Greek_Tornado Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα Τόσα χρόνια στο insomnia, πραγματικά πρόβλημα δεν είχα ποτέ, και έβλεπα πάντα ανθρώπους πρόθυμους να εξυπηρετήσουν, ευγενικότατους και ειλικρινέστατους. Μέχρι πριν μια βδομάδα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να αναφερθώ στο χρήστη συγκεκριμένα, έχω κάνει αναφορά στους διαχειριστές και ελπίζω να επιληφθούν του θέματος, αλλά περισσότερο γράφω εδώ για να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω. Ο εν λόγω χρήστης λοιπόν δημοσιεύει στις 5 μαρτίου μια αγγελία πουλώντας μια ATi 5850 στα 130€, και στην οποία εκδηλώνω ενδιαφέρων. Συμφωνούμε να μου τη στείλει με δικά μου έξοδα και αφού ανταλλάζουμε στοιχεία σε pm περιμένω... και περιμένω... Φτάνει 9 μαρτίου και αφού δεν απαντά σε pm's του τηλεφωνώ και τότε αρχίζουν τα πρώτα προβλήματα: Μου λέει ότι η κάρτα έχει πρόβλημα (έγραφε "κατάσταση βιτρίνας" στην αγγελία και ότι την έδινε 130 γιατί δεν είχε απόδειξη και καλά) και ότι την είχε αγοράσει από άλλο χρήστη εδώ τον οποίο κυνηγούσε να του την αλλάξει. Από την ιστορία του στις αγγελίες όντως διαπίστωσα ότι την είχε πάρει από εδώ οπότε θέλησα να τον πιστέψω και τον ευχαρίστησα και το θέμα τέλειωσε εκεί. Δεν έβαλα αξιολόγηση και το άφησα καλόπιστα. Χθες λοιπόν και μια βδομάδα μετά την τελευταία επικοινωνία μου ξαναστέλνει pm και μου λέει πως την άλλαξε την κάρτα και αν ενδιαφέρομαι ακόμα είχε μια 5850 καινούρια από την αλλαγή αλλά σε υψηλότερη τιμή. Συμφωνούμε στα 150€ και συνεχίζει λέγοντάς μου πως επειδή είμαι καλό παιδί και ένιωθε άσχημα ήθελε να ζητήσει και συγγνώμη, και αν μπορούσα να κατέθετα τα χρήματα νωρίς το πρωί πριν τις 9.30 γιατί τα είχε άμεση ανάγκη. Συμφωνώ και σε αυτό, και ξεκινάω το πρωί να καταθέσω τα χρήματα, οπότε και μου έρχεται sms στο οποίο με ενημερώνει πως τελικά άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να την πουλήσει... Δεύτερη φορά κοροϊδία και ασυνέπεια, πιθανότατα και ψέματα μου είναι αρκετά και φυσικά απαντώ πως θα βάλω αρνητική αξιολόγηση όπως και έκανα. Από εκείνη τη στιγμή το μόνο που κάνει είναι να παίρνει σβάρνα παλιότερες αγγελίες μου που έχουν κλείσει και να βάζει αρνητικές λες και είναι 5 χρονών. Επίσης απάντησε με αρνητική σε μένα στην αγγελία του γιατί... έτσι! Ενώ γράφει ο ίδιος ότι όλα γίνανε όπως τα περιγράφω στην αξιολόγηση, λέει πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μου και "μακριά από το χρήστη, κολλημένο μυαλό" και κάτι τέτοια εξωφρενικά! Έχει γίνει αναφορά στους moderators αλλά το γράφω κι εδώ μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω με τον χρήστη αυτόν που μου καταστρέφει άψογο προφίλ τόσων χρόνων...
UpToDate_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Απλά report και θα φύγει με ένα μήνα μπανάκι. Πρίν 2 βδομάδες μου έσκαγε ένας άκυρος κάτι τέτοια..
Gallahad23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Κάτι τέτοια ανωριμα άτομα κυκλοφορούν και χαλάνε τα παντα...πραγματικά ένα φασκελο θέλουνε και αν γίνεται οριστικό kick απο το site..!! Sent from my iPhone using Insomnia
Hal9000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ακριβώς, report report και πάλι report. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.