Προς το περιεχόμενο

Navigon 1400 @Carrefour :69,00 (-20% σε δωροεπιταγή)

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Navigon 1400 στα 69,00 ευρώ μείον 13,80 που σου επιστρέφονται σε δωροεπιταγή = 55,20 ευρώ ;)

http://www.skroutz.gr/s/92361/Navigon-1400.html?keyphrase=navigon+1400

Α, και με 5% επιπλέον επιστροφή για κατόχους Dymamic και Simply visa...

Έχει και κάτι άλλα στο φυλλάδιο , ίσως έχει και περισσότερα προϊόντα με -20% στα καταστήματα.

Δημοσ.

Από μια mini έρευνα αγοράς που χα κάνει πριν κανα μήνα, είναι απ τα recommended στην κατηγορία του. Πόσο μάλλον σ αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

τα εχω δει και εγω αυτα αλλα προβληματίζομαι για το χρονο επαναυπολογισμου διαδρομης...

Γενικότερα το Navigon θεωρειται καλή ή απο τις top μαρκες για gps? Εγω εχω ενα cygic drive αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος

Δημοσ.

Το πηρα εδω και 2 μερες.Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος, βρισκει πολυ γρηγορα πολλους δορυφορους , οι χαρτες του δοκιμαστηκαν σε κατι χωριουδακια εδω και 2 μερες και μ εχουν βγαλει ασπροπροσωπο , ο χρονος επαναπροσδιορισμου της διαδρομης θα ελεγα ειναι μηδενικος.Για 55ε νομιζω οτι ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ.

Δημοσ.

Πηρα σημερα το vector 325 Απο carrefour χανιων στα 51 ευρω.Ειχε αλλα 2 (το ενα ανοικτο το αλλο κλειστο).Μολις το δουλεψω θα σας πω εντυπωσεις.

Δημοσ.

Το Navigon είναι πιό δύσκολο στο να του φορτώσεις άλλα προγράμματα.

Απο την άλλη είναι πιό ποιοτική κατασκευή και έχει ενα απο τα πιό εύχρηστα προγράμματα.

Το Vector είναι κλασική κινέζικη υλοποίηση που τα κάνει όλα.

Η εμπειρία μου είναι απο το navigon 1200 και ένα vector περσινό.

Δημοσ.

Για τους χάρτες της navigon έχω διαβάσει ότι δεν είναι και οι πιο ενημερωμένοι της αγοράς όσον αφορά την Αθήνα.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το Navigon έχει οδόμετρο,γιατί σ'αυτή την περίπτωση σκέφτομαι να αντικαταστήσω μ αυτό το αναλογικό κοντέρ της μηχανής μου που απ'ότι δειχνει θα τα φτύσει(για πολλοστή φορά).

Δημοσ.

παντως για τη δευτερη προσφορα (το vector) λιγο που το δουλεψα ποιοτικως δε λεει και πολλα.Επιπλεον δοκιμασα να του βαλω και destinator αλλα τελικα δεν τα καταφερα.

Δημοσ.

παντως για τη δευτερη προσφορα (το vector) λιγο που το δουλεψα ποιοτικως δε λεει και πολλα.Επιπλεον δοκιμασα να του βαλω και destinator αλλα τελικα δεν τα καταφερα.

για να το δίνου μόνο 50€ κάτι θα ξέρουν.από δρομολογήσεις πως τα πάει. έχω διαβάσει ότι δίνει κακές διαδρομές.

Δημοσ.

Αν δε σας καλύπτουν οι χάρτες της Navigon μπορείτε να βάλετε μια έξτρα καρτούλα μνήμης και να βάλετε όποιο πρόγραμμα και χάρτη θέλετε, φτιάχνετε και ένα μενού στη θέση της αρχικής οθόνης και επιλέγετε ποιο πρόγραμμα θα φορτώνει κάθε φορά.

Έχω το Navigon 1200 εδώ και 2 χρόνια και είναι μια χαρά, τα παίζει όλα και συμφέρει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...