joanna6 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ για την απαντήσει. Το ξέρω ότι για A-Levels χρειάζεσαι 2 χρονιά άλλα κάπου διάβασα ότι γίνεται και με ένα....... αυτό τώρα το υπονοούμενο με το ΕΠΑΛ δεν το έπιασα..... Το ΕΠΑΛ ιδρύθηκε με τον νομο 3475/2006, οι απόφοιτοι του ΕΠΑ.Λ προβλέπεται από τον ίδιο Νόμο να έχουν πρόσβαση σε όλες τις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το απολυτήριο του Επαγγελματικού Λυκείου είναι ισότιμο αυτού του Γενικού Λυκείου, ενώ ο απόφοιτος μπορεί να αποκτήσει και Πτυχίο εξειδίκευσης βαθμού 3(αν διαβάζει το παίρνει, περιπου το 30% δεν το παίρνει με την πρώτη). Το ΕΠΑΛ δεν είναι ΤΕΕ! Έχουμε το ίδιο επίπεδο μάθησης της θετικής κατεύθυνσης του γενικου λυκειου! ούτε είναι εύκολο άλλα ούτε είναι δύσκολο για ένα άτομο που διαβάζει! δηλαδή ότι ισχύει για το γενικό λύκειο της θετικής κατεύθυνσης....... Εγώ δεν διάλεξα να πάω αγγλια γιατί δεν πέρασα κάπου εδώ(αντίθετος, πέρασα), το διάλεξα για το επίπεδο που σου προσφέρουν και την "δύναμη" του πτυχίου! πόσο ετών είσαι ? άσε να μαντέψω.... από γενικό λύκειο είσαι ε ? Μόλις τέλειωσα την Β'Λυκείου, και ναι είμαι από γενικό λύκειο. Δεν νομίζω να άφησα κανένα υπονοούμενο για το ΕΠΑΛ, ξεκάθαρα είπα την άποψη μου. Δεν είχα ποτέ μου κανένα γνωστό στο ΕΠΑΛ αλλά έχω δει την ύλη κάποιων μαθημάτων και μου φάνηκε ανεπαρκής για αυτό το είπα. Εσύ αν επιτρέπεται σε ποιο πανεμιστημίο θέλεις να περάσεις για για ποιο course?
agapoularou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Παιδια μηπως ξερει καποιος αν θελω να σπουδασω σχεδιο μοδας στην αγγλια αν χρειαζεται να παρω σχεδιο στις πανελληνιες; Ευχαριστω!
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Παιδια μηπως ξερει καποιος αν θελω να σπουδασω σχεδιο μοδας στην αγγλια αν χρειαζεται να παρω σχεδιο στις πανελληνιες; Ευχαριστω! γιατι δεν ρωτας την υποψηφια σχολη? αν και δεν το κοβω να θελουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα