Προς το περιεχόμενο

Snow Leopard vs Windows 7

gnsX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσοι εχουν περασει απο XP και συνεχιζουν ακαθεκτοι να κατηγορουν το OSX ειναι το λιγοτερο μη σχετικοι.

βεβαιως και τα windows 7 εχουν στρωσει αλλα τα 2 αυτα λειτουργικα ακολουθουνε διαφορετικη φιλοσοφια. και δεν το συζητω οτι το OSX πλεον ειναι το πιο ολοκληρωμενο λειτουργικο συστημα που φτιαχτηκε ποτε και ειναι γραμμενο στα μετρα των μηχανηματων που η ιδια εταιρεια πουλαει, το οποιο ειναι πολυ σημαντικο. Τωρα εαν τα windows αντιγραφουν και λιγακι, δεν εγινε και τιποτα... θυμηθειτε πως ο βασιλακης ειχε καταφερει να φτιαξει τα 3.11

Εισαι χρηστης WINDOWS? κακο του κεφαλιου σου!

post-190020-0-87976200-1300791178_thumb.gif

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και δεν μου λες panos2000gr, πόσο δύσκολο θα ήταν για την Microsoft δηλαδή να βάλει και μία επιλογή "never ask me again"?

το never ask me again σε αυτο το παραθυρακι θα σημαινε να κανει restart χωρις να ρωτησει. Αλλα να ρωτησει τι;;;; αυτο που σε εχει ηδη ρωτησει;;;;; μιας και εσυ κατα την εγκατασταση εχεις επιλεξει να κανει αυτοματα update;;;;;; Αυτο κανει σε ρωταει ακομα μια φορα για καλο και για κακο. Χωρις παρεξηγηση φιλε μου δεν εχω τιποτα εναντιον του macOS αλλα νομιζω οτι εδω προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι. Αν ξαναρωταγε αν θελεις automatic updates ειμαι σιγουρος οτι θα ελεγες αφου του εχω ηδη πει τι να κανει γιατι με ξαναρωταει και μου τα πρηζει;;;;;

Δημοσ.

Αν είσαι χρήστης που έχει 100 tabs ανοιχτά, παίζει ταυτόχρονα games, θέλει να κάνει όμως εκείνη το στιγμή το update και παράλληλα να πεταχτεί και ένα ταξιδάκι κάπου και να επιστρέψει μετά από 2 ημέρες στο σπίτι τότε έχω την λύση ΑΚΟΜΗ και για σένα:

Στο commant prompt γράψε net stop "windows update" και θα σε ξαναενοχλήσει κανείς ξανά.

Ευχαριστημένος?

loooll...!!!! Άλλα λέω εγώ και άλλα λες εσύ, αλλά έχει πλάκα η απάντησή σου. χεχε :-)

Ας απαντήσω και εγώ με χιούμορ...

Ίσως είναι καλύτερα να γράψει κανείς "FORMAT C: /U /C"...!!! (αν και δεν θα πιάσει το κόλπο για την σωτηρία υμών και ημών)

Ούτε ένα "Sudo rm -rf /" δεν πιάνει...!!! χαχαχα

Δημοσ.

Δεν συγκρίνονται αυτά. Τον κωδικό το Mac OS X στον ζητάει μόνο σε συγκεκριμένα πράγματα και τις περισσότερες φορές μόνο την πρώτη φορά (αν χρειαστεί).

Επίσης ξεχνάς για παράδειγμα τα συννεφάκια καθώς επίσης και το παρακάτω--> έτσι και λείψεις για λίγο από το γραφείο και σου κάνει Update το σύστημα των Windows 7 εκείνη την ώρα, θα αρχίσει το count down με το Restart (10 minutes) με το έτσι θέλω...!!! Όταν γυρίσεις θα έχει γίνει Restart...!!!

Φυσικά όταν δεν έχει κάποιος τι να απαντήσει μιλάει για παιδική αντιπαράθεση.

Για βρες μου το παιδικό στις ερωτήσεις για το quote σου λοιπόν:

1.Πες μου ένα μεγάλο project που η εγκατάσταση του γίνεται με drag&drop και όχι Windows like με διπλό κλικ στο .pkg και Next -> Next .Εγώ λέω κανένα,εσύ;

2.Πες μου σε ποια εγκατάσταση εφαρμογής με pkg ζητάει κωδικό.Εγώ λέω σε όλες,εσύ;

3.Advanced χρήστης Windows για 25 χρόνια και δεν ξέρεις να αλλάζεις τις ρυθμίσεις του update (εσύ το είπες),ενώ ούτε καν ξέρεις ή είχες ποτέ προσέξει ότι σε ρωτάει και κατά το install του OS.Σου μοιάζεις για advanced χρήστης;

Για να δούμε τι άλλο είπες:

Για να σε βοηθήσω στην σκέψη:

Ρύθμιση: Download Installs but let me choose when to install them.

Δουλεύεις στα Windows 7 σου και βλέπεις οτι υπάρχει Update. Επειδή τα Update είναι καλό πράγμα, το βάζεις να γίνεται.

Τόσο advanced λοιπόν που αυτό δεν το 'χεις προσέξει

rsc32t.jpg

Συνεχίζεις την δουλειά σου ενώ τα Updates γίνονται (ονομάζεται και "Time Optimization" αυτό γενικώς σαν φιλοσοφία αν δεν το γνωρίζεις. Πχ. υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ανοίγουν 100 Tabs στον Browser τους, για να κερδίζουν χρόνο στο Surfing και δεν ανοίγουν τα Sites ένα ένα την φορά, άνθρωποι που όταν χέζουν διαβάζουν ταυτόχρονα και το βιβλίο ή κάνουν άλλα Tasks για να κερδίζουν χρόνο, άνθρωποι που χρησιμοποιούν τον χρόνο τους πιο αποδοτικά με λίγα λόγια για να καταφέρνουν στον ίδιο χρόνο να κάνουν περισσότερα πράγματα).

Και σου πετάγεται το μήνυμα των windows. Restart Now (countdown σε 10 minutes) ή Restart σε 10 Minutes.

Διαθέσιμες επιλογές (υπάρχουν μερικές, αλλά όχι "Νever Ask Me again").

Χτυπάει το τηλέφωνο ή πρέπει να φύγεις για λίγο από το γραφείο...!!!

Γυρνάς....και έχει γίνει η πατατιά...!!!!

Άντε την έκανες την γκάφα και δεν διάβασες τι εγκαθιστάς,θα φύγεις για λίγο και θα χάσεις δουλειά ετών(?) γιατί ούτε αυτό το πρόσεξες

Windows-Vista-Postpone-Restart-After-Update_thumb.png

Αν είναι να πεταχτείς για μια "δουλίτσα" 4 ωρών μην κάνεις το update,κάνε το μετά ή σώσε και κάνε ένα restart και βάλε ότι είναι να βάλεις να τρέχει(θα σου πάρει και 3 λεπτά όλο αυτό) αν πχ θα λείψεις για κανα 18ωρο.

Χλωμό το κόβω να χαθεί δουλειά ετών...!!! Να σου θυμίσω την λέξη "Time Machine" (=Backup της προκοπής out of the box της Apple με τα Mac, για όσους δεν γνωρίζουν)

Μπορείς να μου απαντήσεις πως είναι oute of the box αφού χρειάζεται εξωτερικό δίσκο και δεν δουλεύει για partitions;

Δηλαδή από όλα όσα έχεις διαβάσει, εσύ αυτό αντιλήφθηκες και αυτό έχεις να πεις? Ότι δεν γνωρίζω από Windows?

Είσαι λάθος. Απέχεις παρασάγγας από αυτό που θα έπρεπε να έχεις αντιληφθεί.

Προς Θεού,ούτε καν πέρασε απο κάποιου το μυαλό,μπορεί μια φευγαλέα σκέψη μόνο

Ελπίζω να μην έχεις βαρεθεί να διαβάζεις αυτά που ακούγονται εδώ γιατί όλοι ή οι περισσότεροι τουλάχιστον που εκφέρουμε άποχψη έχουμε ΚΑΙ mac,δεν τα δαμε στα multirama που είπε και ο ντελίριο or whatever.

