Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Για να δούμε τι λέει ο φυλλομετρητής του Βασιλάκη....
_tasos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 και το ότι με τίποτα δεν μπορώ να τον κάνω να ανοίγει καινούργιο tab από τα favorites και να μην μου πανωγράφει το τελευταίο ανοιχτό. Δοκίμασε να κάνεις middle click (με τη ροδέλα) στο favorite που θέλεις...
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αρκετά γρήγορος, αλλά πολύ θολούρα... Υ.Γ: Ασυμβατότητα στο φούλ. Back to FF 3.6...
KilliK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Παρα πολυ γρηγορος,ταχυτερος ακομα και του chrome.Απιστευτο. Παει αμεσως στα σκουπιδια ο chrome,και κραταω τον ie9.ποιος να το περιμενε αυτο;
lalanis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ας τον δούμε λίγο πριν ανοίξουμε σαμπάνιες.... Από add ons τι λέει;
Bspus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αυτη τη μοδα να σου δινουν ενα αρχειακι που να κατεβαζει τα υπολοιπα αρχεια για τον Install δεν την καταλαβαινω. Χαθηκε να δινουν σε εμφανες σημειο και ολοκληρο το offline install? Απο εδω θα το βρειτε http://techdows.com/2011/03/download-ie9-final-offlinestandalone-installer.html
Centurion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μου βγάζει κι εμένα λίγο θολά τα γράμματα.Το πρόβλημα λύνεται με προβολή συμβατότητας, έστω προσωρινά.
jim22479 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 εμενα αυτο που μου την σπαει , ειναι οταν πας να κατεβασεις κατι , και βγαινει η επιλογη "αλα firefox" . Κατα τα αλλα , μια χαρα ειναι
dyrer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πράγματι μια πολύ αξιόλογη έκδοση, βέβαια θα πρέπει να δοκιμαστεί πάνω στην συμβατότητα σε περισσότερα sites, και γιατί όχι και ΙΕ. Βέβαια προτιμώ τον Firefox 4, ίσως η συνήθεια και θα περιμένω την τελική έκδοση (FF 4). Μια ερώτηση ποια εκδοση πρεπει να λεει στο about (γιατι γράφει κάτι RTM) κλπ
Anduril Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Για το Adblock Plus είχαμε δώσει μια λύση εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/398574-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%bf-internet-explorer-9-rc/page__view__findpost__p__3861498 Δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια και στην τελική έκδοση του IE9. Δεν είμαι σίγουρος κ γω αλλα νομίζω πως δεν γίνεται στον ΙΕ9. Οχι πως το δοκιμασα, η αλήθεια είναι πως βαριέμαι να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία όταν όλοι οι άλλοι το έχουν ως ενα πανεύκολο addon. Thnx πάντως!
grimpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Η Javascript Engine του IE9 πάντως είναι πλήρως Multithreaded, killer συνδυασμός με το GPU Acceleration.
tasanton Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δε λέω, γρήγορος και ελαφρύς ο IE9. Αλλά εκεί στη Microsoft, ποιο τζιμάνι αποφάσισε: 1. Τα Favorites να πάνε δεξιά (!) ??? Δηλαδή τόσα χρόνια με IE7 και IE8, επιλέγαμε αριστερά και διαβάζαμε δεξιά. Όμορφα και φυσικά. Ποιός "άραβας" σκέφτηκε να βάλει τα Favorites δεξιά; Και μην πει κανείς να κάνω pin τα Favorites γιατί δεν είναι το ίδιο... 2. Όταν επιλέγεις ένα link, δεν ακούγεται το χαρακτηριστικό κλικ επιβεβαίωσης. Το έφαγαν κι αυτό...
apoel1926 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 μόνο σε μένα βγάζει αυτό? έχω w7 64 bit, updates όλα και διάβασα αυτά που λέει σε αυτό το άρθρο
DrLo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Το μεεσημέρι εγκατέστησα IE9. Το μεσημέρι πήγα να συνδέσω ένα scanner που είχα εγκαταστήσει κάποιο καιρό πριν. Δεν δούλευε πήγα να ξαναβάλω drivers και απανοτά blue-screens. αναγκάστηκα να κάνω restore. Μπορεί να ήταν σύμπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα