Προς το περιεχόμενο

zte blade/San Francisco Orange £99.99 @ amazon.co.uk

val007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Usually dispatched within 1 to 3 weeks.

Δηλ μπορεί σε κανα μήνα να το χει κάποιος Ελλάδα. Δε ξέρω κατα πόσο συμφέρει, ειδικά αν Μάη βγάλει το Skate η ZTE.

Δημοσ.

Είναι αυτο με την amoled οθόνη; Η διαδικασία ξεκλειδώματος είναι εύκολη? με 123 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο;

Δημοσ.

Αν δεν κανω λάθος αυτο ειναι σχολιο απο αγοραστη. Τα πρώτα san fransisco στην Αγγλία είχαν amoled οθονη, αλλα τωρα οτι san fransisco κυκλοφορεί εχει tft screen. Αυτα με την amoled ηταν λίγα κομμάτια. Μπορει ο συγκεκριμενος αγοραστης να ειχε παρει απο τα πρωτα san fransisco.

Δημοσ.

ετσι κ αλλιως η orange δεν στελνει ελλαδα και αν πας να το παρεις απο την αγγλια αν δεν εχεις καρτα orange πρεπει υποχρεωτικα να παρεις μια(κοστιζει 20 pounds)

Δημοσ.

ετσι κ αλλιως η orange δεν στελνει ελλαδα και αν πας να το παρεις απο την αγγλια αν δεν εχεις καρτα orange πρεπει υποχρεωτικα να παρεις μια(κοστιζει 20 pounds)

Το ξεκλειδώνεις και παίζει με οποιαδήποτε Sim νομίζω.

Δημοσ.

Το ξεκλειδώνεις και παίζει με οποιαδήποτε Sim νομίζω.

Ναι αλλά απ'ότι είδα τα κινητά τα στέλνει μόνο Αγγλία. Οπότε άνθρακες ο θησαυρός...

Δημοσ.

>Be part of the in-crowd with the exclusive San Francisco only available with [b]Orange[/b].

εδω http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/san-francisco-from-orange-in-grey

εχει AMOLED,512MB ram..

Το εχω απο το Γεναρη απο εκει. Δε στελνει Ελλαδα, πρεπει φιλος σου να παει να το παρει και να στο στειλει.

ΔΕΝ εχει amoled.

Δημοσ.

Τσουκ στελνει κανονικά κ ελλαδα με super saver κ βγαίνει ακριβως 122,61 ευρα!

O GeorgT μιλάει για το Amazon

Το εχω απο το Γεναρη απο εκει. Δε στελνει Ελλαδα, πρεπει φιλος σου να παει να το παρει και να στο στειλει.

ΔΕΝ εχει amoled.

Κι εσύ για το OrangeShop :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...