Tzimmys Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Έχω αυτήν την μητρική. Θέλω να πάω τον επεξ λίγο παραπάνω, αλλα στο bios δεν έχει καμια τέτοια επιλογή. Παίζει να υπάρχει κάνα κρυφό μενού ή αυτήν η μητρική τσουκ?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 με ενα απλο googlarisma ,ειδα οτι θελει πρωτα ενα bios update ,και φλας στην mobo σου.Ψαξε το τελευταιο firm της mobo σου και βαλτο.
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Για την εμπειρία θες να κλοκάρεις; Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε νομίζω πως αξίζει ιδιαίτερα.
Tzimmys Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Λοιπόν παιδιά, τίποτα, το παρατάω. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κατεβάσει firmware από το site της gb για τη μητρική μου και όταν το περνάω μου βγάζει ότι chipste not κάτι... Το παρατάω γιατί είναι pc της δουλειά κ αν κάνω καμιά πατάτα θα τρέχω και δεν θα φτάνω. Για την ιστορία, δεν ήθελα για την εμπειρία. Έχει έναν επεξεργαστή p4 στα 2.0 ο οποίος σέρνεται αλλά έχει 20κάτι βαθμούς θερμοκρασία. Πιστεύω θα έπαιρνε λίγο τα πάνω του, αλλά.... Ευχαριστώ πάντως για τη προσπάθεια.
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δε θα γινόταν τίποτα σοβαρό αν τον κλόκαρες :/ Ίσως να πάρει τα πάνω του με μια ανασυγκρότηση, μια εκκαθάριση ή ένα format στην τελική.
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αν ήθελες μονο για να πειραματιστείς και να μάθεις θα άξιζε τον κόπο αλλιώς οπως ειπαν και τα παιδιά παραπάνω δεν θα έβλεπες καμια σοβαρή αύξηση της απόδοσης.
Tzimmys Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δε θα γινόταν τίποτα σοβαρό αν τον κλόκαρες :/ Ίσως να πάρει τα πάνω του με μια ανασυγκρότηση, μια εκκαθάριση ή ένα format στην τελική. Ανασυγκρότηση, απεγκατάσταση περιττών και απενεργοποίηση προγραμμάτων που ξεκινούν μόνα τους, τα έκανα. Από βελτίωση τίποτα.... Format θα ήθελα με 1000 να κάνω, αλλά όπως είπα, είναι pc της δουλειάς και μέσα έχει ένα κάρο προγράμματα και δεδομένα που είναι αδύνατον να μπω σε αυτην τη διαδικασία.
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς ούτε με overclocking Θα έβλεπες αισθητή διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.