Toudor14 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πάρε και ένα iphone 4 να ζήσεις το απολυτο όνειρο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πάρε και ένα iphone 4 να ζήσεις το απολυτο όνειρο ! Mπα...Δεν παίζει να δώσω 600 + ευρώ για κινητό.ουτε αν κανει και καφε ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Mπα...Δεν παίζει να δώσω 600 + ευρώ για κινητό.ουτε αν κανει και καφε ακομα.. 600+ όχι... Αλλά 500 αξίζει το iPhone. Απλά φαντάσου την εμπειρία που έχεις με τον Η/Υ να την έχεις με τηλέφωνο... όπου κάνει ακριβώς αυτό που θες, με ένα μαγικό τρόπο ό,τι θες είναι απλό να γίνει, τα πάντα (επίσης με ένα μαγικό τρόπο) είναι μπροστά σου και Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ε Ι χωρίς προβλήματα. Είναι λίγο ακριβό... και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί. Αλλά τα αξίζει τα λεφτά του. Δες εάν μπορείς να το πάρεις με κάποιο μεγάλο πάγιο (όπου και θα πάρεις το τηλ με δόσεις αλλά και θα έχεις σούπερ έξτρα πολύ χρόνο ομιλίας και internet και μηνύματα) δίνοντας ελάχιστα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Απλά φαντάσου την εμπειρία που έχεις με τον Η/Υ να την έχεις με τηλέφωνο... όπου κάνει ακριβώς αυτό που θες, με ένα μαγικό τρόπο ό,τι θες είναι απλό να γίνει, τα πάντα (επίσης με ένα μαγικό τρόπο) είναι μπροστά σου Με μαγικό τρόπο δεν μπορώ να κάνω cut,με μαγικό τρόπο δεν μπορώ να κάπω c/p address ενώ με μαγικό τρόπο δεν έχω hardware acceleration σε video και σε browser που να αξίζει.Είναι σχετικά εύκολο να γίνει ελικόπτερο,λίγο flash και είναι έτοιμο. Π.και πραγματικά ισχύει οτι αν δεν το πάρεις δεν θα καταλάβεις!! Η αλήθεια είναι ότι αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου δεν μπορείς να καταλάβεις ... Μερικοί το πιάσαμε στα χέρια μας και ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε,1 χρόνος πέρασε σχεδόν.Τα partitions ξεκίνησαν με 40 gb Windows 7 & 210 gb Snow Leopard και τώρα είναι 190 gb Windows 7 & 60 Snow Leopard και το OSX συνεχίζει να μειώνεται. Πολύ καλό θέμα, και μενδιαφέρει άμεσα μιας και σκοπεύω σύντομα να πάρω κάποιο macbook. Thnx για το info Στο πουλάω,θες; Δεν θέλω να ξεκινήσω flame (ήμουν κι εγώ πολύ ενθουσιασμένος όταν το πρωτοπήρα) αλλά πολύ ονειρικά τα λέτε,δεν ισχύει για όλους το once you mac you never go back,ισχύει και το once you mac you wish to go back για κάποιους.My 2 cents Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μερικοί το πιάσαμε στα χέρια μας και ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε,1 χρόνος πέρασε σχεδόν.Τα partitions ξεκίνησαν με 40 gb Windows 7 & 210 gb Snow Leopard και τώρα είναι 190 gb Windows 7 & 60 Snow Leopard και το OSX συνεχίζει να μειώνεται. απαντώ μόνο για αυτό που έγραψα και μόνο για αυτό ... ΔΕΝ πουλάω MAC για να κάτσω να σε πείσω για τα καλά και τα ωραία για να το αγοράσεις και τα ευρώ να πάνε στην τσέπη μου .... windows θες windows να έχεις .... παράλληλα με αυτό μου αρέσουνε και τα καλαμαράκια , άσχετο ...απλώς για να δεις την ομοιότητα με το παράδειγμα που έφερες για τα partitions ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αγαπητέ μη συγχύζεσαι,την γνώμη μου είπα Η προσωπική εμπειρία για τα partitions που είπα ήταν για δείξω ότι υπάρχει και η άλλη άποψη,αυτοί δηλαδή που δεν βρήκαμε τίποτα το εξαιρετικό στο Snow Leopard πέρα του eye candy,δεν σε κατηγόρησα για προπαγάνδα ή τίποτα τέτοιο. (επαναλαμβάνω ότι κι εγώ στις αρχές ήμουν καταενθουσιασμένος με Leopard/Snow Leopard,με τον καιρό και με την έλευση των 7 είδα ότι δεν μου έκαναν τελικά και τα θεωρώ χειρότερα,δεν είναι η απόλυτη αλήθεια αλλά η γνώμη μου,υποκειμενική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Φίλε μου ομως ειναι πολύ μικρό το ποσοστό που αγοράζει Apple και είναι δυσσαρεστημένος με το λογισμικό απ'οτι οι χρήστες που αγοράζουν pc...