Προς το περιεχόμενο

Nsis error?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τα φώτα σας...

Είχε κολλήσει ιο το pc της κοπέλας μου και έστελνε από το email της διαφημίστικά σε διάφορες άκυρες διευθύνσεις. Έχει 2 σκληρούς δίσκους C: και D:. Στον D έχει μόνο ψωτογραφίες και βίντεο.

Έκανα τα εξής, φορμάρισα τον C και ξαναέβαλα τα windows XP, έβαλα τους οδηγούς και μπήκα και έκανα update των windows(μέσω IE, χωρίς εγκατεστημένω antivirus) και κατέβασα και έβαλα Firefox και chrome. Μετά έβαλα το AVG internet security και το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:

Ότι κατεβάζω απο firefox όταν πάω να το εγκαταστήσω μου βγάζει "nsis error". και όταν πήγα να εγκαταστήσω το xvid 1.3 μου το χτύπησε το AVG σαν γνωστό Trojan! Τα αρχεία αυτά μόλις τα είχα κατεβάσει από το internet (από τις κανονικές σελίδες τους).

Πώς είναι δυνατόν σε "φρέσκο" φορμαρισμένο υπολογιστή να βγάζει τέτοιο μύνημα; Μήπως οι φώτος στον D σκληρό έχουν κολήσει ιό; Από όσο ξέρω δεν κολάνε τα βίντεο και οι φωτογραφίες ιούς. Η μήπως κόλησα με το που μπήκα στο Internet (μόνο στο microsoft update center μπήκα, αλλά χωρίς antivirus) :-(

Τι να κάνω ρε μάγκες καμιά βοήθεια; Το AVG δεν βρήκε τίποτα μέσα στούς σκληρούς.

Δημοσ.

Μπες σε safemode και δοκίμασε να κάνεις ενα scan με αυτα τα 2 προγράμματα (σε ολους τους δίσκους) και πες μας τα αποτελέσματα.

1.Superantispyware

2.Malwarebytes antimalware

Δημοσ.

Μπες σε safemode και δοκίμασε να κάνεις ενα scan με αυτα τα 2 προγράμματα (σε ολους τους δίσκους) και πες μας τα αποτελέσματα.

1.Superantispyware

2.Malwarebytes antimalware

Δεν βρήκαν τίποτα εκτός από κάτι Tracking cookies στον C: . Παρατήρησα ότι όταν κατεβάσω κάτι και πάω να το τρέξω απο των φάκελο "Ληφθέντα αρχεία" μού βγάζει το NSIS error, ενώ αν μετακινήσω το ίδιο αρχείο κάπου αλλού μου το τρέχει κανονικά! Μήπως φταίει ο Firefox η ότι για όνομα χρήστη έβαλα USER? Η μήπως φτέει το AVG? Πάντος από ότι φένεται Ιός δεν υπάρχει. (Το ελπίζω τουλάχιστον)

Δημοσ.

Τελικά έφταιγε ο Firefox (είχα την τελευταία έκδοση πριν βγάλουν την 4 σε ελληνικά).

Τώρε με την 4 ελπίζω να δουλεύει σωστά αλλιώς θα πάρει πόδι! (Ο FF όχι η γκόμενα... :rolleyes: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...