Μεταφερθήκαμε βλέπω.Τι παίχτηκε,ιεορσυλία που βρισκόταν στο mac section;

Δημοσ.

το never ask me again σε αυτο το παραθυρακι θα σημαινε να κανει restart χωρις να ρωτησει. Αλλα να ρωτησει τι;;;; αυτο που σε εχει ηδη ρωτησει;;;;; μιας και εσυ κατα την εγκατασταση εχεις επιλεξει να κανει αυτοματα update;;;;;; Αυτο κανει σε ρωταει ακομα μια φορα για καλο και για κακο. Χωρις παρεξηγηση φιλε μου δεν εχω τιποτα εναντιον του macOS αλλα νομιζω οτι εδω προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι. Αν ξαναρωταγε αν θελεις automatic updates ειμαι σιγουρος οτι θα ελεγες αφου του εχω ηδη πει τι να κανει γιατι με ξαναρωταει και μου τα πρηζει;;;;;

Το "Don't Restart and Never Ask me Again" απλά δεν υπάρχει εκεί μεσα. Ή θα κάνεις Restart ή θα του βάλεις ένα χρονικό όριο μέχρι να σου "ξανα-θυμήσει".

Δημοσ.

loooll...!!!! Άλλα λέω εγώ και άλλα λες εσύ, αλλά έχει πλάκα η απάντησή σου. χεχε :-)

Κάθε άλλο...σου βρίσκω μια απλή λύση ακόμη και στα πιο ακραία παραδείγματα που μου δίνεις. Παρόλο που μιλάμε για ακραίες καταστάσεις και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως βλέπεις υπάρχουν λύσεις και μάλιστα χωρίς να ιδρώσεις καθόλου για να τις βρεις στο google.

Δημοσ.

Το "Don't Restart and Never Ask me Again" απλά δεν υπάρχει εκεί μεσα. Ή θα κάνεις Restart ή θα του βάλεις ένα χρονικό όριο μέχρι να σου "ξανα-θυμήσει".

Ακριβως γιατι εσυ του εχεις πει να ειναι automatic τα updates. Αρα μετα θα πρεπει να το κανεις χειροκινητα αλλα τοτε πεφτουμε στην περιπτωση που τα windows μας τα πρηζουν γιατι θελουμε ο υπολογιστης να δουλευει για μας και οχι εμεις για τον υπολογιστη...οπως καταλαβαινεις ειναι ατερμονο αυτο το πραγμα και δε θα ησουν ευχαριστημενος ετσι κι αλλιως. Πραγματα που θα τα θελαμε αλλιως θα βρισκουμε παντα αλλα το να συζηταμε τοση ωρα για κατι τοσο ανουσιο αφου στην ουσια ειναι μια ρυθμιση που την κανεις απο την αρχη ειναι ανωφελο

Δημοσ.

Φυσικά όταν δεν έχει κάποιος τι να απαντήσει μιλάει για παιδική αντιπαράθεση.

Για βρες μου το παιδικό στις ερωτήσεις για το quote σου λοιπόν:

1.Πες μου ένα μεγάλο project που η εγκατάσταση του γίνεται με drag&drop και όχι Windows like με διπλό κλικ στο .pkg και Next -> Next .Εγώ λέω κανένα,εσύ;

2.Πες μου σε ποια εγκατάσταση εφαρμογής με pkg ζητάει κωδικό.Εγώ λέω σε όλες,εσύ;

3.Advanced χρήστης Windows για 25 χρόνια και δεν ξέρεις να αλλάζεις τις ρυθμίσεις του update (εσύ το είπες),ενώ ούτε καν ξέρεις ή είχες ποτέ προσέξει ότι σε ρωτάει και κατά το install του OS.Σου μοιάζεις για advanced χρήστης;

Άλλα λέω εγώ και άλλα εσύ. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς αυτά που λέω και μου προσάπτεις αμάθεια, δεν θα κάτσω να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.

Είμαι σίγουρος ότι κάποιος αναγνώστης με μεγαλύτερη αντίληψη δεν θα υποπέσει στην παρανόηση την δικιά σου και θα αντιληφθεί το τι λέω εγώ και τι εσύ.

