Προς το περιεχόμενο

Overclock στην GA-8SIML

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτήν την μητρική. Θέλω να πάω τον επεξ λίγο παραπάνω, αλλα στο bios δεν έχει καμια τέτοια επιλογή. Παίζει να υπάρχει κάνα κρυφό μενού ή αυτήν η μητρική τσουκ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, τίποτα, το παρατάω. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κατεβάσει firmware από το site της gb για τη μητρική μου και όταν το περνάω μου βγάζει ότι chipste not κάτι... Το παρατάω γιατί είναι pc της δουλειά κ αν κάνω καμιά πατάτα θα τρέχω και δεν θα φτάνω. Για την ιστορία, δεν ήθελα για την εμπειρία. Έχει έναν επεξεργαστή p4 στα 2.0 ο οποίος σέρνεται αλλά έχει 20κάτι βαθμούς θερμοκρασία. Πιστεύω θα έπαιρνε λίγο τα πάνω του, αλλά....

Ευχαριστώ πάντως για τη προσπάθεια.

Δημοσ.

Δε θα γινόταν τίποτα σοβαρό αν τον κλόκαρες :/

Ίσως να πάρει τα πάνω του με μια ανασυγκρότηση, μια εκκαθάριση ή ένα format στην τελική.

Δημοσ.

Αν ήθελες μονο για να πειραματιστείς και να μάθεις θα άξιζε τον κόπο αλλιώς οπως ειπαν και τα παιδιά παραπάνω δεν θα έβλεπες καμια σοβαρή αύξηση της απόδοσης.

Δημοσ.

Δε θα γινόταν τίποτα σοβαρό αν τον κλόκαρες :/

Ίσως να πάρει τα πάνω του με μια ανασυγκρότηση, μια εκκαθάριση ή ένα format στην τελική.

Ανασυγκρότηση, απεγκατάσταση περιττών και απενεργοποίηση προγραμμάτων που ξεκινούν μόνα τους, τα έκανα. Από βελτίωση τίποτα.... Format θα ήθελα με 1000 να κάνω, αλλά όπως είπα, είναι pc της δουλειάς και μέσα έχει ένα κάρο προγράμματα και δεδομένα που είναι αδύνατον να μπω σε αυτην τη διαδικασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...