Προς το περιεχόμενο

windows troublemaker agent- fake antivirus

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , ο αδελφος μου την έπαθε εγκαταστήθηκε κατάλάθος (δεν ξερω κιολας) το εν λόγω προγραμμα - trojan και τώρα προσπαθώ να το βγάλω με διαφόρους τρόπους και δεν γίνεται....

τι μου κάνει?? ενώ μπαίνω στο ιντερνετ μου ρίχνει τον explorer & mozilla firefox και δεν μπορώ να κατεβάσω κανενα troyan remover.....

Δεν μπορώ να πατήσω την διαχείριση Εργασιών γιατι ενώ μου ανοιγει μ το κλεινει το fake-προγραμμα.

Τι προτείνεται???να κανω?? εχω ακολουθήσει μερικά βηματα που δεν ισχυουν.....

LINK

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε τον process explorer για αρχη.

Αν ανοιγει, ελεγξε για τιποτα περιεργο που τρεχει και τερματισε το (εαν τερματιζεται).

Στη συνεχεια συνεχισε τη σκεψη σου, download καποιου antimalware (πχ malwarebytes) και scan.

Eαν δεν καταφερεις τιποτα απο αυτα, μπαινεις σε safe mode και δοκιμαζεις παλι.

Εαν δεν πιασει και αυτο, κατεβαζεις καποιο antivirus rescue disk (πχ kaspersky), boot, update και scan.

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυυυ υπαρχει περιπτωση να μην μπορώ να εγκαταστήσω???

Aν αναφερεσαι στον process explorer, δεν χρειαζεται εγκατασταση, standalone ειναι, απλα τον τρεχεις.

Οσον αφορα το malwarebytes, δεν εχω ιδεα τι παιζει με τον συγκεκριμενο trojan, θα πρεπει να δοκιμασεις.

Δημοσ.

το προσεσ εξπλορερ δεν το τρεχει καν.... ενω το έχω πατήσει πάνω απο 2 φορές δεν ανταποκρίνεται....

εγκατέστησα το μαλγουερ και ψαχνει... τι άλλο να κάνω/?

μπηκα ασφαλη λειτουργία τπτ... δεν τα τρεχει το προσες εξπλορερ ...

πρέπει με κάποιο τρόπο να το σταματήσω να τρεχει και να βρώ το που εχει εγκατασταθει....

:(

• Moderators
Δημοσ.

Ο process explorer δεν ειναι απαραιτητος στην αφαιρεση του trojan.

Απλα ισως σε διευκολυνε στην αφαιρεση. Το malwarebytes τελειωσε το full scan?Βρηκε κατι?Το αφαιρεσε?

Δημοσ.

xampos20 εγω ειχα ακολουθησει περιπου τα βημματα στην σελιδα που ειπες και με νοηθησαν και τα ξεφορτωθηκα.δεν με αφηνε να κανω τιποτα αυτη η βλακεια και μου εκλεινε οτι ανοιγα,ακομη και σε ασφαλη λειτουργια το malwarebytes δεν ολοκληρωνε το σκανάρισμα

επελεξε να φαινονται οι φάκελοι,να μην ειναι κρυφοι και πανε εκει που σου λεει δισκος c,χρηστες κτλ.ργω βρηκα εκει την εφαρμογη αντι για αρχειο avi οπως αναφερει,την διεγραψα και και μετα εκανα ελεγχο με malwarebytes

Δημοσ.

το βρηκα μέσα στο φακελο microsoft ενα βλαμμενο αρχειο τυπου ανι και το μετονομασα.... τώρα ευτυχως κάνει εκίνηση κανονικότατα... και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα... Τώρα να το διαγράψω???? τί να κάνω/???

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα να το διαγράψω???? τί να κάνω/???

Ναι. Και διεγραψε τυχον entries του απο το startup.

• Moderators
Δημοσ.

Start menu-->Run-->msconfig-->hit enter-->Startup tab-->ξετικαρεις/σβηνεις οτι ειναι σχετικο με τον trojan (εαν υπαρχει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...