Μου συγκρίνεις τώρα την ΜΙΑ φορά που θα κάνεις Install ένα πρόγραμμα στο Mac OS X με το γενικότερο πρήξιμο (συννεφάκια κλπ) που δέχεται ο χρήστης από τα Windows?

Γιαυτό λέω οτι η αντιπαράθεση έχει γίνει "παιδική". Αφενός δεν υπάρχει επίπεδο αντίληψης του τι λέει ο ένας και ο άλλος και αφετέρου αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τις λεπτομέρειες μία - μία.

Sorry δεν θα πάρω άλλο. Ευχαριστώ.

Για να δούμε τι άλλο είπες:

Τόσο advanced λοιπόν που αυτό δεν το 'χεις προσέξει

rsc32t.jpg

Άντε την έκανες την γκάφα και δεν διάβασες τι εγκαθιστάς,θα φύγεις για λίγο και θα χάσεις δουλειά ετών(?) γιατί ούτε αυτό το πρόσεξες

Windows-Vista-Postpone-Restart-After-Update_thumb.png

Αν είναι να πεταχτείς για μια "δουλίτσα" 4 ωρών μην κάνεις το update,κάνε το μετά ή σώσε και κάνε ένα restart και βάλε ότι είναι να βάλεις να τρέχει(θα σου πάρει και 3 λεπτά όλο αυτό) αν πχ θα λείψεις για κανα 18ωρο.

Αυτό που κυρίως δεν αντιλαμβάνεσαι είναι το τι συμβαίνει και όχι το τι κάνω εγώ. Το τι κάνω εγώ στο Computer μου είναι δικό μου θέμα. Η αναφορά δηλαδή μιας βλακείας των windows που μου "σπάει τα ....συκώτια" (γενικώς μιλάω) με καθιστά αμαθή ή ηλίθιο και ότι όχι μόνο υποπέφτω στις "παγίδες των windows" αλλά και δεν ξέρω πως να τις βελτιώσω ή διορθώσω ή εξαλείψω (όπου αυτό είναι δυνατόν)??

Η μήπως θα πρέπει σε κάθε αλλαγή των Windows να καταναλώνουμε χρόνο για να μάθουμε τα νέα κατατόπια και το που σκατά κρύφτηκαν τώρα οι ρυθμίσεις για να πάρουμε και "experience" και να το παίζουμε "μάγκες" στους γύρω μας δείχνοντας οτι τάχα "ξέρουμε"...!!! Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να αποδείξω σε εσένα ή σε άλλον αν γνωρίζω κάτι ή όχι. Δεν έχω ανάγκη για επιβεβαίωση.

Για βάλε έναν χρήστη WinXP να δουλέψει με τα Win7 και πες μου. Ξέρει τα κατατόπια που με τόσες εργατοώρες πάνω στα Windows έμαθε? Ή θα χρειαστεί να τα μάθει και πάλι από την αρχή (και να λάβει και experience πόντους)???

Και ύστερα όταν λέω οτι η αντιπαράθεση έχει γίνει "παιδική", δεν με πιστεύεις.

Μπορείς να μου απαντήσεις πως είναι oute of the box αφού χρειάζεται εξωτερικό δίσκο και δεν δουλεύει για partitions;

Εδώ επιβεβαιώνεις την αμάθειά σου και την "παιδικότητά σου".

Μα πως είναι δυνατόν ένας χρήστης που γνωρίζει από πληροφορική να παίρνει "Time Machine Backup" (ή Backup γενικότερα) σε PARTITION του ΙΔΙΟΥ HDD...!!!! ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ....!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα θεε μου...!!!

Δηλαδή εσένα υπερ-μέγιστε γνώστη πληροφορικής που γνωρίζεις και από Registry και τα λοιπά και τα λοιπά, άμα παίρνεις Backup σε παρτίτιον ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ και σου χαλάσει ο ΔΙΣΚΟΣ από που θα κάνεις Restore? Από τον χαλασμένο σου Δίσκο...??

Σε διαφορετικό δίσκο παίρνουμε Backup αγαπητέ και σε πληροφορώ οτι μπορείς να πάρεις στο Mac OS X backup σε όποιον εσωτερικό ή εξωτερικό δίσκο θέλεις (αν φυσικά λάβεις υπόψην σου και τα παραπάνω που σου εξήγησα. Ελπίζω να τα καταλάβεις βέβαια και να μην τα διαστρεβλώσεις πάλι όπως συνηθίζεις να κάνεις στα τελευταία σου Posts)

Προφανώς η Apple απαγόρευσε το Backup στον ίδιο HDD με το λειτουργικό (αν όντως ισχύει αυτό που λες οτι δεν σε αφήνει - προσωπικά δεν το δοκίμασα να πάρω Backup στον ίδιο HDD...λοοολλ) για να ......αποφύγει την "βλακεία του χρήστη" και να τον προστατέψει....!!!

Με έστειλες τελείως τώρα μιλάμε...!!!! Έχω πέσει από τα σύννεφα. Χαχαχαχαχα...!!!!

Είσαι απίστευτος....!!! Loooll.,..!!!

Όταν ένας άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί να αντιληφθεί αυτό το πολύ απλό πράγμα, είναι λογικό να παρανοεί και να διαστρεβλώνει/μεταγλωττίζει διαφορετικά και λανθασμένα αυτά που αναφέρω και λέω εγώ.

Νομίζω οτι δεν θα αναλωθώ άλλο στο να απαντάω σε τέτοιου είδους "παιδικότητες".

Προς Θεού,ούτε καν πέρασε απο κάποιου το μυαλό,μπορεί μια φευγαλέα σκέψη μόνο

Ελπίζω να μην έχεις βαρεθεί να διαβάζεις αυτά που ακούγονται εδώ γιατί όλοι ή οι περισσότεροι τουλάχιστον που εκφέρουμε άποχψη έχουμε ΚΑΙ mac,δεν τα δαμε στα multirama που είπε και ο ντελίριο or whatever.

Μεταφερθήκαμε βλέπω.Τι παίχτηκε,ιεορσυλία που βρισκόταν στο mac section;

Ναι ναι... συνέχισε εσύ να λες ο,τι θέλεις.

Ο Κόσμος που διαβάζει τι λέμε, δεν είναι χαζός (τουλάχιστον οι περισσότεροι ΔΕΝ είναι χαζοί) αντιλαμβάνεται πολύ καλά "το τι λέω εγώ" και το "τι λες εσύ" και ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί, τουλάχιστον αντιλαμβάνεται σωστά αυτά που διαβάζει και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Πίστεψέ με.

Εγώ δεν θα κάτσω να παίξω άλλο με τις λέξεις. Λυπάμαι.

Δημοσ.

βρισκουμε παντα αλλα το να συζηταμε τοση ωρα για κατι τοσο ανουσιο αφου στην ουσια ειναι μια ρυθμιση που την κανεις απο την αρχη ειναι ανωφελο

Θα συμφωνήσω και εγώ. Δυστυχώς πολλές φορές η αρνητική άποψη που έχει κάποιος για το άλλο λειτουργικό, βασίζεται σε ελλειπή γνώση των δυνατοτήτων του.

Δημοσ.

Ολοένα και πιο κάτω,να δω που θα φτάσει.

Ο ιδανικός τρόπος backup είναι σε εξωτερικό σκληρό,στον ίδιο σκληρό αλλά σε άλλο partition παίρνουμε backup για software προβλήματα,αλλά 25 χρόνια σε υπολογιστές τα ξέρεις αυτά.

Επίσης 25 χρόνια με γκομπιούτερς ξέρεις φυσικά ότι τα software προβλήματα είναι συχνότερα απο τα hardware σε οποιαδήποτε πλατφόρμα,τι λέω τώρα ε;

Γιατί για παράδειγμα αν θέλω να αλλάξω την menu bar του Mac OS σε μαύρο χρώμα πρέπει να πάρω κι έναν εξωτερικό σκληρό,πως δε το σκέφτηκα.

Γιατί για να κάνεις Update όπως το 10.6.6 που πολύ μεγάλο ποσοστό mac users είχε προβλήματα (καλά που πήγε η ξενοιασιά) χρειάζεται ένας εξωτερικός σκληρός.

