Voodooman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εννοώ στο στυλ του Drakensang ή ακόμη πιο παλιομοδίτικο. Να είναι πολυπληθής η ομάδα, όχι ένας κακομοίρης που περιπλανάται εδώ και εκεί. Να δημιουργείς εσύ 4-6 χαρακτήρες και να μην μαζεύεις από τον δρόμο αυτούς που σου επιβάλει το παιχνίδι. Οι μάχες να είναι συνήθως paused και απλά να κάνεις εσύ κάποιες στιγμές unpause, όχι το αντίθετο-να είναι δηλαδή πιο tactical. Για να δούμε.
activex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Τώρα που είπες Drakensang, κάποια στιγμή θα βγει μια συνέχεια (Phileasson's Secret) αλλά ακόμα βλέπω ότι είναι στο TBA http://www.gamespot.com/pc/rpg/thedarkeyedrakensangphileassonssecret/index.html?tag=result%3Btitle%3B2 Υ.Γ αν είσαι του tactical πάντως και δε το έχεις κάνει, τσέκαρε και τα King's Bounty, τα βρήκα πολύ πορωτικά και γενικά κοντά στο στυλ που περιγράφεις (ιδικά αν δε σε ενδιαφέρουν τόσο τα γραφικά), ας πούμε στη κατηγορία strategy role-playing και για μένα ποιο μπροστά από τα Might & Magic. http://www.gamespot.com/pc/strategy/kingsbountycrossworlds/index.html?tag=result%3Btitle%3B0
chek2fire Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Περιμένουμε το drakensang river of time να το φέρουν ευρώπη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Το King's Bounty είναι εξαιρετικό, αλλά δεν είναι RPG με την έννοια του party-based, player-generated κτλ. Οπωσδήποτε αν αρέσουν σε κάποιoν οι tactical μάχες (και ένα περισσότερο χιουμοριστικό και λιγότερο "σοβαρό" storyline) το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα. Σε tactical με στοιχεία RPG αλλά και management ενδιαφέρον έχει το Recettear: An Item Shops Tale. Ενδιαφέρουσα πρόταση, καλός μηχανισμός μάχης, αρκεί να αρέσκεται ή ανέχεται έστω κανείς την Ιαπωνική αισθητική (αν σας κινήσει το ενδιαφέρον υπάρχει demo, για αγορά δείτε και τα άλλα sites, πιθανόν να υπάρχει καλύτερη τιμή, το link προς το Steam δίνεται ενδεικτικά). Και, πράγματι, να δούμε τι θα γίνει με το River of Time, κάποια στιγμή. Party-based υπάρχουν αρκετά indie, αλλά με γραφικά '80s -δεν ξέρω πόσο αποτρεπτικός είναι αυτός ο παράγοντας.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αν και το συστημα μαχης του Armored Princess δεν ειναι και το καλυτερο (χωρις να ειναι ασχημο) αυτο που σε κερδιζει ειναι η εξαιρετικη μουσικη επενδυση του και το ολο setting που εχει ενα παραμυθενιο look και βγαζει συναισθηματα απο αλλες εποχες (τεραστιο ρολο σε αυτο και η μουσικη που προανεφερα). Πραγματικα του δινω best soundtrack of 2010 απο οσα παιχνιδια ειχα την τυχη να παιξω το 2010. Απο εκει και περα φιλε μου για να ειμαι και on topic μονο το Drakensang και διαφορα mods απο το Neverwinter Nights 2 θα βρεις σημερα για κατι "κλασσικο" σε PC.
Voodooman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ρε τί πάθαμε, τέτοια ξεραϊλα... Τα King's Bounty ήταν καλά, αλλά δεν με τρέλαναν τελείως, και φυσικά δεν τα λες RPG όπως το εννοώ. Και αυτό το age of decadence πολύ αργεί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 To ΑοD προβλέπεται καλό, ναι, αλλά δε βλέπω φως -σύντομα. Αν δεν έχεις δει το Temple of Elemental Evil με το Circle of Eight mod, είναι μια άριστη λύση (αν και νομίζω πως κάπου την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση). H Spiderweb έχει βγάλει διάφορα, αλλά όπως προείπα στα γραφικά υπάρχει ένα θέμα, αλλά είναι προσεγμένα ως role-playing παιχνίδια. Η καινούργια τους δουλειά, Avadon: The Black Fortress κυκλοφορεί για Mac και σύντομα θα διατίθεται για pc.
antonl Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 [...] Αν δεν έχεις δει το Temple of Elemental Evil με το Circle of Eight mod, είναι μια άριστη λύση (αν και νομίζω πως κάπου την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση). [...] +πολύ Ειδικά αν έπαιζες/παίζεις και pen&paper DnD. Ένα απ τα ελάχιστα παιχνίδια που χω τερματίσει διψήφιο αριθμό φορών.
chek2fire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Θα σου πρότεινα και το farewekk to dragons αλλά είναι μεγάλη hardcorilla και έχει το ύφος της περασμένης δεκαετίας αν και βγήκε περσι. http://www.1cpublishing.eu/game/a-farewell-to-dragons/gallery
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Νόμιζα πως το Farewell to Dragons ήταν action/RPG (κοινώς το πέρασα για Diablo-clone) λάθος έκανα; Γιατί, για σκάρτα 15 ευρώ σε GG και Steam, το βάζω τουλάχιστον σε παρακολούθηση τιμής, έτσι και εμφανιστεί κάποια προσφορά να το τσιμπήσω. (*) (*) Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά όλα τα παιχνίδια που είχα βάλει κατά καιρούς σε price watch στο GamersGate έχουν βγει σε προσφορά, πάνω από μία φορά.
Voodooman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Θα σου πρότεινα και το farewekk to dragons αλλά είναι μεγάλη hardcorilla και έχει το ύφος της περασμένης δεκαετίας αν και βγήκε περσι. http://www.1cpublishing.eu/game/a-farewell-to-dragons/gallery Αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον, για να μάθω περισσότερα. Ευχαριστώ!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Πάντως το Drakensang: River of Time είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ.
Voodooman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Αυτό είδα και εγώ, θα το ψάξω παραπάνω το river of time. Είμαστε σίγουροι ότι το farewell to dragons είναι κοντά σε αυτό που ψάχνω; Και εγώ διάβασα κάποια πράγματα για action/RPG. Αλλά όπως και να έχει πιο πολύ για river of time ψήνομαι, το πρώτο μου είχε αρέσει. Το καλό όταν γίνεσαι πολυάσχολος είναι ότι γίνεσαι και εκλεκτικός, τον λίγο ελεύθερο χρόνο σου θέλεις να τον περάσεις ευχάριστα, με αποτέλεσμα να μην ασχολείσαι με σκουπίδια (πού να αναφέρομαι άραγε...)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω, στο DA2, ας πούμε; :Ρ Πόσο χαίρομαι που δεν έκανα προπαραγγελία (ελπίζω να μην την πατήσω οικτρά με το Shogun 2, βέβαια), άλλωστε ακόμη δεν έχω τελειώσει το πρώτο. Συμφωνώ, όμως, όπως λιγοστεύει ο καιρός ψάχνεις περισσότερο πού θα διαθέσεις το χρόνο σου -λίγα και καλά.
Voodooman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Φαίνεται ότι οι Mods επιλέγονται βάσει κληρονομικού χαρίσματος Δεν εκνευρίζομαι πλέον όταν κυκλοφορούν χάλια παιχνίδια. Μου αρκεί να βγαίνει κάθε χρόνο ένα καλό παιχνίδι από κάθε είδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.