Προς το περιεχόμενο

Μαγαζί με μεζέδες και ποτό (Αθήνα)

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικές τιμές;Νόμιζα μόνο οι ανθρώποι είναι λογικοί.

Γράφτηκε στα πρακτικά και αυτό Κύριε. Θα γίνω ο ευαγγελιστής Σου και θα σπείρω το Λόγο Σου στα πέρατα της γης.

Δημοσ.

Ποτά σε λογικές τιμές;

Είναι μέσα σε αυτές;

Έχει και άλογες;

horse.jpg

Anyway τωρά στα σοβαρά έχει καιρό να πάω σε κανένα μαγαζί/εστιατόρειο.Ξέρετε εγώ είμαι των μαγαζιών και όχι των clubs/bars/pubs που είναι εκτρώματα(εκτός αν έχει κανένα ποδόσφαιρο που είναι ωραία τα pubs για αυτά).

Πάντως πήγα Σάμο πέρσι και πήγα σε ωραία μαγαζιά/εστιατόρεια.Παραδοσιακά.

Ωραία βλέπεις και σε αυτό το ''Μένουμ Ελλάδα''.

Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω πάει σε αυτά τα μαγαζάκια που είναι στις σκάλες στο Θησείο !!

Καλή ιδέα !!

Πάντως παιδιά, τα αυγά που φέρνει το Τηνιακό δεν το έφαγα ΠΟΤΕ και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.. :mrgreen:

Δημοσ.

Τηνιακό ftw!!!

δε ξέρω τι λέτε,εγώ απτή ποικιλία τρώω τα πάντα..κι ακόμα ζω!!

Ειδικά το ψωμάκι με την τυροκαυτερή όλα τα λεφτά!

Κλασικά πας,κάθεσαι..περιμένεις μια ώρα να ρθεί το νιάτο για παραγγελία,τελικά αποφασίζεις πας μέσα..Μετά από μια ώρα στα φέρνει!

Στο τέλος,στο λογαριασμό,μπορεί να βγάλεις και λεφτά!!:Ρ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τι λεφτά να βγάλεις, αφού πάντα σε τρώει.

Όταν είναι ο γέρος και έρχεται να κάνει τη σούμα πάντα όλα έχουν 1-1,5€ ακριβότερα σε σχέση με όταν είναι άλλο γκαρσόνι.

Και αυτό το κάνει επειδή αν π.χ. γίνεται της πουτάνας και έχεις πάρει 356 ούζα, 345 τσίπουρα και 45262 μπύρες, δεν θυμάται αν αυτά που είναι πάνω στο τραπέζι είναι όντως όσα παρήγγειλες ή λιγότερα, οπότε για να είναι καλυμμένος στα χρεώνει παραπάνω, ο κόρακας.

Δημοσ.

Εγώ χρόνια τώρα με φίλους πάω στο κουτούκι Ζεμπερέκι στο μόσχατο εχει πολύ καλές τιμές και καλο φαγητό και κρασάκι/ρακόμελα και τα σχετικά.

Μπορεί να μην ειναι αθήνα αλλα αξίζει να το αναφέρω για οσους ενδιαφέρονται

Δημοσ.

Βασικά από αυτά που έχουν προταθεί μέχρι τώρα κανένα δεν φτάνει την Γη, αν όχι σε ατμόσφαιρα που είναι και πιο υποκειμενικό, σίγουρα πάντως στο τι σερβίρει και σε τι τιμές (παρότι έχουν πάρει την ανιούσα παραμένουν πολύ καλές για Αθήνα). Θα απέτρεπα οποιονδήποτε απ΄το να πάει στην Μορφή ή στο άλλο, το κνιτοστεκο, τις Σκάλες, και να καταναλώσει κάτι άλλο εκτός από μπύρα ή έστω κάτι εμφιαλωμένο, χωρίς μεζέ. Το Τηνιακό λόγω έλλειψης μουσικής και εκκωφαντικής φασαρίας που δημιουργεί η αντήχηση μέσα ή το ακόμα μεγαλύτερο πλήθος σε συνδυασμό με την Αλεξάνδρας όταν κάθεσαι έξω, θέλει μεγάλη παρέα για να ανταπεξέλθεις κατά την άποψή μου, ή έστω να είστε 3-4 φωνακλάδες πότες για ν'αποσπάσεις την προσοχή σου από αυτήν την βαβούρα που σου τρυπάει τ'αυτιά. Και επ'ουδενι δεν είναι για ανθρώπους που δεν την παλεύουν με την βρώμα, μου έχει τύχει αρχές καλοκαιριού να κάτσουμε μέσα με μόνο άλλες δυο παρέες και να έχουν ξεθαρέψει οι κατσαρίδες και να σουλατσάρουν στον τοίχο δίπλα απ τα κεφάλια μας. Ποτέ δεν με πείραξε η ποικιλία τους πάντως, σε αντίθεση με τα δύο προαναφερθέντα. Βέβαια δεν είναι τόσο value for money πια, εγώ το είχα προλάβει να έχει τις μπύρες 1.50-1.60 άντε την kaiser 1.80, και την τελευταία φορά που πήγα πριν κάνα χρόνο μας βγήκαν πάνω από δίευρο οι πράσινες, μισόλιτρες πάντα, μπορείνα μας έκλεψε.

Δημοσ.

Εγώ χρόνια τώρα με φίλους πάω στο κουτούκι Ζεμπερέκι στο μόσχατο εχει πολύ καλές τιμές και καλο φαγητό και κρασάκι/ρακόμελα και τα σχετικά.

Μπορεί να μην ειναι αθήνα αλλα αξίζει να το αναφέρω για οσους ενδιαφέρονται

Ωραίο το Ζεμπερέκι, αλλά πιο πολύ ταβέρνα το λες παρά μεζεδοπωλείο. Είναι πάντως πολύ όμορφο μαγαζί και πολύ καλό φαγητό.

Δημοσ.
Βέβαια δεν είναι τόσο value for money πια, εγώ το είχα προλάβει να έχει τις μπύρες 1.50-1.60 άντε την kaiser 1.80, και την τελευταία φορά που πήγα πριν κάνα χρόνο μας βγήκαν πάνω από δίευρο οι πράσινες, μισόλιτρες πάντα, μπορείνα στάνταρ μας έκλεψε ο γέρος.

Δημοσ.

Υπάρχει ένας κλώνος του Τηνιακού στην Ηλιούπολη.

Είναι σε ήσυχο μέρος, έχει ποικιλίες, φθηνή μπύρα (1.5 νομίζω?) και μαζεύει νέο κόσμο χωρίς να επικρατεί η καφροκατάσταση του πρώτου.

Βρίσκεται στην οδό Τροίας δίπλα από την πλατεία 25ης Μαρτίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...