xanthigior Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Τι να σου πω δεν ξερω. Ο chrome σε μενα με 1000 ψαράκια βγαζει 45-50 fps. O IE ειναι στα 40-45. Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο κριτήριο. Επίσης στα webgl της google ο ΙΕ δεν μπορεί να τα τρέξει. Ίσως εγώ να μην έκανα κάτι σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πας Επιλογές internet > Για προχωρημένους > Προσβασιμότητα (κάτω - κάτω) και τικάρεις το αναπαραγωγή ήχων συστήματος. Άψογος, ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Έχω πρόβλημα με το (απαράδεκτο) site της εθνικής nbg.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Άντε να βγει και κανά Adblock ή κάτι παρόμοιο να εξαφανιστούν οι διαφημίσεις και μετά πιστεύω θα βλέπουμε τις σελίδες να ανοίγουν με ταχύτητα φωτός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Υπάρχει ήδη... :sigh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 τα αγαπημενα απο το μοτζιλα παντως δεν μπορει να τα εισαγει...τι να πω...τα μισα βλεπει απο το html αρχειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Άντε να βγει και κανά Adblock ή κάτι παρόμοιο να εξαφανιστούν οι διαφημίσεις και μετά πιστεύω θα βλέπουμε τις σελίδες να ανοίγουν με ταχύτητα φωτός http://simple-adblock.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas^^ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 παιδια εβαλα τον ie9 κ επειδη ειναι φουλ ασυμβατος με vista προσπαθω να βαλω τον ie8 κ δε μ αφηνει.γιατι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εμεις με τα XP θα τον δουμε ποτε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 όχι, αν ήταν να τον βλέπατε θα τον έβγαζε και για XP εξαρχής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kcypre Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Σφαίρα και πολύ όμορφος ο ie. θα τον χρησιμοποιήσω τώρα. Αλλά όταν βγει ο firefox θα γυρίσω γιατί οι ευκολίες του δε συγκρίνονται με τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theTuber Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 εμεις με τα XP θα τον δουμε ποτε?? Όχι, το ανακοίνωσαν ότι δεν θα βγει για ΧΡ. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν όσοι χρησιμοποιούν ΙΕ στα ΧΡ είναι να αλλάξουν browser, για να μην μείνουν με τον "ληγμένο" ΙΕ8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγω RC εκδοση βλεπω μονο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγώ προς το παρόν τον κρατάω! Πάρα πολύ καλός, απίστευτα όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εγω RC εκδοση βλεπω μονο .... στο link της είδησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα