Anti-WQZ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Γεια σας, Ψάχνω εδώ και 3-4 μέρες ένα Free Hosting το οποιο να υποστηρίζει SMTP! Βρήκα μια σελίδα που δίνει μερικά Host αλλα δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον, έκανα κιόλας και σε μερικά Register αλλα από απάντηση καμια! >http://www.free-webhosts.com/free-smtp.php Ή εκτος άμα υπάρχει καμια άλλη εναλλακτική εφόσον ο Server δεν μας δίνει δικαιώματα για SMTP να γινόταν με κάποιον άλλον τρόπο να πάρουμε δικαιώματα, επειδή θέλω να στείλω Mail και αυτήν την στιγμή δεν μου έρχεται κανένα και αποσο γνωρίζω ένα προβληματάκι είναι να είναι ON το SMTP. Να πω ότι μέσα στον PHP Script την Φόρμας Eπικοινωνίας δεν χρησιμοποιώ στοιχεια SMTP όπως : > host: smtp.gmail.com username : [email protected] password: ******** port: 465 ή 587
Anti-WQZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Για δοκίμασε www.000webhost.com Το πρώτο ήταν που δοκίμασα και δεν κάνει
spartakoscs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Γεια σας, Ψάχνω εδώ και 3-4 μέρες ένα Free Hosting το οποιο να υποστηρίζει SMTP! Βρήκα μια σελίδα που δίνει μερικά Host αλλα δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον, έκανα κιόλας και σε μερικά Register αλλα από απάντηση καμια! >http://www.free-webhosts.com/free-smtp.php Ή εκτος άμα υπάρχει καμια άλλη εναλλακτική εφόσον ο Server δεν μας δίνει δικαιώματα για SMTP να γινόταν με κάποιον άλλον τρόπο να πάρουμε δικαιώματα, επειδή θέλω να στείλω Mail και αυτήν την στιγμή δεν μου έρχεται κανένα και αποσο γνωρίζω ένα προβληματάκι είναι να είναι ON το SMTP. Να πω ότι μέσα στον PHP Script την Φόρμας Eπικοινωνίας δεν χρησιμοποιώ στοιχεια SMTP όπως : > host: smtp.gmail.com username : [email protected] password: ******** port: 465 ή 587 ο server σου υποστηρίζει mail function ? γιατί συνήθως οι free δεν επιτρέπουν να στέλνεις mails ! και έτσι ότι smtp και να βρεις πάλι δεν θα κάνεις τίποτα !
Anti-WQZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πιστεύω πως ναι γιατί βάζω π.χ : > <?php phpinfo(); ?> και το διαβάζει κανονικά, πέρα από αυτό πιο συγκεκριμένα τι πρέπει να δω πιο είναι Disable?
spartakoscs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καταρχάς free smtp είναι της google , yahoo και όποια άλλα mail υποστηρίζουν το smtp πρωτόκολλο, όπου αφορά την αποστολή email μέσο προγραμμάτων email και μη .. !! Εσύ εάν κατάλαβα καλά θες να έχεις μια φόρμα επικοινωνίας και μέσο αυτής ο καθένας να μπορεί να επικοινωνεί μαζί σου (αφού αποστέλλετε το κατάλληλο email σε σένα κλπ…) . τώρα υπάρχει μια λειτουργεί στους server που σου επιτρέπει να κάνεις αυτό το πράγμα (το mail function) . πχ. > <?php $to = "[email protected]"; $subject = "Test mail"; $message = "Hello! This is a simple email message."; $from = "[email protected]"; $headers = "From:" . $from; mail($to,$subject,$message,$headers); echo "Mail Sent."; ?> εάν εκτελέσεις αυτό στο script (αλλάζοντας το [email protected] με το δικό σου) θα πρέπει να λάβεις ένα email(κοίτα και στα spam) . Αυτό συνήθως σου free web-host servers είναι απενεργοποιημένο . Ωραία μέχρι εδώ ? Πες μου εάν κατάλαβα σωστά η όχι !
Anti-WQZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ναι σωστά κατάλαβες Αυτό το script έχω φτιάξει και εγώ και δεν μου έρχεται ούτε στα Spam!
spartakoscs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 τότε δεν θες free smtp αλλά κάτι τέτοιο www.123contactform.com , www.emailmeform.com ή όποιο άλλο βρεις και σε βολέψει ! (google -> free email web forms) παλιότερα είχε ξαναγίνει ένα θέμα σε σχέση με αυτό και είχαν αναφερθεί και κάποια άλλα ακόμα αλλά δεν θυμάμαι πως λεγότανε ! !
Anti-WQZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ωραία τα links που μου έστειλες, αλλα αν κατάλαβα καλά έχει να κάνει με Generator Forms που δεν χρειάζεται ειδική γνώση από HTML & PHP η με βάση της δημιουργίας που κανεις σου δίνετε η δυνατότητα μετά να σταλεί το μήνυμα όχι στα SPAM αλλα στο inbox και να σου δουλέψει και σε free server? :/ Edit : Μόλις το δοκίμασα σε Free Server και δουλεύει άψογα ( άσχετος που γίνετε η διαφήμιση :/ ) any way Ευχαριστώ παρα πολύ spartakoscs θα ψάξω κιάλα παρόμοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.