Προς το περιεχόμενο

Φορητοι Φορτιστες για iphone και ipod

Thanos233

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. συντομα θα παω μια πολυημερη εκδρομη και επειδη εχω το ipod touch 4g θα βιαζω πολλες φωτογραφιες, θα ακουω και λιγο μουσικη και νομιζω οτι η μπαταρια θα εξαντληται γρηγορα και δεν θα εχω καπου να το φορτισω. για το λογο αυτο ανοιξα αυτο το θεμα. θελω να μαθω, απο οσους γνωριζουν φυσικα, αν πρεπει να αγορασω καποιο φορητο φορτιστη και αν η χρηση του πανω στο ipod θα επιφερει καποια βλαβη ή μειωση ζωης της μπαταριας. ευχαριστω πολυ

• Moderators
Δημοσ.

Αν και νομιζω πως εχεις κανει θεμα σε λαθος σημειο και καλυτερο θα ηταν να ρωτουσες στο θεμα του ipod, δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Εχουν αναφερθει μαλιστα εκει καποιοι φορτιστες της Belkin (εγω αυτον εχω και δεν υπαρχει προβλημα) :)

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. επισης θα ηθελα να ρωτησω, στο skroutz εχω βρει καποιους φορτιστες μπριζας που ξεκινουν απο τα 5 ευρω( λενε ομως οτι ειναι για iphone, ipod κλπ). ειναι αξιοπιστοι ή θα κανω βλακεια αν αγορασω?

Δημοσ.

Προσωπικα 5 ευρω για φορτιστη το βλεπως καπως...γενικα ενα φοβο για τα τροφοδοτικα τον εχω,θα εχουν προστασιες;εχει παθει ζημια φιλος σε λαπτοπ απο φορτιστη και τα εχω παρει με φοβο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...