pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μη κοροϊδεύεις ρε... Οχι βεβαια, το ειπα με καθε σοβαροτητα. Ηταν η εποχη που δουλευα σε συνοικιακο καταστημα η/υ και ολη μερα εκανα φορματ και περναγα win 98 SE GR. Ειχαμε μαθει να το κανουμε με κλειστα ματια (ακομη και τον κωδικο, στα μη πληρωμενα, τον ηξερα απ' εξω).
TheELF Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Χμμ, μόλις δοκίμασα 95 και 98 αυθεντικά CD (σε Vrtual PC) και τελικά τα 95 δεν μπουτάρουν και τα 98 μπουτάρουν και από το CD. Είχε σίγουρα και δισκέτα μέσα το θυμάμαι, αλλά τελικά το CD των 98 SE όντως είναι bootable. Δε θυμάμαι αν σε κάποια μηχανήματα ή καταστάσεις η δισκέτα ήταν αναγκαία, πάντως έχει επιλογή από το CD για εκκίνηση του setup στα 98. Οπότε Gi0 μάλλον παίρνεις το δίκιο σου πίσω... Πάω για νάνι. Το παίρνω και εγώ πίσω τότε,μάλλον το 98 τα περισσότερα bios δεν ξέρανε ακόμα πως να ξεκινάνε από cd και για αυτό είχαν και την δισκετούλα. Άλλωστε το 98 τα cd ήταν ακόμα ήμι πολυτέλεια. Μην ξεχνάμε ότι 3-4 χρόνια πριν για τα windows 95 είχε και έκδοση που ήταν μόνο σε δισκέτες(καμιά 13 ιδικές).
tarantules Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω ακόμα ένα Schneider Euro PC II με λειτουργικό DOS 3.1 Κάποια στιγμή θέλω να το βάλω να δουλέψει (έχω δισκέτες κλπ) να θαυμάσω χρώματα.Είχα monitor 14'' με 16 χρώματα(όχι εκατομμύρια) Προσπαθώ να θυμηθώ ένα παιχνιδάκι που έπαιζα όπου ένα ανθρωπάκι περπατάει πάνω σε οριζόντιες επίπεδες γραμμές διακεκκομένες και όπου πατάει χρωματίζεται από κάτω το επίπεδο πιο έντονα.Στα δεξιά της οθόνης σε πυροβολούσαν και εσύ προσπαθούσες να αποφύγεις τα πυρά.Μήπως θυμάται κανείς; Μπααααα
lynch Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Κάτι που πιστεύω πως είναι αρκετά σημαντικό για όσους προσπαθήσουν να εγκαταστήσουν Windows 98 σε νεότερο pc. Η Ram του pc δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 512mb! Κάποιες φορές μάλιστα ακόμα και αυτή η ποσότητα θεωρείται μεγάλη για το συγκεκριμένο λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.