και στις εξι επιστρεφω και τον βλεπω κλειστο.τον ανοιγω αναβουν τα λαμπακια αλλα δεν βλεπω τιποτα στην οθονη.παταω ρεσετ τιποτα.βγαζω την πριζα τιποτα.τι κανω?ευχαριστω.

Δημοσ.

καλησπερα.θα ηθελα να μου πειτε για ενα προβλημα.ωρα πεντε μ.μ δουλευει κανονικα.φευγω και στις εξι επιστρεφω και τον βλεπω κλειστο.τον ανοιγω αναβουν τα λαμπακια αλλα δεν βλεπω τιποτα στην οθονη.παταω ρεσετ τιποτα.βγαζω την πριζα τιποτα.τι κανω?ευχαριστω.

Welcome , πες μας από τι αποτελείται ο υπολογιστή σου , μήπως τον έσβυσε κανείς ; :X

Δημοσ.

και πως γράφεις στο φόρουμ? :confused:

Δημοσ.

Έλεγξε προσεκτικά και τα δύο βύσματα και καλώδια της οθόνης από την μεριά της οθόνης αλλά και του Η/Υ,αν αυτά είναι εν τάξη δυστυχώς κατά 99% πάμε σε ελαττωματικό υλικό.

Δημοσ.

αποκλειεται να τον εσβησε αλλος!στον χορο που τον εχω δεν πηγαινει αλλος!100%!καρτα γραφικων 8600,επεξεργαστης 2.70

τα καλωδια ειναι ενταξει!αλλα και παλι δεν ακουω στα ηχεια την εισοδο!δεν πρεπει να ανοιγουν τα 7αρια!

Δημοσ.

αποκλειεται να τον εσβησε αλλος!στον χορο που τον εχω δεν πηγαινει αλλος!100%!καρτα γραφικων 8600,επεξεργαστης 2.70

τα καλωδια ειναι ενταξει!αλλα και παλι δεν ακουω στα ηχεια την εισοδο!δεν πρεπει να ανοιγουν τα 7αρια!

Για αυτό είπα ότι κατά 99% πάμε για υλικό,με πρώτο «συνήθη ύποπτο» την μητρική.

Δημοσ.

το μπίπ είναι κανόνας γιατί δεν ανοίγαν τα windows!τελικά είχε φουσκώσει δύο πυκνωτές!ευχαριστώ!

Γενικεύεις την περίπτωσή σου. Το σχολιάζω γιατί με τη λογική αυτή θα πρέπει να

πετάει ο καθένας την μητρική του αν δεν δίνει ηχητικά σήματα πριν κοιτάξει κάποια πράγματα.

Δημοσ.

Να σου πω οτι το προβλημα με τους πυκνωτές δεν ειναι σπανιο. Αν εισαι εκτος εγγύησης μπορεις να πας σε ενα ηλεκτρονικάδικο οπως ράδιο κατουμα και να αλλαξεις όλους τους προβληματικους πυκνωτες. Με 5Ε θα εχεις παλι λειτουργική mo/bo. Αν δεν βρεις ίδιο μέγεθος μην σε ανησυχει νομίζω μονο τα Α μετράνε

Δημοσ.

Να σου πω οτι το προβλημα με τους πυκνωτές δεν ειναι σπανιο. Αν εισαι εκτος εγγύησης μπορεις να πας σε ενα ηλεκτρονικάδικο οπως ράδιο κατουμα και να αλλαξεις όλους τους προβληματικους πυκνωτες. Με 5Ε θα εχεις παλι λειτουργική mo/bo. Αν δεν βρεις ίδιο μέγεθος μην σε ανησυχει νομίζω μονο τα Α μετράνε

Δοκίμασε εσύ να αλλάξεις πυκνωτή σε μητρική και τα ξανά λέμε,γίνεται μεν αλλά θα σου βγει η ψυχή για να το κάνεις,και μόνο αν ξέρεις και αρκετά καλά από κολλητήρι θα το καταφέρεις καν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...