El_Creco Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλημερα... Ειμαι ενα απο τα θυματα του georarg,silektis75,melon_meragon και πολλα αλλα ψευδονυμα που χρησημοποιει ο ΄΄κυριος΄΄ ( ΑΡ.ΓΕ. ). Τακτικη του ειναι να ζηταει καταθεση για διαφορα αντικειμενα που πουλαει σε τραπεζικο λογαριασμο και ποτε δεν κανει την αποστολη του προιντος ή πληρωνει μεσω pay-pal και κατοπιν ακυρωνει την συναλλαγη με ψευδη στοιχεια,αυτο κυριως οταν ειναι ο αγοραστης. Επειδη το θεμα εχει παρει μεγαλη μορφη οχι μονο εδω αλλα και σε πολλες αλλες ιστοσελιδες οπως thelab.gr , avsite.gr , amigaplanet.gr , adslgr.com , pcmaster.gr κ.α.,θα ηθελα να προβουμε ολοι μαζι σε μια κοινη κινηση να το σταματησουμε αυτο πρωτα απ΄ολα να προστατεψουμε τις κοινωτητες των forum οπου γινονται διαφορες αγοραπωλησιες και μετα να βρουμε ολοι εμεις( τα θυματα ) μια λυση πιο νωρις. Επειδη παρακουλουθω το θεμα αυτο εδω και καιρο και βλεπω συνεχεια τι γινεται στον ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ κοσμο ο ''κυριος'' δεν εχει ορια, του εχει γινει μια κακια συνηθεια να τρωει απο εμας. ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ''ΘΥΜΑΤΑ''ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ απλα κανω μια κινηση που πιστευω θα βοηθησει ολους μας να βρουμε ακρη μια ωρα γρηγοροτερα διοτι αυτη την στιγμη ακομα και αν εχουμε κανει μηνυση 100ατομα ''τρεχουν'' σε διαφορετικους χρονους και τοπους οποτε ειναι δωρο αδωρο. Αλλο ειναι να πας κατηγορουμενος για απατη για μικροποσα και αλλο για απατη κατ' επαγγελμα και κατα συνηθεια.
PCharon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Να σημειώσω πως η Δίωξη έχει πιάσει μπόλικους τέτοιους τελευταία, οπότε αν είναι γενικό το φαινόμενο και καταγγελθεί, θα έρθει η ώρα του...
3leven Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Να σημειώσω πως η Δίωξη έχει πιάσει μπόλικους τέτοιους τελευταία, οπότε αν είναι γενικό το φαινόμενο και καταγγελθεί, θα έρθει η ώρα του... Ο συγκεκριμενος εχει δεχτει εδω και παρα πολυ καιρο 10δες καταγγελιες.. Το κερδος του απο τις κλοπες ειναι χιλιαδες ευρω...
El_Creco Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μακαρι να εχει δεχτη 10δες καταγγελιες απλα επειδη εχω μιλησει με αρμοδιους και εχω ψαξει το θεμα λιγο παραπανω γι αυτο εκανα αυτην την κινηση να βρεθουμε ολοι μαζι εναντιον του με κοινο δικηγορο. Απλα οπως παντα παρατηρω ενα ευησυχασμο ενω οσο ειναι ζεστο το θεμα λεμε διαφορα οτι θα κανουμε στο τελος καταληγουμε στο δεν βαριεσαι. Αλλα ετσι τον κανουμε πιο δυνατο. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
kalpasZ4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα και από μένα ! Ελ? τι κάνεις φίλε ολα καλα? Κάνε λίγη υπομονή όπως κάνω και εγω εδώ και πολί καιρό τώρα!
El_Creco Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Υπομονη κανω εδω και καιρο σχεδον ενα χρονο απλα μιλησα με τις αρμοδιες υπηρεσιες(διωξη-εισαγγελεια) και μου ειπαν καλο ειναι να υπαρχουν ολες μαζι οι μηνυσεις γι αυτο εκανα αυτη την κινηση φιλε kalpasZ4 εσυ τι κανεις τι νεα?Ειμαι πανω πατριδα.
kalpasZ4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Υπομονη κανω εδω και καιρο σχεδον ενα χρονο απλα μιλησα με τις αρμοδιες υπηρεσιες(διωξη-εισαγγελεια) και μου ειπαν καλο ειναι να υπαρχουν ολες μαζι οι μηνυσεις γι αυτο εκανα αυτη την κινηση φιλε kalpasZ4 εσυ τι κανεις τι νεα?Ειμαι πανω πατριδα. Καλά εξηγήθικες φίλε και εγώ καλά ειμαι
kage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/390957-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1/ αφου δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα...καπου διαβασα οτι πιαστηκαν και δικαστηκαν κατι ψιλλα...
gpana_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μπράβο σε ευχαριστούμε! Σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό!