Παρ'ολα αυτα θα συμφωνήσω οτι τα windows 7 είναι πάρα πολυ ωραία και πολυ λειτουργικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αγαπητε΄δεν συγχύζομαι , γιατί πολύ απλά και εγώ την γνώμη μου είπα ... (εκείνο το once you mac ....) επομένως όλα καλά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μάγκες ΜΗΝ τρελένεσται.... Δεν είναι όλα τα πράγματα για όλους. Όπως εσένα σε βολεύει το Mac os και τον άλλον ΤΑ windows θα υπάρχει και κάποιος με linux , με *BSD κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μολις πηρα και εγω MacBook (Pro 2011 13') πρεπει να μαθω τι παιζει με το Mac OS X. 5 ωρες λειτουργίας δεν μου φανικε τελειο Δεν εχει και κάτι καλο το AppStore, Αλλα ειναι αργα για να βγαζω σημπερασματα. Αλλα 5 χρονια ειμαι στα Windows (Δυσκολα αλλαζω OS) Δεν μου φάνικαν αχριστα, αλλα νωμιζω οτι το Mac OS X ειναι λίγο υπερτιμιμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μολις πηρα και εγω MacBook (Pro 2011 13') πρεπει να μαθω τι παιζει με το Mac OS X. 5 ωρες λειτουργίας δεν μου φανικε τελειο Δεν εχει και κάτι καλο το AppStore, Αλλα ειναι αργα για να βγαζω σημπερασματα. Αλλα 5 χρονια ειμαι στα Windows (Δυσκολα αλλαζω OS) Δεν μου φάνικαν αχριστα, αλλα νωμιζω οτι το Mac OS X ειναι λίγο υπερτιμιμένο. Εγώ αγόρασα και πούλησα 3 Macbook και 1-2 hackintosh στο παρελθόν. Η γνώμη μου για το MACOS ήταν παρόμοια με την δική σου, ίσως και χειρότερη, αλλά πάντα κάτι με "έτρωγε" και επέστρεφα!! Τελικά μετά την τέταρτη αγορά MACBOOK PRO κατάφερα να προσαρμοστώ πλήρως στα δεδομένα των Snow Leopard και να με κερδίσουν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό! Φυσικά πάντοτε με συνοδεύει το partition με το bootcamp στο MBP, ενώ το Desktop μου τρέχει αποκλειστικά windows 7. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιο από τα δύο λειτουργικά είναι καλύτερο ή χειρότερο. Όπως τα έχουμε ξανασυζητήσει εκατοντάδες φορές στο παρελθόν, το καθένα έχει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του. Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει και θεωρώ απίστευτα άδικο, είναι η σύγκριση των Snow leopard με τα Windows XP ή τα Vista, εκδόσεις των windows που έχουν στην μνήμη και το μυαλό τους πάρα πολλοί αποκλειστικοί χρήστες του MACOS. Τα καινούργια Windows 7 είναι καταπληκτικό λειτουργικό, σταθερότατο και αξιόπιστο και δεν έχει καμία σχέση με το αμαρτωλό παρελθόν της Microsoft, ειδικά των Vista. Για να μην φλυαρώ όμως (...περισσότερο ), ο καθένας επιλέγει ότι τον βολεύει και ότι φυσικά τον συμφέρει οικονομικά, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Προσωπικά με βολεύει περισσότερο το MACOS για mobile χρήση. Πραγματικά όμως δεν ξέρω να απαντήσω αν αυτό συμβαίνει λόγω του MACOS ή λόγω γενικότερης κατασκευής του Macbook. Το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για ένα δέσιμο και των δύο, καθώς software και hardware συμπληρώνονται πολύ αρμονικά. Η λειτουργικότητα του Macbook είναι σχεδόν αναντικατάστατη για μένα. Από την άλλη όμως για desktop χρήση, η προτίμηση μου είναι σαφώς προς τα Windows. Εκεί οι επιλογές και οι συνδυασμοί hardware είναι αμέτρητοι, ενώ η υποστήριξη σε software ατελείωτη. Για όσους επίσης έχουν και έντονες Gaming ανησυχίες, τα Windows αποτελούν σε αυτή την περίπτωση μονόδρομο. Τέλος, δεν πρέπει σε όλα αυτά να παραβλέψουμε και πάλι τις οικονομικές διαφορές, όπου στα desktop μηχανήματα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Ότι και να λέμε πάντως ένα είναι το σίγουρο! Σε αυτή την διαμάχη δεν θα βγει ποτέ νικητής καθώς οι ανάγκες, οι προτιμήσεις, οι συμπάθειες, η κουλτούρα, οι απαιτήσεις και οι οικονομικές ανάγκες του καθενός μας είναι τελείως διαφορετικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγω να πω την αλήθεια πήρα το MBP επίδη εχει το μιλαρακι απο πίσω, ποτέ δεν ενιοσα ότι θέλω νέο laptop (έχω το iPhone) Εγω ομως δεν πρέπει να μιλάω γιατί δεν ξέρω τίποτα απο Mac. Σε κανα 2 μήνες θα μπορώ να έχω μια μικρή εικόνα τι είναι το Mac. Εγω πιστεύω ότι για τον καθένα είναι διαφορετικό. Το hardware του MBP είναι καλύτερο απο το Desktop μου, σε 8' εχει ανοίξει χωρίς να του βάλω SSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αν ξεκινήσουμε να ψάχνουμε τι κάνει το ένα καλά τι κάνει το άλλο , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπερδευτούμε . Σίγουρα τα windows 7 είναι φοβερά , από πολλές απόψεις... εκείνο που θέλω να ρωτήσω , και μην το πάρετε στραβά όσοι θελήσετε να απαντήσετε : αν έπρεπε να πληρώσεις 300+ ευρώ για να τα έχεις θα εξακολουθούσαν να είναι το ίδιο καλά ? απορία εκφράζω ... δηλαδή θα ήταν το ίδιο καλά αν δεν τα βρίσκαμε σε όποια πέτρα και να σηκώναμε στι ιντερνετ ? (από αυτά τα μαγαζιά του θείου , όπως λέγονται) (εννοείται ότι όσοι τα έχετε από αγορά υπολογιστή δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο να απαντήσετε) εξαιρώ το MAC OS , γιατί πλεόν και 300+ να κάνει πάλι θα αγοραστεί .... (τουλάχιστον από εμένα που το γνωρίζω ) . τώρα ο καθένας ότι διαβάσει απαντάει ... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αν ξεκινήσουμε να ψάχνουμε τι κάνει το ένα καλά τι κάνει το άλλο , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπερδευτούμε . Σίγουρα τα windows 7 είναι φοβερά , από πολλές απόψεις... εκείνο που θέλω να ρωτήσω , και μην το πάρετε στραβά όσοι θελήσετε να απαντήσετε : αν έπρεπε να πληρώσεις 300+ ευρώ για να τα έχεις θα εξακολουθούσαν να είναι το ίδιο καλά ? απορία εκφράζω ... δηλαδή θα ήταν το ίδιο καλά αν δεν τα βρίσκαμε σε όποια πέτρα και να σηκώναμε στι ιντερνετ ? (από αυτά τα μαγαζιά του θείου , όπως λέγονται) (εννοείται ότι όσοι τα έχετε από αγορά υπολογιστή δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο να απαντήσετε) εξαιρώ το MAC OS , γιατί πλεόν και 300+ να κάνει πάλι θα αγοραστεί .... (τουλάχιστον από εμένα που το γνωρίζω ) . τώρα ο καθένας ότι διαβάσει απαντάει ... . 90 ευρώ θες να πεις,μη σκορπάς έτσι 210+ ευρώ http://www.pc2everyone.gr/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1958&category_id=93&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Πάνω απο 30 ευρώ για το Snow Leopard δεν έδινα,εγώ τουλάχιστον που το γνωρίζω Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση; Έδωσε κανείς που είχε Tiger 120 ευρώ για το Snow Leopard ή όλοι 30;Γιατί 30 ευρώ είχε αν αναβάθμιζες απο Leopard και όχι απο Tiger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Με μαγικό τρόπο δεν μπορώ να κάνω cut,με μαγικό τρόπο δεν μπορώ να κάπω c/p address ενώ με μαγικό τρόπο δεν έχω hardware acceleration σε video και σε browser που να αξίζει.Είναι σχετικά εύκολο να γίνει ελικόπτερο,λίγο flash και είναι έτοιμο. Μερικοί το πιάσαμε στα χέρια μας και ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε,1 χρόνος πέρασε σχεδόν.Τα partitions ξεκίνησαν με 40 gb Windows 7 & 210 gb Snow Leopard και τώρα είναι 190 gb Windows 7 & 60 Snow Leopard και το OSX συνεχίζει να μειώνεται. Στο πουλάω,θες; Δεν θέλω να ξεκινήσω flame (ήμουν κι εγώ πολύ ενθουσιασμένος όταν το πρωτοπήρα) αλλά πολύ ονειρικά τα λέτε,δεν ισχύει για όλους το once you mac you never go back,ισχύει και το once you mac you wish to go back για κάποιους.My 2 cents Το πρόβλημα που έχουν όσοι πιάνουν MAC OS είναι ότι θέλουν να κάνουν ό,τι κάνανε με τον ΙΔΙΟ ακριβώς τρόπο. Αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Π.χ., cut κάνεις. Μην τρελαθούμε! Ολόκληρο λειτουργικό δεν και μπορείς να κάνεις cut και c/p address; Και εγώ γιατί μπορώ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ; Το παραπάνω παράδειγμα είναι το πλέον χαρακτηριστικότατο αυτού που λέω. Αγοράζουν κάποιο MAC και περιμένουν να δουν start κουμπί. Θέλουν να κάνουν cut με ctrl + x, θέλουν να το κάνουν και με αρχεία αυτό όπως ήταν στα windows. Δεν θέλουν όμως να μάθουν πώς στην ευχή μετακινείς αρχεία στο mac os, πώς πρέπει να χειριστείς το λειτουργικό και το μηχάνημά σου για να σου παρέχει τα μέγιστα. Το ευτύχημα είναι πως υπάρχουν αρκετοί που είναι πρόθυμοι να μάθουν πώς πρέπει να κάνεις τα "πράγματα" στο MAC OS και αυτοί μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι once you go mac you never go back. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.