Προς το περιεχόμενο

Επιχειρηση-Αυτοματοι πωλειτες

Giorgos09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καποιος εμπειρια για το αν αξιζει μια επειχηρηση που ουσιαστικα αντι για περιπτερο εχει αυτοματους πωλειτες? Εχω δει κατι αναλογο και τα θετικα ειναι οτι δουλευει συνεχεια και απλα θελουν restock τα μηχανηματα. Τι ειδους αδειες χρειαζονται? Με μια καμερα μπορεις να παρακολουθεις το χωρο απο το σπιτι σου. Τι πιστευετε?

Δημοσ.

Κοιτα να δεις,δεν ειναι κατι ασχημο σαν δευτερη δουλεια.Βγαζεις καποια λιγα χρηματα αλλα δεν ειναι να την εχεις σαν κυρια δουλεια.Το μονο που θελει ειναι να πηγαινες να μαζευεις τα λεφτα και να τον γεμιζεις και παλι

Δημοσ.

δηλ.υπηρχαν στο κεντρο περιπτερα που δουλευαν με 3-4 αυτοματους πωλητες?

και καμερα να εχεις τι θα κανεις?σπανε τζαμι τα παιρνουν και τελος..

http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&biw=1024&bih=601&q=%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD+%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD&aq=f&aqi=&aql=&oq=

http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&biw=1024&bih=601&q=%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9+%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82+%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9+%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82+ για την αδεια

παντως στο Youtube ειχα πετυχει παλιοτερα πολυ πιο καινουργια απο αυτα που ειδα στα λινκς

Δημοσ.

υπάρχουν εταιρίες που έχουν και διαχειρίζονται αυτόμαατους πωλητές και τους νοικιάζουν(δωρεάν) σε άλλες εταιρίες! το θέμα είναι να έχεις καλά προιόντα και να σε προτιμάνε!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει καποιος εμπειρια για το αν αξιζει μια επειχηρηση που ουσιαστικα αντι για περιπτερο εχει αυτοματους πωλειτες? Εχω δει κατι αναλογο και τα θετικα ειναι οτι δουλευει συνεχεια και απλα θελουν restock τα μηχανηματα. Τι ειδους αδειες χρειαζονται? Με μια καμερα μπορεις να παρακολουθεις το χωρο απο το σπιτι σου. Τι πιστευετε?

Στην Ελλαδα δεν έχει πιάσει κατι τέτοιο , και δεν νομίζω , αν σε ενδιαφέρει Πάντως σαν ιδέα Ρίξε μια ματιά και στους αυτοματους πωλητές καφέ . Δούλευα σε εταιρία με αυτοματους πωλητές καφέ και ειχε χρήμα , τουλάχιστον ποιο παλιά , τώρα δεν ξέρω !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...