kage Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 τι ακριβως ψαχνεις ακομη για να καταλαβω .σου δωσα λινκς απο official uk government,πως θα βρεις uni,πως θα βρεις τι απαιτησεις εχουν τα uni που θα πας,πως να κανεις αιτησεις... απλα νομιζω οτι δεν εχεις ορεξη να διαβαζεις αγγλικα. το να περιμενεις απαντηση στο αλλο τοπικ που ανοιξες ποσο θα σου κοστισει να παρεις ielts δεν γινεται να στο απαντησει καποιος γιατι δεν ξερει τι ξερεις απο αγγλικα.googlareis να βρεις sample απο τα past papers και βλεπεις αν το χεις.αλλιως πας σε φροντιστηριο.πως θα τα βρεις? ακομη πιο απλο googlareis την πολη που σαι +ielts ή φροντηστηριο ielts+πολη που σαι.παιρνεις τηλ.και λες εχω lower,prof τι λετε?ποσα μαθηματα?τιμη? με τον παραπανω τροπο μαθαινεις να γραφεις και εργασιες...απλα τα τοπ uni θα σου λενε τραβα πηγες μονο απο εγκυρα επιστημονικα site στυλ acm
dimitris_pa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 τι ακριβως ψαχνεις ακομη για να καταλαβω .σου δωσα λινκς απο official uk government,πως θα βρεις uni,πως θα βρεις τι απαιτησεις εχουν τα uni που θα πας,πως να κανεις αιτησεις... απλα νομιζω οτι δεν εχεις ορεξη να διαβαζεις αγγλικα. το να περιμενεις απαντηση στο αλλο τοπικ που ανοιξες ποσο θα σου κοστισει να παρεις ielts δεν γινεται να στο απαντησει καποιος γιατι δεν ξερει τι ξερεις απο αγγλικα.googlareis να βρεις sample απο τα past papers και βλεπεις αν το χεις.αλλιως πας σε φροντιστηριο.πως θα τα βρεις? ακομη πιο απλο googlareis την πολη που σαι +ielts ή φροντηστηριο ielts+πολη που σαι.παιρνεις τηλ.και λες εχω lower,prof τι λετε?ποσα μαθηματα?τιμη? με τον παραπανω τροπο μαθαινεις να γραφεις και εργασιες...απλα τα τοπ uni θα σου λενε τραβα πηγες μονο απο εγκυρα επιστημονικα site στυλ acm εχω παρα πολυ ορεξη να διαβασω και αγγλικα και οτι αλλο χρειαστει, απλος δεν ειμαι του google...... το αλλο για το ielts το εψαξα το εξαψα και το βρηκα, ειμαι οκ εκει! τωρα εχω καποιες τελευταιες αποριες ..... 1) οταν λεει στο πανεπιστημιο οτι θελει "Α*ΑΑ" τι εννοει ? 3 GCE A levels ? ο αστερισκος γιατι ειναι ? 2)αν ζητησω απο το πανεπιστημιο να μου στειλουν το φυλλαδιο, κοστιζει ? 3)για να παω στο british council κοστιζει ? ραντεβου δεν θελει ? μιλανε ελληνικα εεε (ξερω, χαζη ερωτησει)? 4)για GCE A levels που μπορω να παω ? δηλαδη και εξετασεις και διδασκαλια. Ποσο καιρο κανει ? και φυσικα..... σε τι κοστος ? Υ.Γ. οχι δεν εχω προβλημα με τα λεφτα, απλος θελω να τα υπολογισω και να πω "εχω να πληρωσω αυτο τοσο και το αλλο τοσο" Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να παρω απαντησεις(φυσικα και οχι με το ζορι)!!!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μπορω να απαντησω για τα δυο πρωτα.Λογω του μεγαλου ανταγωνισμου για πολλες σχολες ανταγωνιστικες αρχισε το συστημα Α με αστερακι που σημαινει κατι σαν Α+ δλδ.Πχ για την Ψυχολογια UCL θελει ολα Α κ τουλαχιστον ενα Α αστερατο. Τα φυλαδια δωρεαν.
