Uberalles_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους σας, ψάνχω κανένα μαγαζί που να έχεις μεζέδες και ποτό (κρασί, μπύρες, ούζο, ρακόμελα) σε λογικές τιμές. Μαγαζί όπως αυτό λίγο πιο πάνω από τον Σταθμό Λαρίσης, που εάν θυμάμαι καλά λέγεται "ΓΗ"
christiana78 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ρε.. δεν το πιστεύω, υπάρχει ακόμα η Γη; Πηγαινα πριν καμια 12ρια χρόνια... με ρακόμελα και μεζέδες είναι και η Μορφή στο Θησείο... αν και τώρα πια δεν ξέρω αν εξακολουθεί να έχει λογικές τιμές.. εχω πολύ και ρό να πάω.
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Όχι δεν μου αρέσαν καθόλου οι μεζέδες που είχα πάρει στο συγκεκριμένο που λες στο Θησείο.. Βέβαια ήταν και πριν 2 χρόνια περίπου..
freedubus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Τηνιακό, χαμηλά στη Λεωφ. Αλεξάνδρας (λίγο πιο πάνω από το Revenge of Rock). All time classic βρωμοφοιτητοστέκι, παρακμή, λετσαρία, μούσια, πάμφθηνα ποτά και τεράστιες ποικιλίες με απόλα μέσα με 4€.
Mika Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 και ο γερος να σου σπαει τα νευρα μεχρι να φτασει η μπυρα θα συμπληρωνα
freedubus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αγαπάμε βρωμοσκατόγερα τηνιακού. Εσείς να πάτε στο Κωλονάκι που έχει άψογο σέρβις να τον πιείτε το ζύθο και τη γκράπα σας μεσιέ.
Mika Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 εμεις σε αυτα που παμε δεν τα γραφουμε εδω για να μην σκασει μυτη ολη η πρωτάντζα (εμεις ειμαστε η δευτεραντζα)
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ωραίο και το Τηνιακό για καλοκαιράκι όμως... Και πράγματι πολύ φτηνά !! Ακόμα ζει ο γέρος ;;;;;
kage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 πως λενε τον πεζοδρομο καπου στο θησειο που ειναι γεματο απο τετοια στεκια φοιτητων? τα παραπανω και διπλα απο το vega(monastiraki center)ξερω μονο σε οικονομικες τιμες. http://www.in2life.gr/delight/goingout/articles/159234/article.aspx
thodwris91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γκαζοχώρι στο Γκάζι. Καμιά σχέση οι τιμές με τηνιακό που έχει 2 ευρώ το κρασί ξέρω γω αλλά πιο ωραίο περιβάλλον και πιο μεγάλο.
ravend Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γκαζοχώρι στο Γκάζι. Καμιά σχέση οι τιμές με τηνιακό που έχει 2 ευρώ το κρασί ξέρω γω αλλά πιο ωραίο περιβάλλον και πιο μεγάλο. κακό value 4 money,ειδικά στα κρασιά του,άσε που μέχρι πέρσυ που πήγαινα ορισμένες φορές το κόκκινο του δεν πινόταν. αλλά σαν μαγαζί ωραίο.
Pantelwolf Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γκαζοχώρι στο Γκάζι. Καμιά σχέση οι τιμές με τηνιακό που έχει 2 ευρώ το κρασί ξέρω γω αλλά πιο ωραίο περιβάλλον και πιο μεγάλο. Και γεμάτο λελέδες με σαλβάρια και ροζ πουκάμισα και γκόμενες με τρίχες παντού. Τρεντομάγαζο. Πιο καλά να πας παραπάνω στο θησείο στις σκάλες. Έχει ωραία μεζεδάκια.
christiana78 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αχ ναι το Τηνιακό... έχει ακόμα αυτά τα φοβερά τυροπιτάκια; Πάντα τυροπιτάκια πέρναμε και έφερνε μια πιατέλα φίσκα...μια χαρα με το ουζάκι... Στη Μορφή στο Θησείο πήγαινα πολλά χρόνια πριν τότε που ήταν μια τρύπα και είχε 3 τραπέζια μόνο και έβγαζε ότι είχε τότε, πότε τυράκια με μέλι πότε ντάκους και δεν τα χρέωνε ερχόντουσαν με το ρακόμελο που πίναμε έτσι για να μην είναι ξεροσφύρι.. τώρα έχει πάρει και τα δυο μαγαζια δίπλα του και λογικά άλλαξαν τα πράγματα..
GoldenEye Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αχ ναι το Τηνιακό... έχει ακόμα αυτά τα φοβερά τυροπιτάκια; Πάντα τυροπιτάκια πέρναμε και έφερνε μια πιατέλα φίσκα...μια χαρα με το ουζάκι... Στη Μορφή στο Θησείο πήγαινα πολλά χρόνια πριν τότε που ήταν μια τρύπα και είχε 3 τραπέζια μόνο και έβγαζε ότι είχε τότε, πότε τυράκια με μέλι πότε ντάκους και δεν τα χρέωνε ερχόντουσαν με το ρακόμελο που πίναμε έτσι για να μην είναι ξεροσφύρι.. τώρα έχει πάρει και τα δυο μαγαζια δίπλα του και λογικά άλλαξαν τα πράγματα.. ωραιο το τηνιακο αλλα παντα φισκα...τυροπιτακια σαλαμακια τυρακια ψωμακι ομελετα, φτηνη μπυρα και ποτε μα ποτε δεν με χαλασε κατι. μορφη απο τοτε που μαζεψε ολο τον κοσμο και ανοιξε το δευτερο απλα χαλασε...και παιζει σε κοντινη αποσταση φτηνο φοιτητομαγαζο με καλο ψαρομεζε (οταν θυμηθω πως λεγεται θα το γραψω) επισης πολυ καλο αλλα αλλη φαση το kibubu στην αρχη της γαλατσιου που με καθε ποτο σου φερνουν ψιψιψωνια μεχρι να φτασεις στο αμην...
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Λογικές τιμές;Νόμιζα μόνο οι ανθρώποι είναι λογικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.