default Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 καλος, χρυσος, ταχυτατος ο IE9....αλλα τρομερη παραληψη το να ΜΗΝ συμπεριλαβουνε την δυνατοτητα να επανερχονται (απο προεπιλογη ή μη) τα ανοιχτα tabs της προηγουμενης περιόδου λειτουργιας του προγραμματος, πρεπει να το κανεις χειροκινητα -.-' Συμφωνω απολυτα σε αυτη την επισυμανση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Συμφωνω απολυτα σε αυτη την επισυμανση! +1 Και +1 σε αυτόν για τον κέρατα του ήλιου και τα ΧΡ. Η μακροβιότερη έκδοση Windows. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanzavar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τα στατιστικά της Ελλάδας που ζητήθηκαν, από statcounter. Αλματώδης αύξηση των 7 και πτώση των ΧΡ. http://gs.statcounter.com/#os-GR-monthly-201002-201102 Προσωπική μου αίσθηση: στους οικιακούς χρήστες ίσως είναι πιο μεγάλο το ποσοστό των Win 7, αλλά για τους υπολογιστές εταιριών, δημοσίων και ιδιοτικών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, λογιστήρια, τεχνικά γραφεία, κάβες, super market και άλλα πολλά έχουν κατά κόρον Win XP. Έτσι λοιπόν καταλήγω στην εξής ερώτηση: Πως υπολογίζουμε αυτά τα pc? Να το πω πιο απλά: ο τρόπος υπολογισμού μέσω της επισκεψιμότητας κάποιων ιστοσελίδων ίσως δείχνει την τάση αλλά όχι την κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Και γω δεν εχω πρόβλημα με τα windows 95 ειναι και πανάλαφρα... Κριμα που δεν υποστηρίζουν ie νεότερο του ie6. Μέγα σφάλμα της microsoft. υποστηρίζουν τον 8 τα XP πάντως και αυτό είναι αρκετό τα 95 όμως, είναι λίγο παλιό λειτουργικό για να έχεις τετοιες απαιτήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Όποιος θέλει περισσότερα sites στο tab Popular Sites. Open ένα notepad copy/paste το παρακάτω >Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\TabbedBrowsing\NewTabPage] "NumRows"=dword:00000003 Όπου 00000003 ο αριθμός των rows. Save AS->All files->something.reg Διπλό κλικ,allow κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D___G Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν με ενθουσίασε, σχεδόν ίδιος σε ταχύτητα με τον Chrome, αλλά χωρίς πρόσθετα που τα χρειάζομαι, οπότε, έπειτα από 10 λεπτά επέστρεψα στον Google Chrome ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πάρα πολύ γρήγορος, μπράβο... Στη γρήγορη ματιά που του έριξα, το μόνο που με χάλασε ήταν ότι υπάρχει ανεκμετάλλευτος ζωτικός χώρος πάνω από τα tabs. Btw, δεν συμφωνώ με τα περιπαικτικά σχόλια κάποιοων για την παλαιότητα των XP, όχι γιατί δεν είναι όντως παλιά, αλλά γιατί η ίδια η Microsoft τα πουλούσε μέχρι πριν λίγους μήνες μαζί με netbook, άρα θα όφειλε να τα υποστηρίζει τουλάχιστον σε βασικά θέματα όπως ο browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα netbook έρχονται εδώ και πολύ καιρό με Win7 starter. Μήπως δεν τα πουλούσε η MS αλλά απλώς οι έμποροι ξεφορτώνονταν ό,τι παλιό στοκ τους είχε ξεμείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μου παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση σε ένα σύστημα με vista home 32 bit. Ζητάει ενημερώσεις, πάω να τις κάνω, μέσα απο την σελίδα της microsoft,κατεβάζω δύο αρχεία, και όταν πάω να τα τρέξω, μου λέει πως οι ενημερώσεις