El_Creco Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μπα...δεν πιαστικε ο συγκεκριμενος(georarg) αλλα ενας αλλος απο τους πολλους τελευταια... Και αυτος που πιαστικε το παιζει πονηριδης αλλα θα την πατησει καποια μερα. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
El_Creco Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να με παλι... Παρακουλουθω τις αγγελιες συνεχεια και παρατηρησα οτι παλι επεσε καποιος θυμα απατης.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Μιλαω για την παρακατω αγγελια http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/11798-sold/ Αν δειτε στις αξιολογησεις ενας χρηστης κανει παραπονα οτι εξαπατηθηκε απο τον xalaouritas . Ενω ενας αλλος γραφει για τον ιδιο χρηση(xalaouritas) σε μια αλλη αγοραπωλησια οτι ηταν αψογος δειτε ομως κατι περιεργο: πωλητης:xalaouritas -> Ημ.εγγραφης. 24-Μάρτιος 11 αγοραστης:zonem (http://www.insomnia.gr/user/216863-zonem/) -> Ημ. εγγραφης 18-Μάρτιος 11 . ΤΥΧΑΙΟ Ε?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Αγγελια που εγινε η μεταξυ τους αγορα http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/11473-geforce-gtx570/ Τροπος εξαπατησεις ιδιος. Τιμη ''ευκαιρια''. Τροπος πληρωμης καταθεση σε λογαριασμο ΜΟΝΟ ΠΟΤΕδεν περνεις κινητο Κατι μου λεει οτι προκειται για τον ιδιο ''κυριο'' ετσι τον λεω τον georarg. Τα συμπερασματα δικα σας... Αλλα κατι πρεπει να γινει και απο την διαχειρηση της σελιδας ΟΧΙ οτι εχουν καποια ευθηνη αλλα καπως πιστευω οτι μπορουν να βοηθησουν.
ermis1975 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι απλό. Να μη κάνει ποτέ κανείς κατάθεση. Καλύτερα λίγα ταχυδρομικά παραπάνω και τα χρήματα στο λογαριασμό σας απο κούριερ (σε 2 εργάσιμες! Το "εμπόρευμα" φτάνει την επόμενη στον αγοραστή και τα χρήματα σε 2 ημέρες! Τί καλύτερο απο αυτό. Βέβαια μπορείς να πάρεις πακέτο "αδειο!"αλλά υποτίθεται οτι υπάρχουν τα στοιχεία του. Και αν δείτε οτι ο πωλητής επιμένει για κατάθεση τότε κάτι τρέχει!
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι, παρόλα αυτά όμως, κάτι πρέπει να γίνει.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ναι κατι πρεπει να γινει.αφου τον πιασουν σπασμενο την λεκανη για να ξοδεψει τα χρηματα που χαλασε σε ενα αναπηρικο καροτσακι να ηρεμησουμε ολοι μας.το μεγαλυτερο λαθος να κανεις τραπεζικη καταθεση χωρις να ξερεις τον αλλον και ειδικα χωρις να εχει πολλες κριτικες.μια κριτικη δεν λεει κατι.αμα ειναι μεσα 2 χρονια και εχει και 5-10 κριτικες οκ αλλιως αντικαταβολη οπως ειπαν τα παιδια.
El_Creco Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παιδες εγω ακομα και το χερι με χερι δεν εμπιστευομαι ποια...εχω ακουσει οτι εχει παει ο αλλος να δωσει κινητο και εφαγε ξυλο και του πηραν και το κινητο.Τι αλλο θα δουμε??? ΟΚ αντικαταβολη και αν μεσα στο κουτι εχει μια πατατα οπως ετυχε σε φιλο μου? Οποτε παντα υπαρχει το αντιεπιχειρημα. Απλα αν εισαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ θα βρεις τον τροπο να τον φας τον αλλον με το πιο απλο τροπο... Ο απατεωνας ειναι ενας ''αγγελος'' με κερατα που θα σε κανει να τον ''ακολουθεις'' σε ολα θα σε πεισει να κανεις οτι θελει. Απλα πρεπει καπως να σταματησει αυτο. Με τις μηνυσεις και το γινουμε ολοι μια ''γροθια'' Αν δειτε στην αρχη γραφω οτι το θεμα το εκανα γιατι εχω μιλησει με τις αρμοδιες αρχες και μου ειπαν πως η μονη λυση ειναι αυτη. Να συχωνευτουν ολες οι μηνυσεις με ενα δικηγορο και να παμε στην δικαιωσυνη αλλιως...ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.