Αμάν βγήκε το 10.6.7,αν κάτι πάει στραβά τι θα κάνω;

Κλικ ΦΩΣ

11_12_52---Electric-Light-Bulb_web.jpg

Θα αγοράσω εξωτερικό σκληρό !!!!

Out of the box ενώ θέλει αγορά εξωτερικού σκληρού,τα 'χουμε ακούσει όλα τελικά

Μ' αρέσει που γελάς και ειρωνεύεσαι παρόλη την άγνοιά σου σε θέματα Windows και υπολογιστών γενικότερα.

Ευχαριστώ κι εγώ δε θα πάρω,τέτοια επιχειρήματα ακούω και απο το ανηψάκι μου

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ. Δυστυχώς πολλές φορές η αρνητική άποψη που έχει κάποιος για το άλλο λειτουργικό, βασίζεται σε ελλειπή γνώση των δυνατοτήτων του.

Είναι κλασσικό σε τέτοιου είδους τhread να αναφέρεται κάτι είτε από την μία είτε από την άλλη μεριά, και να παίρνει διαστάσεις που δεν έπρεπε μια αναφορά που προσθέτει ένα λιθαράκι στα πολλά που διαδραματίζονται στην αλληλεπίδραση του χρήστη με το Operating System και στην εμπειρία χρήσης του.

Αυτό που δεν αναφέρθηκε μέχρι στιγμής είναι οτι το λειτουργικό σύστημα πρέπει να εξυπηρετεί τον χρήστη για να κάνει (ο χρήστης) αυτό που θέλει (την δουλειά του δηλαδή) και όχι ο χρήστης να ασχολείται με το λειτουργικό και να κερδίζει experience πόντους (ωραίο κόλπο αυτό. Όπως στα παιχνίδια χαχα. "Χρυσώνει το χάπι της αλλαγής" και του "άιντε πάλι να τα ξαναμάθουμε τα κόλπα από την αρχή").

Εκεί έχανε για παράδειγμα αρκετά το Linux (έχει βελτιωθεί και αυτό πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια βέβαια).

Για να κάνεις μια δουλειά στο Linux, έπρεπε να χάσεις χρόνο να κάτσεις να ψάξεις πολύ, να μάθεις και τελικώς να ρυθμίσεις το OS.

Εκείνο που μετράει πιο πολύ πιστεύω στο "Feeling" που έχει ο χρήστης από την χρήση του λειτουργικού συστήματος, είναι η overall εμπειρία χρήσης του λειτουργικού να είναι όσο πιο User Friendly και απλή γίνεται για να μην χρειάζεται ο χρήστης να ασχολείται 10 ώρες και το πιο σημαντικό ακόμη είναι να μην σε πρήζει το λειτουργικό σύστημα και να σε αφήνει να κάνεις την δουλειά σου.

Αυτό για παράδειγμα το βλέπουμε στην διαφορά iOS vs Android. Ναι μεν κάνουν και τα δύο OS για κινητά τα ίδια πράγματα, όμως ο τρόπος που γίνονται στο iOS είναι πιο User friendly με κάπως πιο έξυπνο τρόπο που τελικά δίνει "θεττική εμπειρία" στον χρήστη. Τα αρνητικά βέβαια του iOS είναι οτι δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις ο,τι θέλεις με το λειτουργικό σου και καμιά φορά μπορεί να χρειαστείς Jailbrake.

Το έχω ξανα-αναφέρει. Δεν υπάρχει τέλειο. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει αυτό που του αρέσει.

Δημοσ.

Κι' όμως, ο gnx έχει δίκιο.

Βackup image μιας partition δεν παίρνεις μόνον για το ενδεχόμενο αστοχίας του δίσκου.

Μερικές φορές είναι ευκολότερο να έχεις σε άλλη partition του ίδιου σκληρού ένα 'πρόχειρο' αντίγραφό της για να μην ψάχνεις σε εξωτερικό δίσκο.

Ξέρω πολλούς που το κάνουν, π.χ. για να δοκιμάζουν και να κάνουν πειράματα και μετά να αντικαθιστούν αμέσως την αρχική εικόνα.

Ειδικά αν στην partition έχουν μόνον τα απολύτως βασικά και είναι μικρή (περίπου 50 GB).

