Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Τhomson TG585v8

eklad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Έχω ένα modem router Thomsonn TG585v8, αυτο που δίνει η Forthnet. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι τα λαμπάκια του Internet και Wireless που πρέπει να αναβοσβήνουν, κολλάνε αναμένα με αποτέλεσμα να κολλάει το ίντερνετ. Αυτο γίνεται για 5-10 δευτερόλεπτα και μετά και μετά από μόνο του ξεκολλάει, και υπάρχουν φορές που γίνεται κάθε 2 λεπτά. Το έκανα και πρόσφατα firmware update αλλά τίποτα. Μάλλον χειροτέρεψε. Βοηθήστε αν ξέρετε τίποτα... Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

μηπως σβηνουν τελειως και ξανα αναβουν?που σημαινει οτι εχει χασει γραμμη?εχεις δοκιμασει με αλλο ρουτερ η με αλλο pc να δεις αν το κανει?

Δημοσ.

όχι δεν σβήνουν.. κολλάνε αναμμένα και μετά αναβοσβήνουν και επανέρχεται το ίντερνετ.. έχω δοκιμάσει και με Thomson 585v7 και είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα.. παλαιότερα βέβαια είχα και ένα US Robotics και αυτο δούλευε κανονικά.. και με άλλο pc το κάνει...

Δημοσ.

αν ειχες κανει και Update στο v7 και κανει παλι το ιδιο ειναι κουφο.πρεπει να πεφτει παρα πολυ το snr για να κολλαει η γραμμη αλλα να μην κανει αποσυνδεση ειναι παραξενο.μεσα στο μενου γραφει ποση ωρα ειναι Online to dsl και ποση το ιντερνετ.οποτε και απο εκει μπορεις να δεις η απο το log αν πεφτει η συνδεση εστω και για λιγο.κατα τα αλλα ειναι πολυ παραξενο.μπορεις να ζητησεις να σου αλλαξουν καποιο Profile .απο 6 margin δηλαδη να στο κανουν 8 μηπως ετσι παιξει καλυτερα.τωρα ασυμβατοτητα με thomson δυσκολο.απειρα ατομα εχουν thomson

Δημοσ.

στο v7 δεν είχα κάνει update.. εκείνο το άλλαξα αναγκαστικά γιατί είχε πρόβλημα και έκανε restart μόνο του... και μένα μου προκαλεί εντύπωση ότι δεν αποσυνδέεται... και επίσης όταν γίνεται αυτό αργεί να μπει στο modem ή δεν μπαίνει καθόλου... anyway ευχαριστώ για τη βοήθεια...

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν το έχω το v7.. πάντως και ένα άλλο περίεργο είναι ότι με line attenuation 11,5 dbm συγχρονίζω στα 12,5 Μbps, 13 το πολύ... βέβαια πάντα με τόσο συγχρόνιζα, απλά λέω μήπως τα έχει παίξει το μοντεμ και δείχνει ότι να ναι... δεν ξέρω... απο το log είδα, δεν αποσυνδέθηκε ούτε και για λίγο...

Δημοσ.

πραγματι συγχρονιζεις λιγο.σιγουρα φιλτρακια παντου σε ολα τα τηλεφωνα,φαξ και σε συναγερμο?αν επιαναν τα χερια σου μια καλη δοκιμη θα ηταν στον κατανεμητη.το κανει μονο στο wireless η και οταν εισαι με καλωδιο?

Δημοσ.

δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά για αν το κάνει με καλώδιο γιατί δεν συνδέομαι συχνά ενσύρματα, αλλά μόνο wireless. τώρα πάντως που συνδέθηκα ενσύρματα παρατήρησα ότι οι ταχύτητα στον utorrent πήγε απο 200-300 kb/s σε 900-1.2 Μbp/s (δεν ξέρω βέβαια αυτό αν είναι τυχαίο, ή έχει καμία σχέση με το πρόβλημα...). φιλτράκια ναι, βασικά μία μπρίζα έχει το σπίτι και έχω βάλει splitter... δοκίμασα και να συνδέσω το modem απ' ευθείας στην μπρίζα αλλά πάλι με 12,5 συγχρόνισα.. τώρα για την δοκιμή στον κατανεμητή, δεν πιάνουν και τόσο τα χέρια μου!!! θα δώ πάντως αν μπορεί να μου το κάνει κανένας γνωστός...

Δημοσ.

αν μπορεις δοκιμασε με καλωδιο ethernet για να δουμε αν θα το κανει σιγουρα η οχι γιαναξερουμε τι θα κοιταξουμε.βαλε ενα Pc Με καλωδιο και αστο πανω οσο χρειαστει για να δεις αν κανει και εκει τα κολληματα η οχι.

Δημοσ.

λοιπόν, λογικά πρέπει να το κάνει μόνο στο wireless.. σήμερα με το που άρχισε να κολλάει πάλι το έβαλα στο καλώδιο το άφησα για αρκετές ώρες και δεν είχε τίποτα.. όταν το έβγαλα καναδυό φορές κόλλησε... το ξαναέβαλα και πάλι στο καλώδιο και δεν είχε πρόβλημα... άρα λογικά κάτι με το wireless θα φταιει..

Δημοσ.

μηπως αντι να χανει το ιντερνετ που λες οταν το εχεις wireless μηπως κανει Reboot Ολο το ρουτερ?το firmware τοπερασες/?

Δημοσ.

όχι δεν νομίζω να κάνει reboot μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα... το firmware το πέρασα κανονικά, ναι, δεν είχα προβλημα. reboot άμα έκανε θα το έβλεπα λογικά μέσα από το modem.

Δημοσ.

θα το βλεπες και απο το Modem και απο τα λαμπακια.παραξενο να πεφτει μονο το ιντερνετ απο αυτο.εκτος αν ετυχε.αλλιως δοκιμασε αλλο καναλι και αλλο κλειδωμα.πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...