dimitris_pa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μπορω να απαντησω για τα δυο πρωτα.Λογω του μεγαλου ανταγωνισμου για πολλες σχολες ανταγωνιστικες αρχισε το συστημα Α με αστερακι που σημαινει κατι σαν Α+ δλδ.Πχ για την Ψυχολογια UCL θελει ολα Α κ τουλαχιστον ενα Α αστερατο. Τα φυλαδια δωρεαν. να 'σαι καλα! δηλαδη αν γραψης χωρις λαθος ειναι το A*(=20 με τις ελληνικες βαθμολογιες) ? και το Α ειναι ας πουμε 18 ? δηλαδη θελει 2 GCE A levels και ενα GCE A* level ? ωραια, θα παρω μερικα φυλλαδια.....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Χοντρικα πες το κ ετσι.Τα φυλαδια τα παραγγελνεις ονλαιν απο το σαιτ της εκατοστε σχολης.Γρηγορα στα στελνουν
dimitris_pa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ουτε κοστος αποστολεις ε ? συγνωμη αν σε ζαλισα
viper2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 το open δεν εχει εξοδα εξετασεων? η λαθος θυμαμαι?
dimitris_pa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 να και τα requirements δηλαδη θελω ietls και τα 2 GCE A levels και GCE A* level ? τι αλλο ?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 το open δεν εχει εξοδα εξετασεων? η λαθος θυμαμαι? δεν εχω ιδεα...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ουτε κοστος αποστολεις ε ? συγνωμη αν σε ζαλισα ολα τζαμπε λεμε.Αμα θες παραγγελνεις αμα λαχει απο καθε τμημα ξεχωριστα απο το ιδιο πανεπιστημιο.Κ σου ρχεται κυριλε υλικο με εξαντλητικο περιεχομενο.
siropio Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Hi σε όλους, ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια: 1. Πότε χρειάζεται να έχεις παραδώσει Πτυχιακή για να μπορέσεις να πάρεις Βεβαίωση Αποπεράτωση Σπουδών πριν αρχίσουν τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου στα Αγγλικά Πανεπιστήμια? 2. Πότε συνήθως ζητούν αναγράφοντας το στις conditional offers τους να τους δώσεις(στείλεις) την παραπάνω Βεβαίωση? Είμαι σε Τμήμα ΑΕΙ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ευχαριστώ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Hi σε όλους, ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια: 1. Πότε χρειάζεται να έχεις παραδώσει Πτυχιακή για να μπορέσεις να πάρεις Βεβαίωση Αποπεράτωση Σπουδών πριν αρχίσουν τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου στα Αγγλικά Πανεπιστήμια? 2. Πότε συνήθως ζητούν αναγράφοντας το στις conditional offers τους να τους δώσεις(στείλεις) την παραπάνω Βεβαίωση? Είμαι σε Τμήμα ΑΕΙ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Ευχαριστώ. Τα Βρετανικα Πανεπιστημια δεν λειτουγουν με ενιαιο πλαισιο οπως στην Ελλαδα.Αυτα ειναι ξεχωριστα κ διαφερουν απο πανεπιστημιο σε πανεπιστημιο.Ως κανονας απο οτι θυμαμαι στο undergrad του UCL το board εχει συναντηση μεσα σε 2 μηνες μετα την παραδοση της πτυχιακης. Στην δευτερη ερωτηση μπορεις να το δωσεις ακομα κ αφου εχεις κανει register οπως κ να εχει διαφερει αρκετα απο Πανεπιστημιο σε Πανεπιστημιο.Οποτε ρωτας την σχολη που σε ενδιαφερει με μαηλ.Δεν παιζει σετ κανονων στα Βρετανικα Πανεπιστημια
siropio Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ εν τω μεταξύ έπεσες αμέσως στην περίπτωση που ένα από αυτά που περιμένω απάντηση είναι το UCL. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
dimitris_pa Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 συγνωμη αν γινομαι καταπιεστικος πανω κατω ποσο καιρο κανουν να στειλουν τα prospectus ? Ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα