Stelis90 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα pc το οποίο crash-άρει κάθε φορά που ανοίγω κάποιο βίντεο στο utube... δοκίμασα firefox,chrome,i.e., και όλοι παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα.... το μηχάνημα δεν crash-άρει πουθενά αλλού παρά μόνο σε αυτό... σκέφτηκα μήπως έχει πρόβλημα ο flash player αλλά μου φαίνεται υπερβολικό να γονατίζει όλο το σύστημα...θα μπορούσε απλά να κλείνει τον browser.... τι λέτε να φταίει; Ευχαριστώ Προκαταβολικά
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 crash-αρει = ? Πεταει μπλε οθονη?Κολλαει και θελει reset για να ξεκινησει?Shut down κατευθειαν?Reboot κατευθειαν?
Stelis90 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μερικές φορές βγάζει τη μπλέ οθόνη και μετά από λίγο κάνει από μόνο του reset... Αλλες φορές δεν βγάζει μπλέ οθόνη...μαυρίζει και κάνει κατευθίαν reset....
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εχεις δοκιμασεις install/uninstall του flash player ετσι? Η μπλε οθονη θυμασαι εαν σου δινει το ιδιο μηνυμα λαθους καθε φορα ή αν αλλαζει?
Stelis90 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Οχι, και στα δυο. Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου το μηχάνημα. Θα δοκιμάσω να ξανακάνω clean install το flash player και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ Προκαταβολικά
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Να σαι καλα. Ριξε ενα update οταν το δεις. Με μπερδεψες λιγο έχω ένα pc το οποίο crash-άρει κάθε φορά που ανοίγω κάποιο βίντεο στο utube... Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου το μηχάνημα.
Stelis90 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, αν και αργοπορημένα, έκανα επανεγκατάσταση του flash player αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε... Ενοείται ότι έγινε απεγκατάσταση πρώτα και καθάρισμα της registry χειροκίνητα... Οπώτε ποιο εάινι το επόμενο βήμα; Ευχαριστώ Προκαταβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.