mariosLM Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους Εχω την msi ms-7267. τον celeron 430,3Gb ram με ενα noname τροφοδοτικο 450 μολις καινουριο. Ολα δουλευαν μια χαρα πανω στα windows7. Επισης εχω δυο 7600 gs τις οποιες σημερα ειπα να τις βαλω (μια απο τις δυο). Και με τις 2 αφου τις δοκιμασα ειχα τα ιδια αποτελεσματα. Εχοντας την κομπωμενη αλλα την οθονη στην on bord θεση εχω το εξης.Στην μαυρη οθονη που εμφανιζεται πριν ανοιξει το pc αργουσε να προσπελασει το σημειο που ελεγε 2 usb divises και οταν εφτανε στο σημειο με την μαυρη οθονη που εχει μια παυλα μονο παλι αργουσε και ο φωτισμος της οθονης τρεμοπαιζε. Ξεκινουσε ομως το pc κανονικα αργοτερα.Η καρτα δεν εμφανιζεται στο συστημα αλλα ουτε και cpuz( καμια απο τις 2). Εχοντας την οθονη πανω στην 7600 μαυρη μαυριλα απο την αρχη -Και με τις δυο καρτες τα ιδια αποτελεσματα -Και με αλλη motherboard τα ιδια αποτελεσματα -Και με αλλο τροφοδοτικο ->>- -Και με μια μνημη ->>- -Και με φορματ ->>- (Ασχετο αλλα αποκλυω) Ευχαριστω εκ των πρωτερον
TheELF Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Όταν έχεις κάρτα με on-board γραφικά πρέπει να μπεις πρώτα στο bios και να δηλώσεις να ψάχνει/χρησιμοποιεί πρώτα την «εξωτερική» που είναι στο pci/agp. Μπορεί να την λέει και αλλιώς την εντολή,αν έχεις το εγχειρίδιο ρίξε μια ματιά.
mariosLM Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 το menu ειναι ετσι Το μονο σχετικο που βρικα ηταν αυτο και το εβαλα στο 16 αλλα τιποτα Το εγχειριδιο δεν το εχω, το ψαχνω στο ιντερνετ αλλα τιιποτα μεχρι στιγμης
mariosLM Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Βρηκα τελικα την σωστη ρυθμιση γυρισα κι στα deafult τις ρυθμισεις του Bios αλλα παλι τα ιδια εχω. Upppp. please help γιατι τα εχω παρει
TheELF Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Βρηκα τελικα την σωστη ρυθμιση γυρισα κι στα deafult τις ρυθμισεις του Bios αλλα παλι τα ιδια εχω. Upppp. please help γιατι τα εχω παρει Ελπίζω αυτά τα δύο να τα έκανες ξεχωριστά έτσι; Δηλαδή σωστή ρύθμιση -> reset -> δεν δούλεψε->reset default ->reset -> πάλι δεν δούλεψε Αν έκανες αυτό και δεν δούλεψαν,πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να είναι καμένες,που της είχες πριν;
mariosLM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ελπίζω αυτά τα δύο να τα έκανες ξεχωριστά έτσι; Δηλαδή σωστή ρύθμιση -> reset -> δεν δούλεψε->reset default ->reset -> πάλι δεν δούλεψε Αν έκανες αυτό και δεν δούλεψαν,πρέπει να σκεφτείς και το ενδεχόμενο να είναι καμένες,που της είχες πριν; Ναι ετσι το εκανα. Και οι δυο μου φαινεται περιεργο την δουλευα σε αλλη μητρικη (της υπογραφης μου) και μου εκανε τοτε τα ιδια παλι, εψαξα και βρηκα την ιδια ακριβως και την ξαναπηρα, αλλα τιποτα.Ειπα θα φταιει η μητρικη, την αλλαξα, ειπα μπορει να φταιει το τροφοδοτικο να τα εχει φτυσει και το αλλαξα, δοκιμασα και με μια μνημη πανω εναλλαξ αλλα τιποτα και εχω απελπιστει με την onboard τωρα.Επισης δεν καταλαβαινω γιατι και με την on board σκαλωνoυν τα bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.