Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε q8200

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα pc me q8200 2.33ghz,4gb ram,asus p5q3,nvidia gtx 285 msi και μια τηλεοραση samsung 40" fullhd. Παιζω games σε αναλυση 1980χ1024 και σκεφτομαι να αναβαθμισω μιας και καποια games τα παιζω οριακα.εγω σκεφτομαι να αγορασω κανενα core 2 duo 3.0ghz.εσεις τι μου προτεινετε?

Δημοσ.

Και θα φύγεις από τον Q8200 για να πας στον Ε8400;

Κλόκαρε τον Q8200 όσο πάει και αν πάλι δεν είσαι ικανοποιημένος, κλόκαρε και την GTX285.

Αν πάλι δεν είσαι ικανοποιημένος, ρίξε τα settings.

Αν πάλι δεν είσαι ικανοποιημένος, άλλαξε κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

phanispal ερωτηση...αμα κλοκαρω επεξεργαστη ποσο μπορει να παει?θα υπάρξει διαφορά?...για τα games αναφερομαι! και με ποιο προγραμμα να κανω overclocking?

Δημοσ.

Μέχρι τα 3.2GHz αν έχεις καλή ψύξη θα πρέπει να πάει σχετικά εύκολα, δίνοντας ένα boost στην GTX285.

Τον επεξεργαστή θα τον ανεβάσεις μέσω BIOS και την GTX285 (αν θελήσεις) μέσω του MSI AfterBurner.

Αν κλοκάρεις και τα 2, θα πρέπει να δεις τουλάχιστον +15% αύξηση, εξαρτάται απ' το πόσο κρατάει ο Q8200 την GTX285.

Δημοσ.

phanispal διαβασα ενα threat για overclocking και χαθηκα...πρεπει να καθησεις μερες μπροστα απο το pc...και αυτο με την ψυξη δεν το καταλαβα ποτε!εχω δυο ανεμηστηρες μεγαλους μπρος πισω...δλδ τι αλλο να βαλω?!

Δημοσ.

Όχι και μέρες, κάποιες ώρες για ένα χαλαρό κλοκάρισμα (κι αυτό επειδή πρέπει να τρέξεις κάποια stress tests), όχι παραπάνω.

Η βασικότερη ψύξη για τον επεξεργαστή, είναι η ψύκτρα του, αρκεί βέβαια να μην έχεις κανα κουτί από παπούτσια για κουτί του υπολογιστή.

Δημοσ.

phanispal για εσενα που το χεις κανει και εχεις ασχοληθει ωρες.για εναν κοινο ανθρωπο που δεν ξερει μερες...το διαβασα το ξαναδιαβασα...για καποιον που δεν ξερει απλα δεν γινετε να βγαλει ακρη απο εκει.δεν λεει που κανουμε ρυθμισεις τα timings και δεν λεει τι εννοει οτι ριχνουμε τα timings...εδωσα ενα παραδειγμα.εσυ που ξερεις το καταλαβαινεις...εχω παλι οχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...