Προς το περιεχόμενο

θολή γραμματοσειρά και στις δυο οθόνες

mousteris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις αλλαξει υπολογιστη ειπες (αρα και τροφοδοτικο )και στο κανει παλι ?

Αν ναι ακυρη η ερωτηση..

Δημοσ.

Ειχα προσφατα το ιδιο προβλημα με τη νεα μου 42" Panasonic. Και δυστυχως οι ρυθμισεις για sharpness (απο TV) και underscan/overscan (απο Catalyst center) δε βοηθησαν. Εγω ελυσα το προβλημα με μια ρυθμιση της τηλεορασης οπου ειχα να επιλεξω αναλογια. Ηταν σε default μορφη στο "αυτοματο" και το εβαλα 16:9 και ολα εφτιαξαν. Εννοειται πως η αναλυση των windows ειναι η μεγιστη που σου λεει η TV.

Ελπιζω να καταφερεις να το λυσεις γιατι και μενα μου ειχε σπασει τα νευρα! :mad:

Στις lg ας πούμε native 1980x1050 και ενα προς ενα pixel εχεις με την κάρτα ρυθμισμένη 1980x1050 @ 50hz (τόσα herz είναι η lg μου) και με την ρύθμιση στο aspect ratio απο το τηλεκοντρόλ στο just scan.

Ο,τι ακριβως εγραψε ο συμφορουμιτης...μολις το διαβασα :P

Δημοσ.

Καλώδιο dvi έχεις αλλάξει; Μήπως έχεις μείνει με κάποιο από τον παλιό υπολογιστή;Αν ναι τότε καλό θα ήταν να έπαιρνες ένα καινούργιο(από κείνα τα πιο χοντρά).Σε συνδυασμό με την native ανάλυση και τα σωστά hz όπως είπαν τα παιδιά από πάνω θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι έκανα κι εγώ.

Δημοσ.

Καλώδιο dvi έχεις αλλάξει; Μήπως έχεις μείνει με κάποιο από τον παλιό υπολογιστή;Αν ναι τότε καλό θα ήταν να έπαιρνες ένα καινούργιο(από κείνα τα πιο χοντρά).Σε συνδυασμό με την native ανάλυση και τα σωστά hz όπως είπαν τα παιδιά από πάνω θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι έκανα κι εγώ.

έχω και dvi και vga. χρησιμοποιώ 2 οθόνες και μάλιστα αυτή που με ενδιαφέρει περισσότερο να "καθαρίσει" είναι αυτή με την αναλογική σύνδεση. την τελευταία δε, τόσες μέρες τώρα της έχω αλλάξει τα μάτια στις ρυθμίσεις.

Eρώτηση ρε παιδια... αυτο το Phase και το clock που να τα παω? την έχω ριθμίσει απ τα windows την ανάλυση στα μέγιστα με 75hz (που μου φαινεται πιο καθαρή) και η οθόνη απο μόνη την έκανε αυτό το phase 6 (ενω το clock σταθερο στα 50)

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι σε θεση να διαβασω οοολο το topic, τις ρυθμισεις του cleartype των Windows 7 ελεγξε!

Θα δεις μεγαλη διαφορά λογικα!

Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι σε θεση να διαβασω οοολο το topic, τις ρυθμισεις του cleartype των Windows 7 ελεγξε!

Θα δεις μεγαλη διαφορά λογικα!

ναι το έχω δοκιμάσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...