sokinrs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 χαιρετω το forum,εχω ενα προβληματακι τις τελευταιες μερες και σας παρακαλω για τα φωτα σας, παιρνω internet απο το wifi router του γειτονα ο οποιος μου εχει δωσει τον κωδικο. προσφατα αντιμετωπισε προβλημα και φωναξε ενα τεχνικο ο οποιος του μετακινησε το router στο δωματιο του pc. πηγα να τον δω και του επισκευασα το pc (εγκατασταση win 7 και wifi stick) μετακινησα το router παλι στο σαλονι του (γιατι μονο απο εκει πιανω και εγω σημα) ολα δουλευουν μια χαρα σε αυτον τωρα, αλλα εγω εχω φουλ σημα αλλα δεν συνδεεται. στο router δεν εγιναν αλλαγες, του γειτονα το pc εχει πλεον win 7 και linksys στικακι, το router ειναι baudtec του ΟΤΕ και εγω εχω ενα acer aspire με ενσωματομενο wifi broadcom και win 7,πως ειναι δυνατον να εχω φουλ σημα αλλα να μην συνδεεται? απλα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση, αλλες φορες συνδεεται αλλες με πεταει εξω αλλα το σημα εκει.καποια ιδεα?
tsakonas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 μέσα από το interface του router,άλλαξε κανάλι στο ασύρματο, άλλαξε encruption, άλλαξε κωδικούς, άλλαξε SSID και θα ξεκολλήσει λογικά
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 αφου σαν σημα εισαι οκ δοκιμασε τα πιο πανω.και σιγουρεψου οτι εχει και τον dhcp ανοιχτο μην πειραξε τιποτε αλλο ο τεχνικος.αλλιως δοκιμασε καναλι.εκτος αν ο γειτονας εβαλε κανα κλειδωμα με mac address και δεν σε αφηνει να μπεις και απλα δεν στο λεει και κανει οτι δεν ξερει.αλλιως τα κλασσικα.αλλους drivers για την καρτα αλλο καναλι το ρουτερ.δοκιμη με b αντι για g .
sokinrs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 καλημερα παιδια, λοιπον χτες το απογευμα απενεργοποιησα το ipv6 στον δικο μου μονο και εκτοτε εχω ιντερνετ χωρις να με πεταει εξω ελπιζω να μην ειναι συμπτωση και να λυθηκε το προβλημα, διαφορετικα θα ακολουθησω τις συμβουλες σας, ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 μαλλον θα παιξεις οκ χωρις προβλημα.το λεω διοτι και καποιος αλλο ειχε προβλημαμε ενα ρουτερ οταν εμπαινε ασυρματα και οταν εκλεινε το Ipv6 επαιζε κανονικα.παραξενο.εχεις περασει Service pack 1 στα windows 7.εκεινος νομιζω πως οχι. να δουμε αν το κανει με η χωρις service pack>η αν λυνεται αμα περασεις service pack
sokinrs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 δυστηχως το προβλημα επανηλθε, αυριο θα παω απο διπλα να δω αν και τα δυο pc συνδεονται στον ιδιο χωρο, εχω την εντυπωση πως ναι.. υπαρχει περιπτωση οταν συνδεονται και τα δυο να μην επαρκει η ισχυς του σηματος του router και να συνδεεται εκεινο που ειναι σε μικροτερη αποσταση? αν παλι δεν δω φως θα επεμβω στο router του ακολουθωντας τις οδηγιες σας, σημερα δοκιμασα να αλλαξω και ip μηπως εχουμε ip confict οταν συνδεεται και αυτος,αλλα τιποτα- και γιατι να βγαινω εγω για να μπαινει αυτος?... εχω win 7 home premium χωρις sp και διπλα εχει win 7 ultimate με sp1
sokinrs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 το προβλημα λυθηκε- επιβεβαιωμενα καιτα 2 pc ειναι τωρα online. γυρισα τη καρτα σε 802.11g performance (το ειχα σε 802.11 g auto αλλα δοκιμασα και 802.11b) ευχαριστω παιδια.
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ενημερωτικα αν ειχες Ipconflict συνηθως θα σου βγαλει μυνημα οτι εχετε την ιδια ip και τα 2 pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.