georginos1989 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εχω τον canon pixma mp640 Σηκωνω το καλυμα για να βαλω τα μελανια και μετά οτι το κατεβαζω για να κλεισει ακουγετε μέσα απο το εκτυπωτη ενας περιεργος θορυβος σαν να γρατζουναει καπου αλλα δεν ξερω που.. Εχετε καμια ιδεα.. Να πω πως ο εκτυπωτης μετα εκτυπωνει μια χαρα και χωρις κανενας περιεργο θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αυτο το κάνει μονο όταν αλλάζεις τα μελάνια και ανοίγεις/κλείνεις το πορτάκι η και κατα την διάρκεια της εκτύπωσης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Οχι μονο οταν ανοιγω/κλεινω το καπακι.. Στην διαρκεια της εκτυπωσης δεν κανει θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Όταν αλλάζουμε τα μελάνια ολοι οι εκτυπωτές κάνουν ένα θόρυβο επειδή γίνεται το calibration της κεφαλής,δεν νομίζω οτι ειναι κάποιο πρόβλημα και δεν πρέπει να ανησυχείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginos1989 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Επειδη τωρα τελευταια κανει αυτον τον ηχο γιαυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfn85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αν σου εκτυπώνει και κάνει μόνο αυτό τον ήχο όταν αλλάζεις το μελάνι, δεν νομίζω ότι έχει βλάβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.