Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου pc

chm056

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα και συχγαρητηρια για τη δουλεια που κάνετε. Είμαι καινούριος στο φορουμ και θα ηθελα τη γνώμη σας σχετικα με αγορά νέου Η/Υ. Λοιπον έχουμε και λέμε.

Το ποσό που διαθέτω ειναι μέχρι 1100 ευρώ . Η χρήση για την οποία προορίζεται ειναι κυριώς για gaming και προβολή ταινιών. Στην τιμή θέλω να περιλαμβάνεται και οθόνη και εδώ ήθελα να ρωτήσω αν η Dell που συνήθως προτείνετε ειναι ικανοποιητική για gaming γιατι βλέπω οτι εχει response time στα 8 ms. Επίσης ειναι προτιμότερο να πάω στον εξαπύρηνο AMD που προτείνετε απο πλατφόρμα της Intel; Σχετικά με την motherboard θα προτιμουσα κατι με crossfire/SLI για μελλοντικη αναβάθμιση. Όσο για SSD προς το παρών δεν ενδιαφέρομαι. Το αφήνω για αργότερα.

Σχετικά με τις υπόλοιπες πληροφορίες που ζητάτε, μένω Αθήνα και θα προτιμούσα η σύνθεση να γίνει απ το κατάστημα. Δεν πολυεμπιστεύομαι τον εαυτο μου να το στήσω εγώ.

Ελπίζω να μην σας κούρασα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλώς μας ήρθες.....

Ναι η dell είναι πάρα πολύ ικανοποιητική για το gaming διάφορα δεν θα δεις ακόμη και από τα 2ms στα 8ms.

Επειδή είναι μεταβατική περίοδος που θέλεις να πάρεις το pc και αφού βγήκαν και η καινούριες μητρικές για τους sandy bridge θα έλεγα sandy bridge έναν i5 2500Κ. Βεβαία αν μπορέσουμε επειδή για το pc μένουν 900Ε

Το pc1 σε βολεύει;

Όσον αναφορά την σύνθεση του pc δες εδω B)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντησή σου. Κάνοντας μια βόλτα στο φορουμ ειδα οτι τελικα πολλοί ειναι αυτοί που προτιμούν την οθόνη της Dell οποτε δεν εχω λογο να μην της ρίξω μια ματιά. Τώρα όσο για τους sandy bridge αρχικά κάτι τέτοιο είχα στο μυαλο μου αλλα ειχα προβληματιστει λίγο με τα προβληματα των motherboards το τελευταίο διάστημα. Αφού μου λες όμως οτι εχουν έρθει οι καινούριες φουρνιές θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου και στο παρακάτω σύστημα αν δεν σου κάνει κόπο (όχι οτι το pc1 ειναι άσχημο)

1. Link

2. Link

3. Link

4. Link

5. Link

6.Link

7. Link

8. Link

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου

Δημοσ.

μι λιγα παραπανω λεφτα παιρνεισ τον f3 spinpoint της samsung,και αυτη η μιτρικη δεν λεει αν ειναι b3

Δημοσ.

Σε αυτη την περίπτωση ποια mobo θα προτείνατε; Υπ'οψιν οτι θα ήθελα να υπαρχει η δυνατοτητα SLI. Η υπόλοιπη σύνθεση κατα τα άλλα είναι οκ? Εντάξει και να ξεφύγει το budget κανα κατοστάρικο θα την παλαίψουμε. :)

Ευχαριστώ

και thanks για τον οδηγο συναρμολογησης. Πολύ βοηθητικος

Δημοσ.

Έκανες την παραγγελία ;

Οχι ακομη. Ειναι να γινει προς τα τελη Μαρτιου. Προς το παρον ερευνα αγορας και χαλβαδιασμα σε ραφια και βιτρινες :)

Δημοσ.

Λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου για το ολο θεμα ΚΑΤΑΡΧΑΣ το τροφοδοτικο σου το αλλαζεις αμεσως με αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Gaming-Series-GS600-600W-PSU-80plus-Certified-CMPSU-600GEU-CMPSU-600GEU.htm στα 90,00€ απο το πλαισιο.

Μια αλλη αλλαγη που θα προτεινω ειναι στην μνημη Ram http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-8-8-8-24-CMZ8GX3M2A1600C8.htm 143,90€

Τελος καρτα γραφικων αυτη που σου ειπε ο rafail1994 και παλι εισαι στα ιδια λεφτα και ακομα καλυτερος.

Δημοσ.

Ναι δεν είναι κακές και αυτες οι εναλλακτικές. Ευχαρσιτώ για το ενδιαφέρον.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με την οθόνη της Dell; Το γεγονός οτι δεν έχει θύρα HDMI θα είναι πρόβλημα όσον αφορά την ποιότητα εικόνας;

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους

Δημοσ.

Όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας, DVI και HDMI είναι το ίδιο πράγμα.

Η μόνη διαφορά τους ουσιαστικά είναι ότι απ' το DVI δεν περνάει ήχος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...