nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μια ερώτηση ποια εκδοση πρεπει να λεει στο about (γιατι γράφει κάτι RTM) κλπ Την ίδια έκδοση έχει και σε μένα. Νομίζω αυτή είναι η τελική, τουλάχιστον ένα γκουγκλάρισμα αυτό έδειξε. Παρ' ολ' αυτά με προβλημάτισε το γεγονός ότι αν και -είμαι σχεδόν βέβαιος ότι- κατέβασα την 64bit έκδοση, μου δείχνει ότι έχω 32bit. Στο "About" δεν λέει κάτι αλλά έχω navigator.platform Win32, iexplorer.exe*32 στο taskmgr και WoW64 στο browser version. Η πλάκα είναι που στο Windows Update μου έβγαλε ξαφνικά να κατεβάσω τον... 9RC/64 (κανονικό rollback δηλαδή, τώρα όμως δεν μου βγάζει τίποτα). Μάλλον λάθος εντύπωση έχω και κατέβασα τον 32bit. Δεν είμαι σίγουρος κ γω αλλα νομίζω πως δεν γίνεται στον ΙΕ9. Οχι πως το δοκιμασα, η αλήθεια είναι πως βαριέμαι να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία όταν όλοι οι άλλοι το έχουν ως ενα πανεύκολο addon. Thnx πάντως! Η διαδικασία δεν θέλει πάνω από 1 λεπτό (αρκεί να διαβάσεις τις -ελάχιστες- οδηγίες προσεκτικά). Η απορία μου δεν ήταν αν δουλεύει γενικά στον IE9 αλλά συγκεκριμένα στον IE9 final (γιατί στον RC παίζει μια χαρά). Τελικά με την αναβάθμιση από RC σε final, διαπίστωσα ότι το μπλοκάρισμα των διαφημίσεων διατηρήθηκε χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekara21jimenez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Βιαστηκα να βγαλω συμπερασμα σε ενα απο τα πρωτα ποστ του θεματος.... Δοκιμασα μολις Firefox 4RC και εμεινα καγκελο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Επιβεβαιώνω ότι η τελική έκδοση είναι η 9.0.8112.16421 (βλέπε http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=62e67358-da9a-499d-aa19-eb93996ca8e0 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Στην RC παίζαν καν 2 memory leaks σε συνδυασμό με άλλα προγράμματα/gadgets. Έχει κανείς ιδέα αν διορθώθηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 (το χαβά μου εγώ...) Άκυρο το πρόβλημα με τα 64bit, δικό μου fail. Μετά από uninstall/restart/reinstall/restart/κλπ διαπίστωσα ότι και την 64bit έκδοση να κατεβάσεις (δηλ. το IE9-Windows7-x64-enu.exe), αυτή που εμφανίζεται στο quick launch και τρέχει by default είναι η 32bit. Για την 64bit πρέπει να βρούμε το αντίστοιχο shortcut και να το "τραβήξουμε" στο quick launch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 2. Όταν επιλέγεις ένα link, δεν ακούγεται το χαρακτηριστικό κλικ επιβεβαίωσης. Το έφαγαν κι αυτό... Πας Επιλογές internet > Για προχωρημένους > Προσβασιμότητα (κάτω - κάτω) και τικάρεις το αναπαραγωγή ήχων συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkoum Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 πως μπορω να κατεβασω εναν standalone installer του internet explorer 9 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palavomaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Tον βρίσκω ένα ''κλίκ'' πιό γρήγορο απο την έκδοση RC?ή μήπως είναι ιδέα δική μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dyrer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 πως μπορω να κατεβασω εναν standalone installer του internet explorer 9 ; http://techdows.com/2011/03/download-ie9-final-offlinestandalone-installer.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanthigior Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Τον βρήκα αρκετά πιο αργό από τον Chrome 10 (με ενεργοποιημένο το gpu acceleration), και επίσης πιο αργό από τον firefox 4 RC. Τον δοκίμασα και σε τεστ όπως peacekeeper, τα webgl demos της google αλλα και της ίδιας της MS (πχ fishie tank κλπ) και είναι όντως κατώτερος σε θέμα ταχύτητας σε σύγκριση τουλάχιστον με τον chrome. Εν κατακλείδι ο ταχύτερος αυτή τη στιγμή στο σύστημά μου είναι ο Chrome 10 (με GPU enabled) και μάλιστα σε ubuntu 10.10 64 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πιστεύω ως τώρα να το ΄χετε καταλάβει ότι το Peacekeeper δεν λειτουργεί σωστά με τον ΙΕ9 αλλά και γενικότερα με τους ΙΕ,αν όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanthigior Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μιλάω για μια γενική εικόνα. Γενικά δεν ξετρελάθηκα με τον ΙΕ 9.0 όπως με τον Chrome, ο οποίος πάει σφαίρα. Δυο τρία πραγματάκια να έφτιαχναν στον κρόουμ που του λείπουν και θα ήταν τέλειος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εννοείται ότι σε βολεύει δουλεύεις,απλά είδα πολύ peacekeeper τελευταία και το ανέφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Τον δοκίμασα και σε τεστ όπως peacekeeper, τα webgl demos της google αλλα και της ίδιας της MS (πχ fishie tank κλπ) και είναι όντως κατώτερος σε θέμα ταχύτητας σε σύγκριση τουλάχιστον με τον chrome. αποκλειεται.στο δικο μου συστημα,στο fishtank test ο chrome ειναι πιο αργος απο ie9 και ff.και σε συκριτικα αλλων σαιτς που κοιταξα, παλι βγαινει πιο αργος τουλαχιστον στο συγκεκριμενο τεστ.μηπως φταιε κατι αλλο και παει τοσο αργα ο ie στο συστημα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brightblade Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 και εμενα πιο γρηγορα πηγαίνει o explorer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα