Προς το περιεχόμενο

Gigabyte p67-ud4 vs Asus P8P67 Deluxe

SkaKostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω ενα sandy bridge συστημα και εχω κολλησει στο θεμα της μητρικης...ηταν και το προβλημα με τα chipsets..

Σκεφτομαι να βαλω πανω στο μηχανημα

core i7 2600k

gtx 560ti twin frozr/oc msi

και κολλαω τωρα στην μητρικη..

ειμαι αρχαριος στο OC αλλα εχω δει οτι η συγκεκιρμενη CPU εχει τρελες ορεξεις γι αυτο θελω να ειναι σχετικα ευκολο το oc

επισης εχω δει πως η asus εχει δυο λειτουργιες/επεξεργαστες που η μια λειτουργει για energy saving και η αλλη για auto overclocking

ξερετε αν εχει κατι αντιστοιχο η gigabyte?

πειτε μου γνωμες..εσεις ποια θα περνατε και γιατι?

(Β3 και οι 2)

Δημοσ.

εγώ θα έπαιρνα την asus στην θέση σου δεν ξέρω τις εμπιστεύομαι πιο πολύ είναι φοβερές μητρικές και γω asus έχω πότε δεν έχει βγάλει πρόβλημα ;)

Δημοσ.

Εντάξει ανάλογα τα γούστα θα πω εγώ καθώς μιλάς για τις υλοποιήσεις των 2 κορυφαίων κατασκευαστών. Και οι δύο είναι πολύ ποιοτικές, σταθερές και αξιόπιστες. Αν θες την γνώμη μου από τις προτάσεις σου θα επέλεγα την Gigabyte p67-ud4 -για αισθητικούς λόγους κυρίως-. Αν θες κάτι πιο extreme σκέψου και την εκδοχή της Sabertooth πάντως. Επίσης αν έχεις θέμα budget θα σου πρότεινα να πάρεις τον 2500Κ και να δώσεις αυτά τα 100 euro της διαφοράς για να πάρεις ssd. Τα +2ΜΒ της Cache δεν θα σου δώσουν τίποτα σε αντιδιαστολή με έναν ssd που θα δώσει φτερά στο σύστημα σου ;)

Ό,τι και να επιλέξεις πάντως να ελέγξεις για το διακριτικό B3 stepping revision.

Δημοσ.

Για ssd δεν το συχητω ακομα..ειναι πολυ νεα τεχνολογια..ασε να δοκιμαστει κε σε κανα δυο χρονια εδω ειμαστε..προς το παρον εχω βρει δυο αστερατα hdd

Δημοσ.

1ον τα flash disks δεν είναι καθόλου νέα τεχνολογία, 2ον συμπληρώνουμε αισίως τον 2ο χρόνο από την αρχική κυκλοφορία των mainstream μοντέλων και έχουμε ήδη περάσει στην γενιά με υλοποιήσεις με 25nm nand chips.

Για να καταλήξω η επιλογή ssd θα είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση στο σύστημα σου και όχι η επιλογή ταχύτερης cpu ή vga. Ακόμα και τον 990Χ να έπαιρνες δεν θα έβλεπες την διαφορά που θα δεις αν κυμανθείς μεταξύ ssd και μηχανικού δίσκου.

Δημοσ.

εχετε να προτεινετε κατι καλο?

ενας 80αρης ειναι οκ για το λειτουργικο?

Τον CORSAIR F80A. Μην κοιτάξεις τίποτα άλλο - Ό,τι πιο νέο και ο,τι ταχύτερο στην τιμή του-. Φτάνει και με το παραπάνω απλά φρόντισε να πάρεις και έναν hdd για ντουλάπα -για εγκατάσταση των games, αρχείων κ.π.λ-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...