δεν βρέθηκαν. Γνωρίζει κανείς κάτι; Είναι κάποιο γνωστο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα netbook έρχονται εδώ και πολύ καιρό με Win7 starter. Μήπως δεν τα πουλούσε η MS αλλά απλώς οι έμποροι ξεφορτώνονταν ό,τι παλιό στοκ τους είχε ξεμείνει; Πριν 1 χρόνο πήγα με την αδελφή μου να πάρει netbook σε πολύ μεγάλο κατάστημα, και είχε μόνο ΕΝΑ μοντέλο με Windows 7 και όλα τα άλλα με XP. Δεν μπορεί να ήταν όλα στοκ... Σίγουρα έβρισκες και πιο μετά netbooks με XP, αλλά εν πάσει περιπτώσει, ακόμα και ένα χρόνο πριν να πουλούσε επίσημα το λειτουργικό, δεν μπορεί να το "αδειάζει" έτσι. Είναι σαν να παραδέχεται ότι κορόιδεψε όσους το αγόρασαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Οχι για ΧΡ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 μου παρουσιάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση σε ένα σύστημα με vista home 32 bit. Ζητάει ενημερώσεις, πάω να τις κάνω, μέσα απο την σελίδα της microsoft,κατεβάζω δύο αρχεία, και όταν πάω να τα τρέξω, μου λέει πως οι ενημερώσεις δεν βρέθηκαν. Γνωρίζει κανείς κάτι; Είναι κάποιο γνωστο πρόβλημα; Σε μενα λυθηκε τελικα ακριβως το ιδιο προβλημα οταν εγκατεστησα καποια στιγμη μεσω των update (απο κατεβασμενο αρχειο συναντησα και εκει προβλημα )το service pack 2 .Αν δεν το εχεις περασει , εδω εισαι μαλλον.. Βελτιωμενο αρκετα τον βρηκα , αλλα στο δικο μου υπολογιστη ο chrome παραμενει ο πιο γρηγορος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 τα αγαπημενα απο το μοτζιλα παντως δεν μπορει να τα εισαγει...τι να πω...τα μισα βλεπει απο το html αρχειο... Αφού έχει εργασία (Favorites --> Import and Export --> Import from another browser --> Mozilla Firefox.) Κατευθείαν από τον firefox., όχι από σκέτο αρχείο. Παλιότερα είχε πρόβλημα το αρχείο με τα favorites που παράγει ο firefox στο encoding type του αρχείου. Έπρεπε να ανοίξεις το αρχείο με notepad και να κάνεις SAVE AS και να αλλάξεις το encoding είτε σε UTF-8 είτε σε ansi για να δουλέψει σωστά. Δεν θυμάμαι με ποιο δούλευε σωστά.. Απορία: Στον ΙΕ 8 πάνω δεξιά είχε ένα πεδίο στο οποίο ο χρήστης όριζε search provider. Στον ΙΕ 9 που βρίσκεται αυτή η δυνατότητα; Internet Options-->Change Search Defaults στο tab "General", και κάνεις τις ρυθμίσεις σου. Νομίζω έχει και σελίδα στο site της microsoft για να διαλέξεις όπως είχε ο 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τα spoilers του insomnia (και όλα τα κουμπιά όπως εισαγωγή συνδέσμου κλπ) πάλι δεν λειτουργούν στον IE9. Επίσης σε ένα άλλο site δεν μου πετάει το pop-up για να βάλω σύνδεσμο (ενώ με τον IE8 δούλευε κανονικά). Α ρε Microsoft... Α ΡΕ ΜΑΙΚΡΟΣΟΦΤ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Για παρα πολυ καιρο δουλευα αποκλειστικά και μόνο Firefox. Πριν ενα μήνα δοκίμασα τον Chrome και με ικανοποίησε απόλυτα η ταχύτητα του. Πλεον εχω τον Chrome ως default browser. Περιμένω με αγωνια να βγει ο νέος firefox 4 να τον δοκιμασω μιας και το μεγαλο ατου που εχει ειναι τα πρόσθετα που μπορείς να του εγκαταστησεις και σε λυνουν τα χερια σε πολλα πραγματα. Ι.Ε. φυσικά χρησιμοποιούσα την εποχή που το μόνο που γνώριζα απο pc ειναι το πως ανοιγει και κλεινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα