Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη προστατευομενου dvd

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παιδικο dvd δοκιμασα με clonedvd και anydvd αλλα ματαια !! Υπαρχει κατι αλλο παιδια ?ΟΙ εκδοσεις βεβαια ειναι παλιες...

Αυτονοητο οτι μιλαμε για backup του αυθεντικου για λογους ασφαλειας.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

αρχικα dvdshrink ή dvd decrypter για να περαστεί στο σκληρό και εγώ προσωπικά μετά ανοίγω το dvdfab για να κάνω ότι αλλαγές νομίζω!

Δημοσ.

ΟΙ εκδοσεις βεβαια ειναι παλιες...

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι το πρόβλημα.

Στις νεότερες ταινίες DVD, τα studios εφαρμόζουν διαρκώς νέα patterns για προστασία από την αντιγραφή, οπότε και οι εταιρείες που βγάζουν τα προγράμματα αφαίρέσης προστασίας αναγκάζονται με τη σειρά τους να διαθέτουν ενημερώσεις που να λύνουν τα θέματα με τα νεότερα DVD. Ο ποντικός με τη γάτα δηλαδή.

Αν έχεις νόμιμη άδεια χρήσης για τα προγράμματα που ανέφερες, έλεγξε αν σου δίνουν τη δυνατότητα είτε να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση στις νεότερες εκδόσεις είτε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις minor version updates για την έκδοση που έχεις.

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι το πρόβλημα.

Στις νεότερες ταινίες DVD, τα studios εφαρμόζουν διαρκώς νέα patterns για προστασία από την αντιγραφή, οπότε και οι εταιρείες που βγάζουν τα προγράμματα αφαίρέσης προστασίας αναγκάζονται με τη σειρά τους να διαθέτουν ενημερώσεις που να λύνουν τα θέματα με τα νεότερα DVD. Ο ποντικός με τη γάτα δηλαδή.

Αν έχεις νόμιμη άδεια χρήσης για τα προγράμματα που ανέφερες, έλεγξε αν σου δίνουν τη δυνατότητα είτε να κάνεις δωρεάν αναβάθμιση στις νεότερες εκδόσεις είτε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις minor version updates για την έκδοση που έχεις.

Ευχαριστω πολυ. B) :cool: B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...