Ο χρήστης που ξέρει τα xp σχεδόν αμέσως μαθαίνει πού/ποιές είναι/βρίσκονται οι αντίστοιχες ρυθμίσεις στα 7.

Δεν υπάρχει πρόβλημα πρσαρμογής εκτός αν πρόκειται για χρήστες με σύνδρομο Down.

Δεν διακρίνεται από τις απαντήσεις σου (vag3d) ότι είσαι (ή ήσουν) χρήστης των windows που ήξερε πού πάνε τα τέσσερα.

Και αν πάλι, σε αντίθεση με την συντριπτική πλειψηφία των χρηστών, δεν μπορείς ή δεν θέλεις να μάθεις

απλούστατες διαφορές χειρισμού μεταξύ των xp και των 7, αυτό δεν κολακεύει το IQ σου.

Οι αναγνώστες καταλαβαίνουν τι διαβάζουν, εσύ το είπες.

Φρόντιζε λοιπόν να απαντάς και ανάλογα, αλλιώς το μόνο που κάνουμε είναι να χαμογελάμε ειρωνικά σε αυτά που γράφεις....

-

Δημοσ.

Ολοένα και πιο κάτω,να δω που θα φτάσει.

Ο ιδανικός τρόπος backup είναι σε εξωτερικό σκληρό,στον ίδιο σκληρό αλλά σε άλλο partition παίρνουμε backup για software προβλήματα,αλλά 25 χρόνια σε υπολογιστές τα ξέρεις αυτά.

Επίσης 25 χρόνια με γκομπιούτερς ξέρεις φυσικά ότι τα software προβλήματα είναι συχνότερα απο τα hardware σε οποιαδήποτε πλατφόρμα,τι λέω τώρα ε;

Γιατί για παράδειγμα αν θέλω να αλλάξω την menu bar του Mac OS σε μαύρο χρώμα πρέπει να πάρω κι έναν εξωτερικό σκληρό,πως δε το σκέφτηκα.

Γιατί για να κάνεις Update όπως το 10.6.6 που πολύ μεγάλο ποσοστό mac users είχε προβλήματα (καλά που πήγε η ξενοιασιά) χρειάζεται ένας εξωτερικός σκληρός.

Αμάν βγήκε το 10.6.7,αν κάτι πάει στραβά τι θα κάνω;

Κλικ ΦΩΣ

11_12_52---Electric-Light-Bulb_web.jpg

Θα αγοράσω εξωτερικό σκληρό !!!!

Out of the box ενώ θέλει αγορά εξωτερικού σκληρού,τα 'χουμε ακούσει όλα τελικά

Μ' αρέσει που γελάς και ειρωνεύεσαι παρόλη την άγνοιά σου σε θέματα Windows και υπολογιστών γενικότερα.

Ευχαριστώ κι εγώ δε θα πάρω,τέτοια επιχειρήματα ακούω και απο το ανηψάκι μου

Εντάξει πάρε εσύ Backup στον ίδιο δίσκο και δίδαξε και άλλους εδώ μέσα να κάνουν το ίδιο επικίνδυνο "κόλπο" / "σοφία" / "μαγκιά" και άσε εμάς τους υπόλοιπους "μη έμπειρους" και "αμαθής" να έχουμε διαφορετική άποψη και να σκεφτόμαστε και να πράττουμε διαφορετικά.

Δημοσ.

Αυτό που δεν αναφέρθηκε μέχρι στιγμής είναι οτι το λειτουργικό σύστημα πρέπει να εξυπηρετεί τον χρήστη για να κάνει (ο χρήστης) αυτό που θέλει (την δουλειά του δηλαδή) και όχι ο χρήστης να ασχολείται με το λειτουργικό και να κερδίζει experience πόντους (ωραίο κόλπο αυτό. Όπως στα παιχνίδια χαχα. "Χρυσώνει το χάπι της αλλαγής" και του "άιντε πάλι να τα ξαναμάθουμε τα κόλπα από την αρχή").

Ή εγω δεν εχω καταλαβει τι ειναι το windows experience ή εσυ μιλας για κατι που δεν εχεις ιδεα τι ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...