rafailidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σ´ολους! Θελω ν´αγορασω ενα φορητο για χρηση γραφειου (δηλ.internet,office,movies,music,itunes για iphone,αντε κ σπανια photoshop).να εχει λειτουργικο windows,webcam,mic,wifi,bluetooth κτλ.netbook ή laptop και ποιό?Budget μεχρι 400€.
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Θέλεις και να το μεταφέρεις ;Σου είναι ποιο βολικό το netbook; Για μένα πάνε σε laptop και ποιο συγκεκριμένα αυτό.
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Η 10'' η 11'' θα σε βολέψει για της ταινίες;. Με ένα laptop θα κανείς αξιοπρεπέστατα όλες της δουλείες σου πάντως το μόνο μειονέκτημα είναι η μεταφορά. Συγγενείς είστε? Απλά συνωνυμία
SPANK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αφού θέλεις ταινίες και photoshop πας σε laptop αλλα ειναι αυτο το θέμα της μεταφοράς.Το Netbook ενοίται ειναι πιο μικρό και φορητό.Αν πάς σε laptop κοίταξε να ειναι οσο το δυνατόν πιο ελαφρύ για να σου ειναι πιο έυκολο οπου πας να το πέρνεις μαζί σου.
Dimgi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Βασικό κριτήριο είναι το μέγεθος της οθόνης. Εάν σε βολέψει δλδ να δουλεύεις σε μικρή! Εχω κ netbook & laptop. Μου βγαίνουν λίγο τα μάτια στο netbook αλλά κάνω όλες μου τις δουλειές. Το λαπτοπ με κουράζει να το κουβαλώ.
eliasbbl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Βασικό κριτήριο είναι το μέγεθος της οθόνης. Εάν σε βολέψει δλδ να δουλεύεις σε μικρή! Εχω κ netbook & laptop. Μου βγαίνουν λίγο τα μάτια στο netbook αλλά κάνω όλες μου τις δουλειές. Το λαπτοπ με κουράζει να το κουβαλώ. Γιαυτο παιρνουμε ενα λαπτοπ με οθονη 11,6 ,12 ελαφρυ και με μεγαλη αυτονομια.Εγω εχω το ασερ 14' που ειναι μονο 1,9κιλα,αλλα το επομενο που θα παρω θα ειναι το 11,6 με 1,4 κιλα!
irahara Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Έγω έχω αγοράσει ένα Dell inspiron 1120. Μπορώ να σου πω πως αν και έχω 2 σταθερούς (τετραπύρηνους) δεν τους χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Αντίθετα χρησιμοποιώ πολλές φορές μόνο τα εξωτερικά ηχεία και τις tft οθόνες τους τα οποία και τα συνδέω με τον παραπάνω laptop-netbook. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στην δουλειά μου (δικηγόρος), το έχω σχεδόν πάντα μαζί μου, μπορώ και αξιοποιώ 2 οθόνες (την δική του και μία 20' HD εξωτερική - πολύ βολικό), το έχω ως media center (τον συνδέω με HDMI στην 42' ιντσών HD οθόνη και βλέπω κανονικά και 1080i και 1080p ταινίες μόλις τις κατεβάζω από το δίκτυο), έχει αξιοπρεπή αναμονή περίπου 4 ώρες, είναι ελαφρύ και γενικά είναι ανοιχτός πολλές ώρες την ημέρα αδιαμαρτύρητα και σταθερά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Eversor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Στην περίπτωση που θες να βλέπεις και ταινίες πρέπει να σκεφτείς αν σε βολεύει η οθόνη ενός notebook, καθώς είναι μικρότερες από ότι των laptop. Με μια τσάντα βέβαια, δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στη μεταφορά του laptop από το σπίτι στο χώρο εργασίας. Σαφώς και είναι βαρύτερο από ένα notebook, αλλά σαφώς με περισσότερες δυνατότητες. Προσωπικά για την σχολή μου έχω αγοράσει laptop, και αν είσαι σε θέση να διαθέσεις 150 ευρώ επιπλέον από όσα δίνεις, σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτόν που έχω και εγώ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0546522&catid=010200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.